reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
hanami dzieki za wsparcie od razu mi lzej na secu ze nie tylko ja slabo odczuwam ruchy,jutro ide do lekarza i dowiem sie czy wszystko dobrze.Orchideo ja to ostatnio tez jadlam lody ale do wiosny teraz bende czekac teraz bo sie rozchorowalam przez te lody i caly ten tydzien w lozku przekimalam :)ech

Witajcie brzucholinki! Ja jestem tak zasmarkana ze chyba zaraz zaczne w przescieradlo smarkac bo wszystkie chustki sie pokonczyly!

Teska, no wlasnie tak czytam sobie (z lekka doza zazdrosci;) ) jak to naszym Lipcoweczka dzieciaczki daja znac o sobie, u mnie dalej tylko lekkie pukanie od czasu do czasu...Nie chce sie nakrecac, we wtorek mam polowkowe, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...A Ty napisz jak tam po jutrzejszym badaniu, i trzymam kciuki! Musi byc dobrze! A bedzie chlopak czy dziewczynka?

Pisalyscie o ciuchach, tez uwazam ze nie ma sensu wydawac nie wiadomo ile kasy na drogie ciuszki, na lumpkach naprawde mozna upolowac niezle rzeczy, i jak nowe. Po co mam wydawac na cos co po 3-4 zalozeniach i tak juz bedzie za male. A juz markowe to w ogole...Zreszta sobie tez nie lubie kupowac drogich czy markowych ciuchow, po co? Zeby ci "wielcy projektanci" zacierali rece z uciechy "O, kolejna osoba sie naciagnela na rzecz za 500 zl ktora ja wyprodukowalem za 10 zl..." Wole zainwestowac w podroze! No i teraz w naszego Niko!

jacieeeeeeee chyba nie dam rady nadrobic tych posotow ze wczoraj i dzisiaj :szok: moj sie rozchorowal i nawet nie mialam ochoty wchodzic na kompa, faszerowalam go tabletkami i mierzylam temperature. Temperatura przeszla ale katar ma taki ze oddychac bidok nie moze. Teraz spi a ja sobie siedze z jaszczurkie, chyba lubi BB bo sie caly czas w monitor gapi :-D
ja juz odliczam dni do USG, az mi sie cos robi jak pomysle ze tak malo zostalo :-D aaaaaaaaaa :-D

reklama
Do góry