reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hhahaha no erotyk by mieli 1sza klasa :-D
Ojjj no lepsze to niż nic a ja powiem lekarzowi teraz żeby mojemu wyjaśnił z tym sexem,że my nie mamy zakazu kuźwa no
maqnio chyba troszkę widać u niej już brzusio masz rację
Aaaaa powiem Wam,że mi wreszcie brzuch rośnie !! Normalnie widać teraz,że piłka rosnie uff wreszcie

reklama
Oj zapomniałabym o najważniejszym...zarejestrowałam sie do lekarza na za tydzień w piątek na 17.00.. więc będzie się działo hehe..jestem taka ciekawa, czy nie będzie niespodzianki, tak jak u niektórych z was:)

Wczoraj jak siedzialam wieczorem, to chyba dzidzia była gdzieś od razu pod moją skórą ułożona..bo kopniaczki aż mnie zabolały:):)ale i tak sie cieszyłam jak głupia! chciałam nagrać bo było fajnie widać, ale jak wstałam po aparat to sie skończylo heh a dziś tez chyba sie gdzieś skryła, bo slabo czuję:)
także orchidea, nic sie nie martw, to "zalezy jak leży" a w sumie jak widze po suwaczku, to już mam niezłego kolosa w brzuchu..25 cm to już coś!

Ostatnia edycja:
mój małz byłby zachwycony..on nigdy nie ma dosc....:zawstydzona/y:
orchidea..no widzisz super, ze wkoncu sie wybrzusza...o i leci...szpilki makijaz wszystko na tip top tip top..
dodi..no to mamy wizyte razem:)

maqnio ja juz sie przyzwyczaiłam, że to będzie dziewczynka..i teraz znowu dziwnie by mi bylo jakby się to zmieniło.. w sumie juz nie licze nawet na pomyłkę, bo 90% to chyba dużo:) a takie mialam przeczucie na chłopca:)

Corin ty nic sie na serialach nie znasz? no o Marysi z pierwszej milości

corin bo my tu z orchidea stworzyłysmy sobie "kącik serialowy", z ta zającowa to aktorka z "pierwszej milości"
dodi..hm..wiesz kochana,,,mnie tez gin ostanio mowił, ze na 90% chlopak:):):)ale spokojnie...na pewno Twój madrzejszy od mojego i raczej potwierdzi dziewczynkę:)

Kurde mój to strasznie jest ostrożny przed ciążą tak nie było :wściekła/y: ...patrzę teraz na te ciuchy od siostry mojej dała mi taka sukienke dżinsową na szelkach ale długa jest więc pomyslała,że sobie skrócę ją i wtedy mi spasuje hihi dodi kupiłaś budynie ?? :-D uu to za tydzień będziemy czekały na wiadomości z USG

orchidea, nie kupiłam..w sumie to o nich zapomnialam, bo juz mi przeszła na nie ochotka...a dziś jeszcze babcia mi przyniosła budyń z borówkami więc na najbliższy czas mam dość:):) ale za to mam kisielki gorące kubki...
maqnio, nie wiedzialam, że też 90% miałaś... oj jak bym się zdziwiła haha:) w sumie to bardzo bym się cieszyła, ale szkoda by mi bylo tych fajnych ciuszków które kupiłam dla dziewczynki:)
No trudno, dalej bym szalala po lumpkach, bo dla chłopców tez ładne widziałam:)

reklama
A ja się nie wybrzuszam noooo... wysłałam tesciowej mail ze zdjęciami, bo chciała zobaczyć jak teraz wyglądam i zadzwoniła do Marcina, że jestem szczuplejsza niz przed ciążą...

Do góry