reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

iwonuś ty mi trzymaj za chlopczyka :-D, bo w sumie na nigo liczylam...no ale z drugiej dziewuszki tez sie cieszę! przynajmniej juz mam częśc ubranek pokupowane, a tak to od nowa znowu zaczynać hehe

reklama
iwonus dzieki, a i tobie zlec, ze tak napisze : ino myk!!!:-)
psota cierpliwosci, sama zobaczysz ze jak zaczniesz rosnąć to w momencie bedziesz miała piekną piłeczkę. może po prostu maluch ulokował się gdzieś bliżej kręgoslupa i jak na razie nie ma ochoty pokazać się mamusi:)

psocia zoabczysz,że zacznie i to będzie moment i zauważac będziesz zmiany z dnia na dzień,a Ty w sumie leżysz kochana więc może w dupkę coś poszło w boczki troszkę w bioderka z 1cm ;) zawsze gdzieś wejdzie kobitce nic się nie martw :*

Ja tam sie modlę, żeby nigdzie indziej mi nie wchodziło...ale coś słabe te moje modły chyba:)

corin widzę, że tez sledzisz inne miesiące heh.. ja tez taka ciekawska jestm i patrzę co jakiś czas to tam sie u innych dzieje:)
idę teraz zobaczyc, o kwietniówce o której wspominałyście:)

reklama
Do góry