reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dziewczyny czy zawsze jest tak że jak bałagan mamy w domu to przychodzą niespodziewani goście?:-D:-D:-D:-D Własnie sąsiadka wpadła na herbatke z dzieciaczkami, a ja nie pozmywane, ubrania sie walają, zabawki też, łóżko rozścielone po którym łosiek skacze. Normalnie masakra :-D:-D Czemu gości nie ma jak jest idealny porządek???? :confused:
Mały się wyszalal. Bawił się z 3letnim Mateuszkiem i Klaudią która jest dzień młodsza od Kacpra :-D I oczywiście śliwe musiał nabić. Skakali po łózku, Kacper chciał przeskoczyć na szczupaka na fotel no i głową walnął o ziemię..

No i obiad w lesie :-D

Beatko oby tak dalej z nockami!!!

Oho Kacper wziął miotłe i szuflę.. chyba chce mi dać coś do zrozumienia..

reklama
Cześc mateczki poczytałam was trochę i odpisuje na szybko. U nas zamieszaniew wekend goście teraz próbuje troche posprzatac, poprac poprasowac bo dzisiaj popoludniu jedziemy do szpitala na kontrole małej, potem mozliwe ze spedzimy kilka dni na wsi u dziadków i wracamy w niedziele. Troche sie obawiam tych podrozy, ale podobno tydzien temu dzidzia jeszcze chetna na wychodzenie nie była.
Ada super dzielna jestes.
A Beatka z Patrą i Kamcią widzę ze zaszalały wczoraj wieczorem :)
Aga trzymam kciuki cały czas za Jonika zeby jak najszybciej wyszedł ze szpitala.
Aniu fajnie ze już wiesz jak tam z dzidzia i na jaką datę się nastawiac> a co do ząbków to u nas wszystkie wychodziły bezproblemowo, tylko 3- podwyższona temperatura, rzadkie kupy i ciagle marudzenie. Myśle ze z wizyta u lekarza mozesz sie jeszcze wstrzymać i tak nie powie ci nic konkretnego, przy objawach niespecyficznych każa podawac nurofen obserwowac jak nie przechodzi to badanie krwi i moczu, przynajmniej u nas wiec moze sprobuj z nurofenem i obserwacja na poczatek?

Hejka.
Młody śpi wiec mam chwile,szwagra nie ma:-D;-).
Niutka KAROL tez oblega lapka ,teraz tworzy cos na pancie.

U nas bez zmian jakos leci,w niedziele byłam an zachod. dostałam w prezencie od mamy pierścionek :-)zloty.
Później poszliśmy do sali zabaw ,babcia wnuczką fundnęła.Karol był caluśki mokry tak szalał.
kamuŚ nie mam pojęcia czy na stale ,czy nie .Mama mi mowila,ze teraz o alimenty bedzie pisalala.No i oczywiście cala rodzina ojczyma z pretensjami do mamy.
ale to ze dzieci nie maja co zjeść ,co ubrać to go nie interesowało,ach szkoda gadać.
zObaczymy w praniu jak to będzie.

U nas wiosna za oknem ,pranko powiesiłam na dworze ,ale za to wiatr ,ze glowe chce urwać.
Bedzie fajne pachnace ,a nie jak tej suszarni ,starym nie mytym zbukiem capi.:angry:

A pytałyście o KOTA ,zdechnąć nie zdechł ,ale zdębiał,stwardniał jak wolicie.;-)

Musze coś na obiad wymascic myślałam o skrzydełkach,ale pierw trzeba je mieć, wiec muszę się kopsnąć.

WIdze,ze lipiec sie rozpisał.
Tak jak mnie nie ma to piszecie !!:-:)angry:

KAMA jakie wiek ?:-D;-):-p

MESS uwierz ,ze wiem jak co z tym cycem przechodzisz ,ale napewno z wiosna nadejdą zmiany i będzie ok.

MELASZEK nie ma za co ,wpadaj kiedy będziesz miała ochotę.
A my mamy mały problem w banku,ach....,ale trzeba życ.

ASIU ja tez bym chcetnie sie wyniosła stad .
zazdraszczam...

ADA dasz rade.
A ja narzekam ,a mnie cos nosi na 3 bebisia.:baffled::baffled::baffled:
Samam jestem w szoku.:-D

Patra SZKODA ,ZE KASA PRZEPADŁA,MOZE ZA ROK.
a JA OBSTAWIAM zwierza nr. dwa ,od dolu czy od góry jak wolisz.

AGA szybkiego powrotu do domciu.

