reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2010

Mysza zależy które wózki i jaki sklep.Większość zwłaszcza tych firmowych jest dostępna w dużych sklepach.Cena sklepowa jest często nawet o kilkaset sł wyższa niż na Allegro.

Już sama nie wiem co mam robić z tym wyjazdem...:hmm:Oglądałam prognozę i zapowiadają po 10 st.mrozu:-(

reklama
jedyneczka no to miałaś dzień. Dobrze, że nic się nie stało poważniejszego. Mój brat kiedyś jechał z dziewczyną malaczem na trasie Katowice-Tychy i własne koło ich wyprzedziło. Ale jakaś świnia jechała z pzodu otworzyła drzwi złapała kółko do środka i pojechałaaa :-D:-D:-D Tyle dobrze, że nic im się nie stało i zdążyli zahamować.

jedyneczka no to miałaś dzień. Dobrze, że nic się nie stało poważniejszego. Mój brat kiedyś jechał z dziewczyną malaczem na trasie Katowice-Tychy i własne koło ich wyprzedziło. Ale jakaś świnia jechała z pzodu otworzyła drzwi złapała kółko do środka i pojechałaaa :-D:-D:-D Tyle dobrze, że nic im się nie stało i zdążyli zahamować.

ale historia!!!pekne chyba ze smiechu:-Dchcialabym to widziec:-D

jedyneczka mój M zajmował się handlem częściami.Używanymi też. 250 zł za używane gumy???:szok:Czy one były ze złota?;-)

Vanilka ja również mogę suwaczek ciążowy dostosować do reszty:tak:

Mysza ja tak w ciemno tzn.bez obejżenia w sklepie tez bym się nie zdecydowała

mój suwaczek również może ulec zmianie... tylko jeszcze nie wiem, kiedy to nastąpi, bo moja ginka się nie pali do rozpoznawania płci:-D
A w ogóle, czy USG połówkowe robi się u lekarza prowadzącego, czy tak jak w przypadku genetycznego trzeba się udać do "specjalisty", że tak to określę?

ja też nie !! ja to patrzę pierw na cenę, potem luknę na wygląd, a później stwierdzę, że raczej mnie nie stać. Więc nadal tkwię w czarnej dziurze, ale dobrze mi z tym, bo po pierwsze jeszcze za wcześnie, po dwa i tak nie mam kasy, po trzy nie mam miejsca.

reklama
Do góry