Hej Laseczki! :-)
Na wstępie Beatko, następne Święta na 100% będą lepsze
No i na pewno będzie choinka ;-) Życzę Wam tego
A jeśli chodzi o służbę zdrowia
To lepiej już nic nie mówię
Zdrówka dla babci i dla Was.
Pati fajnie że w wigilię obyło się bez kibelkowania
No ale kurczę szkoda, że co dobre to szybko się kończy ;-) Mam jednak nadzieję że w końcu to Ci minie
U nas Święta ok, Mała zadowolona, u nas co roku przychodzi ktoś przebrany za Mikołaja i Oliwka wcale się nie bała, było tylko bardzo ciekawa co on ma w tych workach, mówiła po cichu stojąc centralnie przed nim CHCĘ ZOBACZYĆ CHCĘ ZOBACZYĆ :-)
Dostała grę zręcznościową, ubrania, 3 lalki (jedna malutka, dwie trochę większe) puzzle, układankę i inne rzeczy, prababcia dała 300zł, druga 50, także źle nie jest.
Wigilia tutaj z rodziną M, pierwsze u mojej mamy, drugie ja u mamy, M z mamusią u rodziny i tak Święta minęły szybciutko, teraz tylko Sylwester i to weekend, więc jak wiecie niebyt fajnie to przypadło, za rok będzie lepiej, skoro czeka nas rok przestępny- na szczęście
No nic, będę kończyć, jutro do pracy-a właśnie-jeszcze pracuję jakby co
styczeń jeszcze raczej na czarno, pózniej umowa niby na 3 m-ce, dobre i to, no ale zobaczymy jak to będzie dalej.
Pozdrawiam i jakby co to wszystkiego najlepszego z okazji zbliżającego się Nowego 2012 roku, przede wszystkim spełnienia wszystkich planów.
Nasze dzieciaczki będą się powoli zbliżać do 3 urodzin, ale ten czas leci....... Zdrówka dla naszych Szkrabów!!!!!! :-)
Dobrej i spokojnej nocy życzę