reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
haha ja też mogę obdzielić po trochu swoimi cycuchami bo u mnie wszyscy zamiast jaki masz ładny brzuszek to mówili na początku "ale Ci piersi urosły!" a ja się wkurzałam jak nie wiem

Mi tam syski urosły trochę,ale niech rosną,bo miałam malutkie :-D maqnio buziak :* a miejsce parkingowe super sprawa ,ja bez prawka więc wszędzie na nogach biegam haha

margarita nie oszczędzaj po 700 gram:happy: Ale bym miała piękne balony.
Miczka miej więcej o to chodzi, wymiary, przepływy, narządy , no wiesz kochana im wiek wyższy tym obawy większe:zawstydzona/y:

maqnio hej kochana no to piękne macie parkingi u nas nie mam co na taki liczyć echh.
Wisienka swięta racja pierwszej mdłodości juz czlowiek nie jest i dlatego tak sie schizuje.:eek:

Ostatnia edycja:
Ach to już rozumiem. Moja doktorka to przy każdym USG mierzy wszystkie parametry dzidzi. Ostatnio byłam tydzień temu, w dniu wyników amnio (18 tydz) i też wszystkie parametry mierzyła. Ale ona jest specjalistką od usg więc może dlatego.
Na następne usg idę w 22 tyg, obiecała że zrobi 3D.
Od kiedy dzidzia się rusza jakoś mniej boję się kolejnych USG bo wiem, że ona we mnie jest, czuję to:)

orchidea, margeritka cmokam muuuahhh!!! no nieżle z tym parkingiem wymyslili:) a jaka dumna wysiadałam z auta....ohohho:-D
wydrusiu..spiochu !!! wstawaj tu z nami pobiadolić:*
mamucica dla mnie tez odkąd mała rusza sie dosc systematycznie jest duzo spokojniejsza, a poza tym jakos ta ciąza jest bardziej realna, rzeczywista...:)

Ostatnia edycja:
Wisieńka będzie dobrze kochana, innej opcji nie ma :tak:

Mamucica dokładnie tak samo myślę. Odkąd czuję coraz mocniejsze ruchy jestem o wiele bardziej spokojna. To znaczy że maluszek rośnie w siłę i wszystko jest w porządku.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane co byly na polwokowym ile wasza dzidzia ważyla mniej wiecej w ok 20 -21 tyg bo u mnie ciaza mlodsza o tydz chyba.. i moj bąbel waży 310 gram

Do góry