reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam
super, że wszystkie mamusie z brzuszkami czują się dobrze,
patra, beatka, beacia trzymajcie się kochane
patra a ciebie to już szczególnie ciepło ściskam, wytrzymaj jeszcze troszkę
fioletowa dalej trzymam kciuki za szybkie zafasolkowanie

reklama
DAISY GRATULUJĘ:-D:-):-D
Widze ze planowane staranka sie powiodły,suupeer:tak:

A u nas po staremu,Alan rozrabia,maluszek rosnie,ja coraz bardziej ociężała,zgaga dokucza jak djabli ale zmartwien nie mamy wiec gites:tak:

Daisy GRATULUJĘ !!! :-)

Beacia, jak nie ma zmartwień to i cała reszta się układa :-)

U nas dobrze, żadnych (odpukać) dolegliwości ciążowych, Julcia zdrowa, z mężem dobrze, więc i ja szczęśliwa. Choć dopada mnie powoli stres przed usg połówkowym, a to już 15 czerwca :szok:jak ten czas leci, za chwilę połowa ciąży za mną :-)

Daisy gratuluje! Kolejna ciezarowka! Beatko ty polowa a ja juz wnet na rozsypce! Jak ten czas leci. Mala rozwija sie super, oparzenie sie goi, mialam antybiotyk. Kacper rozrabia i mnie pilnuje,czuje zmiany bo tylko mama i mama. Sciskamy cieplo!

kobitki potrzebuję pomocy :-)

chcę Julce zrobić tort na urodzinki, myślę o czymś w takim stylu tort tęczowy - Szukaj w Google tj żeby środek był tęczowy, to wiem jak zrobić, żaden problem, bo któraś z Was kiedyś dała super przepis na biszkopt, który zawsze mi wychodzi, dodam tylko barwniki. Ale ...
chcę na wierzch zrobić masę cukrową, teraz moje pytanie JAK SIĘ OWĄ MASĘ ROBI ?? Barwniki mam w proszku. Chcę zrobić taką oto myszkę na wierzchu myszka minnie.jpg tzn coś na jej podobieństwo :-D:-D

Ewcia 100 lat 100 lat ...:-):-):-)

Beatko tort tęczowy wygląda super, a napiszesz jakich barwników używasz?? jakiej firmy albo gdzie kupiłaś?? bo ja nie mam szczęścia aby kupić dobre, a nie próbowałam zamawiać jeszcze z allegro.

reklama
Ewcia, złożyłam Ci życzenia na FB, ale tu powtórzę 100 lat kochana !!!

Adudź, Barwnik Spożywczy Barwniki Spożywcze === SŁOICZKI (2386956558) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu kupowałam, jeszcze tych nie mialam, a ten co rok temu kupiłam był z tej samej firmy tylko że w woreczku i byl rewelacyjny. Mam nadzieję, że mi wyjdzie choć troszkę do tego tęczowego podobny. Jednakże nadal czekam na Waszą pomoc w sprawie masy cukrowej :-)

Do góry