reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Sestinka hej Kochana;-)
Dziękuję Psocia :****
Dziękuję Psocia :****
hanami dzieki za wsparcie od razu mi lzej na secu ze nie tylko ja slabo odczuwam ruchy,jutro ide do lekarza i dowiem sie czy wszystko dobrze.Orchideo ja to ostatnio tez jadlam lody ale do wiosny teraz bende czekac teraz bo sie rozchorowalam przez te lody i caly ten tydzien w lozku przekimalam ech
danuska
Fanka BB :)
Witajcie moje ranne ptaszki
Ja dopiero co się obudziłam, ale widzę , że słonko ładnie świeci to wyciągnę M. na jakiś spacerek.
Ja dopiero co się obudziłam, ale widzę , że słonko ładnie świeci to wyciągnę M. na jakiś spacerek.
Witajcie brzucholinki! Ja jestem tak zasmarkana ze chyba zaraz zaczne w przescieradlo smarkac bo wszystkie chustki sie pokonczyly!
Teska, no wlasnie tak czytam sobie (z lekka doza zazdrosci ) jak to naszym Lipcoweczka dzieciaczki daja znac o sobie, u mnie dalej tylko lekkie pukanie od czasu do czasu...Nie chce sie nakrecac, we wtorek mam polowkowe, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...A Ty napisz jak tam po jutrzejszym badaniu, i trzymam kciuki! Musi byc dobrze! A bedzie chlopak czy dziewczynka?
Pisalyscie o ciuchach, tez uwazam ze nie ma sensu wydawac nie wiadomo ile kasy na drogie ciuszki, na lumpkach naprawde mozna upolowac niezle rzeczy, i jak nowe. Po co mam wydawac na cos co po 3-4 zalozeniach i tak juz bedzie za male. A juz markowe to w ogole...Zreszta sobie tez nie lubie kupowac drogich czy markowych ciuchow, po co? Zeby ci "wielcy projektanci" zacierali rece z uciechy "O, kolejna osoba sie naciagnela na rzecz za 500 zl ktora ja wyprodukowalem za 10 zl..." Wole zainwestowac w podroze! No i teraz w naszego Niko!
Teska, no wlasnie tak czytam sobie (z lekka doza zazdrosci ) jak to naszym Lipcoweczka dzieciaczki daja znac o sobie, u mnie dalej tylko lekkie pukanie od czasu do czasu...Nie chce sie nakrecac, we wtorek mam polowkowe, mam nadzieje ze bedzie wszystko ok...A Ty napisz jak tam po jutrzejszym badaniu, i trzymam kciuki! Musi byc dobrze! A bedzie chlopak czy dziewczynka?
Pisalyscie o ciuchach, tez uwazam ze nie ma sensu wydawac nie wiadomo ile kasy na drogie ciuszki, na lumpkach naprawde mozna upolowac niezle rzeczy, i jak nowe. Po co mam wydawac na cos co po 3-4 zalozeniach i tak juz bedzie za male. A juz markowe to w ogole...Zreszta sobie tez nie lubie kupowac drogich czy markowych ciuchow, po co? Zeby ci "wielcy projektanci" zacierali rece z uciechy "O, kolejna osoba sie naciagnela na rzecz za 500 zl ktora ja wyprodukowalem za 10 zl..." Wole zainwestowac w podroze! No i teraz w naszego Niko!
jacieeeeeeee chyba nie dam rady nadrobic tych posotow ze wczoraj i dzisiaj moj sie rozchorowal i nawet nie mialam ochoty wchodzic na kompa, faszerowalam go tabletkami i mierzylam temperature. Temperatura przeszla ale katar ma taki ze oddychac bidok nie moze. Teraz spi a ja sobie siedze z jaszczurkie, chyba lubi BB bo sie caly czas w monitor gapi
ja juz odliczam dni do USG, az mi sie cos robi jak pomysle ze tak malo zostalo aaaaaaaaaa
ja juz odliczam dni do USG, az mi sie cos robi jak pomysle ze tak malo zostalo aaaaaaaaaa
reklama
danuska
Fanka BB :)
Emka, czas leci, a to Twoje USG było taaaakie odległe. Pamiętam jak pisałaś, że to jeszcze tyle czekania, a teraz już za tydzień.