reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Miczka co dwie lipcóweczki to nie jedna;) Pędzę na obiadek- dziś my favourite spagetti z sosem ze swieżych momidorków;) Do zobaczyska

Ostatnia edycja:
reklama
dziewczyny nie piszcie już o tym jedzeniu bo mi język do ... ucieknie;-)

arbuza mi się raz udało dostać -był przepyszny, soczysty i słodki, lepszy czasem niż w lecie. I to gdzie? Uwaga..... w biedronce !:-)

Orchidea a to muszą być zielone grapefruity? żółte albo czerowne Cie nie zadowolą? ;-) racja z tymi cuchami, ja się cieszę, że nie muszę kupować kurtki zimowej i nie mogę doczekać się wiosny i pradowania w tunikach i sukienkach

wydrusia ja w radahc dotyczących czyichś związków jestem mega ostrożna, bo wiadomo każdy ma inną sytuację i nikt nie wie z zew jak to jest naprawdę, ale przychylam się do osób, które radzą szczerą rozmowę - to chyba najlepsze

i nie dawanie! ;-) mam nadzieję że sobie szybko wyjaśnicie wszystko

,Monikamajag witaj!
Wydrusia, a ty nie masz prawka, żeby samej sobie pojechac do rodziców? wtedy bierzesz autko, i jedziesz.....Ja poki co nie mam problemów z dojazdami gdziekolwiek, zawoże meża do pracy i auto 8 godzin moje. To jest wygoda i komfort.
Orchidea, tak czytałam teraz o tych twoich drzwiach. i powiem Ci ze w szoku jestem. to co to za drzwi, ze je sprzedaja a nie nadają się do uzytku. A jakies atesty czy cos? porazka....
dziewczyny, ja od dzis na diecie, bo takie miałam wczoraj dziwne uczucie, niby zgagi czy czegos. No i dzis jem bardzo bardzo ostrożnie....

wisieńka u mnie to już ciemno za oknem się robi a słońca zero :-D
Pippi nie lubie wogóle żółtych ani czerwonych :-(
mala_monis kochana no odkąd tutaj mieszkamy kupilismy drzwi no normalne łazienkowe takie co teraz są dostepne :-D ale rzadko maja te typowe kratki na dole tylko wiekszość ma teraz te dziurki nie wiem jak to dokładnie nazwać :-D a że u nas jest w mieście ponoć duzo zaczadzeń to już robią tak pewnie,żeby bezpieczniej było ..

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry