reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Dziewczyny pewnie zaczną oblegać forum jak dzieciaczki pójdą spać...... :rofl2:

My już powoli będziemy się prxygotowywać, bo Mała już marudzi

Mała zasypia więc muszę cicho klikać :-p Słucham radia kaszuby, właśnie niedawno przeczytali życzenia dla M od jego dwóch kobietek :-D Biedak na noc znowu nie wraca, musi za dwóch pracować

Nawet Wam nie napisałam, ale moja mama z tym wirusowym zapaleniem płuc jest w szpitalu, miała zostać już tydz temu ale się nie zgodziła, leży na wewnętrznym i od miesiąca nie ma tam żadnych wizyt :no:

cześć lipcówki :)

tak jak kamlotka pisała - ja czas na bb mam dopiero wieczorem jak małą położę spać, wcześniej nawet nie można przy niej wymawiać słowa "komputer" bo już za rękę chwyta i prowadzi aby jej włączyć, :baffled::baffled::baffled:, jak się nie włączy, to dopiero wtedy pokazuje swoje nerwy, a dziś to w ogóle jakaś niespokojna była, podejrzewam, że to na wychodzące czwórki, ehh niech te zęby już wyjdą bo jak tak dalej pójdzie to nie wiem jak to będzie,
a co do pogody to coś okropnego, tak wieje, że iść nie mogłam, bo normalnie mnie cofało, tragedia, mam nadzieję, że do jutra się to uspokoi,
Kamlotka zdrówka dla mamy życzę,
a co dziś dziewczyny macie zamiar pić?? bo ja chyba sobie lampeczkę martini wleję,
jak któaś chętna to mogę poczęstować :tak::tak:
a naszym kochanym dwupaczkom spokojnego oczekiwania na poród życzę

Ja! Ja chcę!!!!! Mam Cin Cin wrazie czego :tak: To najpierw Ty lej, potem ja :-D I poczekaj na mnie, bo idę włosy myć i odrazu prysznic wezmę :tak: Ale szybko wrócę

Proponuję dzisiaj upić się do upadłego :-D:-D

Załączniki

• pijak.jpeg
    pijak.jpeg
    37,4 KB · Wyświetleń: 31
Jestem.
No! Jak temat picia to i Patra się pojawiła :-D:-D hihihi
A bez Ciebie nie pijemy, bo dopiero pierwsza kolejka poleci :tak::-D

A cooglądamy w Tv dzisiaj??

reklama
Patra sie pojawiła bo mąż do pracy poszedł, więc myszy harcują :rofl2:
Dzisiaj mieliśmy dzień odwiedzin. Do południa przyszła sąsiadka z dziećmi a popołudniu koleżanka z Oliwierem.

A u mnie w t to jeszcze jakieś strzelanki lecą bo mężul oglądał Polsat.

No to która polewa? Dzisiaj Adudz stawia martini, to ja jutro czymś zapodam :-D

Do góry