reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
Patra wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :-):-):-)
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Pati wszystkie najlepszego z okazji urodzinek:-)
Ja dzis w niezłym humorku bo coś mnie tam pyrga w brzuszku,wiec mocniejsze kopniaczki tuz tuzczekam na to z utęsknieniem:-)
Moja siostra była u gina i ma 2 cm rozwarcia i 0,5cm szyjki wiec licze ze w tym tyg urodzichoc wiem ze moze jeszcze tak się kulac i z dwa tygodnie,no ale ja wole tę pierwszą wersję.Nawet się jej pytałam dzisiaj czy jej men nie rozmyslił się na poród rodzinny bo jak coś to ja mogę przyjechac popatrzec;-).
Ja dzis w niezłym humorku bo coś mnie tam pyrga w brzuszku,wiec mocniejsze kopniaczki tuz tuzczekam na to z utęsknieniem:-)
Moja siostra była u gina i ma 2 cm rozwarcia i 0,5cm szyjki wiec licze ze w tym tyg urodzichoc wiem ze moze jeszcze tak się kulac i z dwa tygodnie,no ale ja wole tę pierwszą wersję.Nawet się jej pytałam dzisiaj czy jej men nie rozmyslił się na poród rodzinny bo jak coś to ja mogę przyjechac popatrzec;-).
adudz82
Lipcowa mamusia :)
przez trzy dni ani jednego posta, widać, że pogoda chyba coraz lepsza, i że coraz więcej czasu poza domem się spędza
u mnie dziś pogoda piękna, śliczne słoneczko, lekki wiaterek i cieplutko
mam nadzieję, że weekend też będzie taki słoneczny
u mnie dziś pogoda piękna, śliczne słoneczko, lekki wiaterek i cieplutko
mam nadzieję, że weekend też będzie taki słoneczny
beata26
szczęśliwa mamusia :)
adudźku u mnie to samo, pogoda cudowna. Aż szkoda w pracy siedzieć. Ale dziś pracuję od 13-17 bo do południa byłam u lekarza na usg. No więc, nasz maluszek ma aż 1cm, na razie wszystko jest książkowo. Za kilka tygodni kolejne usg. Uspokoiłam się po dzisiejszym badaniu.
Miłego dnia kobitki i udanego weekendu, słonecznego i cieplutkiego :-)
Miłego dnia kobitki i udanego weekendu, słonecznego i cieplutkiego :-)
U mnie przez ostatnie kilka dni też z weną na bakier, ale z wiadomego powodu. Od wczoraj coraz lepsza pogoda, budzi się wiosna, tak więc i ja mam więcej energii i coraz mniej smutnych myśli
Dzisiaj wyprałam nawet małemu wózek, bo jak zobaczyłam jaki on "czysty" to aż mnie trzepło
Beatki super że ciąże rozwijają się prawidłowo
Beacia w ciąży z łosiem chodziłam z rozwarciem 2 cm od 7 miesiąca
Dzisiaj wyprałam nawet małemu wózek, bo jak zobaczyłam jaki on "czysty" to aż mnie trzepło
Beatki super że ciąże rozwijają się prawidłowo
Beacia w ciąży z łosiem chodziłam z rozwarciem 2 cm od 7 miesiąca
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Tak pogoda dzis dopisała,słonecznie i ciepło.Dłuzszy spacerek był
Mnie synek mniejszy własnie skopał w boczek jak ja to lubieod razu banan na mordce.
Pati no siostra raczej juz długo nie pociagnie bo własnie jest na porodówce,jak nie dzis to jutro Franio bedzie na świecie.Niech tam szybko wyskakuje bo sie denerwuję
Mnie synek mniejszy własnie skopał w boczek jak ja to lubieod razu banan na mordce.
Pati no siostra raczej juz długo nie pociagnie bo własnie jest na porodówce,jak nie dzis to jutro Franio bedzie na świecie.Niech tam szybko wyskakuje bo sie denerwuję
reklama