reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
No tak serio nie chcę zmieniać muzyczki,bo mój jak włączy nawet cicho ale tak żebysmy słyszeli to żeby się dzidzia nie bała więc dlatego też i taka muzyczke włączam ... :zawstydzona/y: ojj reagee jest boskie :zawstydzona/y: no glowa to sama chodzi masz rację maqnio :-D

sestina ja bym z chęcią taki instruktarzyk od rehabilitantki na bóle kręgosłupa poprosiła...
jak nie masz piłki to mozesz sprobowac z kijem od szczotki- założyć go trzeba za łopatki trzymając za końce rękoma, dość luźno. I tak w ciagu dnia ze 2 razy po ok 10 min po siedzieć. Wymusza to proste cwiczonko rozprostowanie piersiowej częsci kregosłupa , ktora przygina się w zwiazku z tym ze w literke S zmienia się kręgosłup nasz teraz

Jestem! em_ka ty mnie nie draznij tym krótkim rekawkiem...u mnie pizdziawa, że szok.. nie mogę sie doczekać wiosny!!
Widzę, że o pieniążkach bylo..trudny temat heh.. Powiem Wam tak, jak urodziłam Michasię, chodziłam do szkoły jeszcze, z moim nie mieliśmy ślubu, ale widniał jako ojciec..i wiecie co mi sie należało jako samotnej matce?? Wielkie NIC.. no przez pare miesięcy dawali mi rodzinne(46 zł) ale poźniej sie rozmyślili bo jednak A ZA DUŻO zarabiał..a skąd oni mogli wiedzieć czy my w ogóle razem jestesmy i on daje mi na dziecko? no ale mówiłam, że walę to ich 46zł..bo niby co to ma pomóc??

Mówie wam porabane to wszystko, tym ludzim co naprawdę sie należy to nie dają nic...a jak czasem widzę kobietki które siedzą po ławkach i palą faje albo chodzą narabane..a potem z wózkiem i grupką dzieci lecą do mopsu (mieszkam obok tej instytucji) to mnie krew zalewa, bo wiem, że i tak te pieniążki idą na co innego!! a uczciwi ludzie, którzy dbaja jak moga o dzieciaczki to nie dostaną nic bo im o 1zł przekaracza na osobe.. ochhh wkurzyłam się..:)

Witajcie mamuśki,

Emakamek, Veronique gratuluję chłopca
Margeritko, super, że córcia wciąż jest dziewczynką :-D
Emka, pytałaś o moją papugę. Ta jest dużo mądrzejsza od falistych, które też kiedyś miałam. Jedzenie trzyma w łapce i sobie gryzie, uczy się różnych dźwięków i prostych słów ale moja raczej nie gustuje w słowach woli udawać psa, kota lub dzwonek domofonu, ewentualnie kichanie albo śmiech mojej mamy.
Orchidea, Maqnio ja też lubię reagee

basieniak ważne jest tez wstawanie z łóżka- czyli jak np. lezysz na boku lewym i chcesz wstac, to najpierw opuść nogi z łóżka na podłogę, potem prawa ręką podeprzyj się o łóżko na wysokości klatki piersiowej i wstań odpychając się na tej własnie tej ręce. to są niby proste rzeczy ale w sumie praktykowane na codzien pomagają ulzyc. acha , i myce zębów np. na ugietych kolanach. Wogóle nie schylac sie na prostych nogach.

reklama
A ja dziś w lumpku kupiłam takiego fajnego pajacyka w cętki..i bluzę taką milusią z uszkami.. i sie wykosztowałam, bo zapłaciłam za te dwie rzeczy aż 21 zł..normalnie niezła sumka jak na lumpeks haha.. ale nie mogłam sie powstrzymać:)
I powiem Wam, że gdybym miała kupować wszystko nowiuśkie to chyba by mi było szkoda pieniążków..wolimy z malżonem odkładać na domek:):)bo wiem, że on jest ważniejszy niż firmówki dla maluszka:)

Do góry