reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam się hmm w porze nocnej :)
Ja również jeszcze nie śpię.

Byłam dzisiaj u brata i bratowa dała mi ciuszki po małej. Jest tego 5 siatek takich ubranek do rozmiaru 74. Ehhh jutro będę układać, sortować i oglądać. Wybiorę jakieś perełki i wstawię fotkę na wątek o ubraniach. ale się cieszę jak dziecko z prezentu :-)

reklama
przeglądam allegro, ale juz mnie też coś muli i zaraz uciekam...coś słabo w weekend pisarki drukują..
no danuska to masz radochę... (ja też chcę dostać tyle ubranek:-( to wstawiaj jutro co tam masz fajnego:)

nocna kobietko:-)
Ja oglądam bardzo interesujący program Barney'go czy jak to sie tam pisze

jejciu 74
ja juz nawet nie pamietam ile dziecko ma mies jak nosi taki rozmiar

Ostatnio edytowane przez moderatora:
oj tak dodi, tylko jak się moja Kruszynka okaże chłopcem to połowę będę musiała odrzucić, bo dużo jest różu i słodkich sukieneczek ;-)

My nie dawno dopiero wróciliśmy do domu to ja pewnie jeszcze do 2 posiedzę przed kompem. :zawstydzona/y:

Hej Nil :) ja też dokładnie nie wiem, ale wydaje mi się, że tak około 7-8? Na razie ułożę takie co mi się wydaje do 6 miesiąca, a zresztą to i tak się okaże dopiero jak się urodzi, bo niektóre mają 52cm, a inne się rodzą po 59cm.

Ostatnia edycja:
moja miala 56 ale szybciutko musialam zmienic rozmiar na 62 glownie spioszki bo ma jakies takie dlugie nozki. Od razu pomyslalam ze po tatusiu (2m)

jak przeczytalam co przed chwila napisalam to troche smiac mi sie zachcialo bo tak jakby moj maz mial nogi 2-metrowe hihi

Nil, jakby miał takie nogi to dawno w księdze guinesa by byl haha..
danuska to teraz trzymam kciuki, żeby to była dziewczynka:):)

Nil a twoja córeczka jeszcze nie śpi, że oglądasz bajkę??

Nie spi bo przez meza w dzien sie wyspala
On sobie spi a ja jak zwykle nie tylko w pilke gramy

Upiekłam te bułki tylko z wisniami
zjadlam 5 i wypilam pol litra mleka
jak zaraz nie pekne to cud sie stanie

reklama
do jutra dodi

Marzena trzymaj sie tam
Ja znikam pościel przebrana, zagadnienia na egzamin podrukowane, wszystko powylaczane
jeszcze witaminki i spac
Dobranoc

Do góry