reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Sestina, ja sie zastanawiam nad tymi wielorazowymi, eko...
tutaj o nich ciekawie pisza:

Pieluszki wielorazowe. Zalety. < eko produkty | ekologiczne rodzicielstwo
oraz:
Pieluchy wielorazowe. Rodzaje < eko produkty | ekologiczne rodzicielstwo

Tez tak na zmiane z jednorazowymi, oczywiscie - na podroze itp..

Jeszu jaki ja mam katar! Pokaralo mnie za to chwalenie sie temperatura u nas...

Ja jestem juz z tymi pieluchami obczytana w firmach, typach i wogóle. Ekonomicznie i ekolog. bardzo się kalkuluje.no i na lato moze maluchowi oszczedze podraznien skóry. Ale pampersiki koniecznie na dłuzsze eskapady, jak tatus bedzie sam na sam hihi

reklama
A ja już sobie leżę i oglądamy filmik.Zjadłam pomidorki ze śmietanką i cebulką mniammm.Patrzę w zamrażalce a ja mam jeszcze kurki własnego zbierania i wyjęłam,na sniadanie z jajeczniczka będą jak znalazł zapraszam jak któraś ma chęć :-D

Oj, a tu ciągle o jedzeniu:-)
Zmykam do łózia, bo znów będę miała sny gastronomiczne, heh! Wczoraj na kolację robiłam drożdżówki z jabłkami, całą stertę, to potem nic, tylko całą noc wałkowałam i piekłam:szok:

orchidea to serdecznie zapraszam!!! Mam jeszcze kopiaciutki talerz:szok: Trzymam w lodówce pod folią, potem myk do mikrofalówki na 30 sekund i są świerzusieńkie i gorące! Do mleczka w sam raz!!!

nil ciebie również!

Z miła chęcia ,to ja zabiorę kurki i poprawimy jajecznicą hihi najwyżej w wc posiedzimy :zawstydzona/y: Corin też masz chęć na takie cieplutkie drożdzówy ?? hihi

O.k. wrzucę jutro, jak mi czas pozwoli, bo gości mam mieć (pomogą je zjeść, hi hi)
A jajeczniczkę też mam w planie, ale z boczkiem. A swoją drogą ciekawe jak ta z kurkami... nigdy nie jadłam:zawstydzona/y:

reklama
No kureczki mam ugotowane i zamrażam później tylko dusze je troszke na masełku i wbijam jajeczka zapraszam sporo tego jest a schowały mi sie kurcze i nawet nie wiedziałam,że jeszcze je mam :dry:

Do góry