reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
marzenka cieszę się,że się podobają :-D
Pippi słonko ale ja nawet przed ciążą jadłam tylko te :zawstydzona/y: teraz się sokiem z zielonego zadowalam hahah
A mój właśnie wrócił z pracy przemarznięty,ale poszedł od razu grzać sobie zupkę i pierogi,mówi mi leż sobie ja sobie poradzę :szok: pioruny dziś strzelały czy co,że on taki miły :szok:

Dziewczyny napisze jak tylko wrócę. Wizyta o 19,40 ale ostatnio przeciągneła sie o godzinę. Potem dojazd do domku więc juz na pewno koło 22 dam znać.:-)
Ogladam po raz steny mamazone

Hejo;-)
Wisienko doczytałam ,że jutro razem mamy połówkowe ale będą jaja jak u mnie wyjdzie chłopczyk a u Ciebie dziewczynka:-D A tak na serio tez sie boje iść. :confused2:

Ostatnia edycja:
margaritta no to by to było.Musiałabym wysłac ci strój tygryska:-D
Serio to ja tez mam stracha. Nawet zaczełam czytac o połówkowym w necie ale wyłaczyłam bo za bardzo denerwujące było:zawstydzona/y:

Wisienko i Margerita no kochane 3mam kciuki za WAS!!! Ja też się balam ale bedzie dobrze.
JA dzis na hali mojej ogluchlam mialam taki pisk w uchu lewym a teraz slabo slyszę... Już plukalam ale to nie zatkane wiec nie wiem co, tez obwiane raczej nie... bo zawsze czapka i kaptur byl na glowie... ech nie wiemm,,, i dlaczego... Jak ulomna się czuje. I spac mi się chce strasznie ..... a co tam z newsów slychać no nie dam rady nadrobić tyle stron?

Ja nietyle co boję sie tego badania co mojego lekarza:-Don ma takie dziwne oczy:confused2:
zuzu z dzisiejszych newsów to to,że mailuj była na połówkowym i wszystko jest ok dzidzia rośnie hmmm mozliwe,że chłopaczek ;-) a pozniej juz nie czytałam to nie wiem .

Ostatnia edycja:
reklama
margaritta Takie:szok:
zuzu oj bidulko, zeby tylko cos cię nie brało Ale może to tylko brzuszek dopomina się o opoczynek
Ja tego połówkowego nie mam u swojego gina tylko w tej klinice co genetyczne. Do gina ide na 18tą ale zwłaszcza po L4.

Zjadłąm ciasto i maluch zaczyna brykać ohoho

Do góry