reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

wisieńka kurcze to masz fajną pogodę :tak: tutaj tak szaro-buro jest :baffled: a połówkowym się nie martw będzie wszystko dobrze zobaczysz :*
Pippi szczerze ?? strasznie wybredna jestem :baffled:

reklama
wydrusia ja to bym najpierw pogadała jak radzą dziewczyny a jak nie poskutkuje to wpakowałabym się w pociąg lub autobus i pojechała do rodziców. Zapewne by się porządnie zdziwił i może mniej kręcił na drugi raz, tylko prośby ciężarnej spełniał.

em_ka ależ piękne truskawy, aż ślinka cieknie.

Witajcie nowo przybyłe Agata1985 i Monikamajag

Ostatnia edycja:
Pippi jedzenie to przeciez jeden z naszych wiodących tematów :) co robić ....
wydrussia nie wiem jak się wygiąć;) ale powiem małzonkowi niech całuje;)

wisieńka a o której masz wizytę ?? Daj nam szybciuchno znać co i jak :-D a w sumie ciekawe czy coś zniknęło z pomiędzy nóżek czy urosło jeszcze bardziej hihihi

orchidea oj jak ja to znam... ja i bez ciąży miałam zachcianki jedzieniowe i jak się na coś uparłam, to nic innego mnie nie zadowalało :-D

sestina ale ja w pracy jeszcze jestem i już zjadłam wszystko co miałam + użebrałam od innych;-) ale spadam już do domu a po drodze wymyslę co zjem

reklama
Sestinka oki nie ma sprawy
2i0uij8.jpg

Do góry