STOPI jaj oczęta LENY??
pociesze Cie ,ze tez mamy buntownika i histeryka wymuszacza/masakra.
Dziś znów myl naczynia i te resztki z garów ,czy ze zlewu wybiera i żre:szok::szok::szok:.
Albo piaskownice w pelargoniach sobie zrobil,bierze mlotek od ubijania miesa i w tej doniczce nim kreci...:angry::angry::angry:

A u nas mandarynki ile by mu sie niedalo to zje.
Dasz 2kg to w ciągu 3godz. nie znajdziesz ani jednej.:angry:
A to ma akurat po mamie.:tak:

A zauważyłam ,ze zaczyna powtarzać łapać literki .
POkazuje mi na obrazek i pyta ''TO?'' ja odpowiadam np. pomarańcz,a on po swojemu''PO''.
łapie 1 LITERKI wyrazów od jakiegoś czasu.

Jak ANIA tyle wytrzymała nie wiedząc co nosi,to ja na jej miejscu już bym nie chciała wiedzieć i czekałabym na niespodziankę do końca:tak::tak::-)

Ola faktycznie się nie odzywa,jak była u mnie to miala iść do lekarza 1 raz na dniach .
Musze jej eska chyba pu:tak:ścić.

Cześć Babeczki!

Ja tylko na chwilke bo byłam z małą w mieście i padam trupem:sorry2:Chyba sobie daruję juz dalekie spacerki. Czuję, ze poród tuż tuż, a wolałabym wytrzymac jeszcze chociaż 2 tygodnie więc pora na oszczędzanie się:tak:

Co do płci- w dalszym ciągu nic nie wiadomo:sorry2:Także będzie niespodzianka:-)

Widze, ze w nocy poszalałyscie- fajnie się Was czyta:-D

Buziaczki, ja sie ide połozyć:sorry2:

No i Mała skasowała mi posta :angry:

Vioreczkko fajnie że się odzywasz, nasz Dwupaczku :-) Powodzenia na kontroli i miłego pobytu u Dziadków

Justysia fajnie że do nas zaglądasz, a jak wrócisz i będziesz miała ochotę na erotyczne smsy i advokata to na pewno z Tobą też będziemy pisać :-D:-D:-D Tylko wracaj czym prędzej. Rozwaliłaś mnie z tymi pelargoniami :-D:-D:-D

Witaj Aniu masz rację, teraz to już czas na odpoczywanie i oszczędzanie się, życzę spokojnych conajmniej 2 tygodni

Widzę że 2 dwupaki się odezwały :-D

Aniu oszczędzaj się, tym bardziej że dzieciątko już szykuje się do podróży kanałami rodnymi!!!

Viorka Ty też się oszczędzaj!! Wypoczynek, tym bardziej na wsi, na pewno dobrze na Ciebie wpłynie :tak:

Justynko za rok kaska na pewno będzie. Bo pełny rok bedzie przepracowany. A teraz tylko niepełne 10 miesięcy! :crazy:

Sosik i mięsko już zrobione, męzul nadal po nocce śpi, łosiek tak samo. A kartofli nie ma :-D ale zaraz będą bo bratu napisałam żeby mi kupił i przyniósł. A że mieszka parę bloków obok to trza wykorzystać :-D

Która ma mniej zazdrosnego męża i jest chętna na erotyczne smski wieczorami???:rofl2:

Hej dziewczynki!

Nie przeczytałam wszystkiego coście wczoraj naskrobały.

Jestem dzisiaj jakaś nerwowa! Normalnie mnie rozniesie dzisiaj chyba! Na dodatek mój chłop pojechał przed chwilą coś pozałatwiać i nie wiem o której wróci. Mam nadzieję, że przed kolacją i kąpielą dzieci, bo dzisiaj najmniejszy krzyk Adama "Daj" kiedy mu coś zabiorę doprowadza mnie do stanu "tuż-przed-wybuchowego" :wściekła/y::-D

Dziewczyny Ewcia ma humor jak ten goryl na fotce!! Wiec może powysyłamy jej naszego poprawiacza humoru czyli erotic sms? :rofl2:

Oj Patra widzę, że u Ciebie humorek wręcz przeciwnie - dopisuje! Zazdroszczę!

Wczoraj dzwoniła moja kuzynka, że przenosi urodzinki, które miały być 11-tego. Jej córa dostała plam na nogach, jakichś bąbli. Do tego stopnia, że wylądowali na ostrym dyżurze. Mówiła, że to plamica (domyślam się, że plamica schoenleina-henocha). JAk włączyłam wikipedię, to pisze, że "Zazwyczaj choroba przebiega w sposób łagodny i przemija bez powikłań" ale zdarzają się powikłania głównie związane z nerkami i w ogóle jakieś krwawienia z narządów wewnętrznych. Ja wolę już więcej nie czytać, ale jak mama mi mówiła, że poczytała na jakimś forum to nogi się pod nią ugięły.

Dzięki zespole BB za sms!!! :-):-):-)

reklama
Do góry