reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Ufff nadrobiłam od wieczorka posty :-D Dzień dobry kochane i maleństwa !! :*:* No ja już po rosołku i teraz drugie danie a później spacer,na termometrze 18stopni w sloneczku :szok: No i zapomniałam co miałam napisać haha
martusia dziękuję sniadanko dopisało ale szkoda,że nie dotarłaś !
katerinka no właśnie na wieczó wczoraj 1szy raz na boczku poczułam maluszka,bo tak w sumie na półsiedząco albo na leżąco najlepiej czułam,nie wiem czy też tak macie,ale za każdym kopniaczkiem łzy mi chcą lecieć taka jestem szczęśliwa :zawstydzona/y:
emcia echh może przesilenie u Was bo juz macie tak ciepluchno od paru dni kuruj faceta, rób mu okład z młodych piersi hihi i faktycznie suwaczki nam zasuwają haha jeszcze tydzień i połowa
Corin nawet takie miejsca dzieciom daja frajdę,a masz kochane szkraby i jeszcze nie raz staną na podium,a w sumie mielismy dziś jechać do Ustronia ale może za tydzień sobie pojedziemy jak będzie słoneczko...
Danusia oćć do mnie na rosołek i dzis zamiast standardowcyh jakiś kurczaków zrobiłam żeberka
Co do ubranek to dla mnie to chore,żeby za parę rzeczy wydać ze 300zł a za miesiąc dzidzia już nie wejdzie w to no chyba,że komus na kasie nie zależy
psocia hihi a nie mówiłam siostra

No właśnie takiego kuksańca dostałam pod pępkiem,że aż podskoczyłam hahaha matko kochana a co to dalej będzie :-D ogólnie samopoczucie super,odkąd wstałam i zobaczyłam jaka pogoda jest :-D Mój T dzis załozył spodnie co kupił sobie jakieś 3tyg temu usiadł i guzik mu odpadł hahahaha a mówi ,że ja tyje haha

Ale cwaniak no :-D szwagier dzwonił dzis i do mnie Ty młoda który Ty masz tydzień no to ,że za tydzien połowa a on ooo to juz na wylocie jesteś hahaha mówię no co Ty jeszcze nie na to on tak tak Twoja siostra mówiła tak samo a dziś już prawie pół roku ma Zuzia uświadomił mnie,że serio nam czas zapiernicza ,że ojjj

no leci jak szalony:) Nam w ciąży sie może dłużyć ale jak juz przyjdzie dziecko to masakra:)

Idę się Kochane troszke położyć bo brzuch cos mnie boli dzisiaj:-( Buziaczki w brzusinki :***

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Orchidea, u mnie też dziś mamusia rosołek zrobiła, także dziś zjem u siebie, a następnym razem lece spróbować Twój :tak:

Oj leci, leci, ja tak patrze na mój brzuch i sobie myślę, kurde kiedy on tak urósł? A w ciąży bym mogła chodzić i chodzić to mi się tak nie dłuży do lipca.

Do góry