Marzena197235
Fanka BB :)
hura czopki zadziałały lewatywa nie a moze i to i to ulga nie z tej ziemi moge spokojnie isc spac dobranoc kochane mamuski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mailuj, jak ja CI zazdroszczę tych kiełbas.... ostatnio zachorowałam na takie naturalne produkty, ale w Warszawie są przeraźliwie drogie (w sobotę za 2 niewielkie chlebki zapłaciłam 15 zł!!!!).... czekam do kwietnia i wyciągnę męża do Hajnówki do znajomych.....
a tak a'propos wyjazdów dzieci, to mi się przypomniało, że ja na swój pierszy obóz wyjechałam, jak miałam 6 lat.... mi było fantastycznie, rodzice się oczywiście nadenerwowali, a część moich podkoszulek troszkę podgniła, ponieważ postanowiłam je wyprać i o tym zapomniałam zostawiając mokre w misce..... także Corin, myślę, że pierwszy samodzielny wyjazd dzieci jest większym nerwem nad rozłąką dla rodziców, niż dla dzieci....