reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Dodi, robiłam CMV, ale tylko to IGg. Cholercia się zestresowałam teraz. Mój gin ostatnio jak widział te wyniki, powidział, że pewnie ją już przechodziłam. Potem tylko dodał, że teraz to nie ma znaczenia, ale "jest ważną informacją w okresie okołoporodowym".

reklama
O matko czy ktoś mi napisze w końcu co u margeritki :-D

Tak na prawde to ta moja ciąża całkiem inna od tej z Maćkiem. Nie wiem czy to dlatego, ze to córcia( mam nadzieję, ze juz zostanie córcią) czy po prostu dlatego, ze kazda jest inna.

psocia a ja jadłam tuńczyka w sałatce kurde :szok: bo ja uwielbiam tuńczyka ale z puszki nie jako smażonego czy coś wisieńka córcie będzie miała margeritka chyba jak dobrze pamietam dzidzia zdrowa jak rybka więc wszystko ok kochana

danuska, ja CMV robiłam igg i igm, bo moje igg bylo dośc wysokie, więc polozna zleciła mi zrobienie igm, żeby zobaczyć czy infekcja nie jest świeża..ale igm wykazało, że to stara infekcja, i dawno ją przechodzilam:) może zrob sama igm to będziesz spokojniejsza:)

sestina, ja taka mądra byłam bo wpisałam w google i mi wyskoczyło, że to wirus haha.. inaczej to bym nie wiedziała:-D

Margeritka jeszcze chyba nie dotarła...no chyba że cos iminęlam!

Sestina, właśnie chodi to, że na necie to ja już nic nie chcę czytać o chorobach... bo tam to tylko same najgorsze rzeczy zawsze znajduję. Czyli pewnie jest tak jak Dodi mówi, dlatego gin stwierdził, że jak już miałam to będzie dobrze.

Dodi, a wiesz ile miałaś wtedy tego IGg? U mnie jest też mim zdaniem sporo bo 99.

Wisieńka, margerita ma zdrową córeczke:)

Orchidea, to już nie wcinaj tego tuńczyka, ja wiem to od lekarza, więc musi to być prawda. Ale jak raz zjadłaś, to nic sie przecież nie stanie:)

na spokojnie, internet opisuje wszystko ale nie wszystko nas dotyczy. czytajmy wybiórczo, dzielmy przez dwa, dopytajmy i dopiero sie ewentualnie martwmy...

Boziu nooo nie będę już wogóle jadła kurde no nie wiedziałam :-( mandarynki gąbki mam :wściekła/y: jakieś suche jedna lepsza od drugiej co za świństwo sprzedają,chce któraś kisielek ???? albo czekoladę na gorąco >???

danuska, ale skad on wiedział, że przechodziłaś, skoro miał tylko do wglądu igg... bo jeśli tam było podwyższone, czyli przechodzona infekcja (dodatnie) to musiałby zrobic ci igm, żeby wiedzieć czy to nie świeża.. i tylko jeśli igm jest ujemne to znaczy, ze to była stara choroba:) ale zamotałam he

orchidea, kisielek proszę!

reklama
Orchidea, ja ja, wybierz mnie, ja chcę czekoladę na gorąco :-D

Kurka, to już nie wiem, hmm spojrzał na to IGg i stwierdził, że to stare. To chyba muszę jeszcze raz dać się ukłuć i zrobić dla świętego spokoju to drugie...

Do góry