reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Patra czekałyśmy na ciebie,
Kamila jak oglądasz coś ciekawego to daj znać, bo ja na razie w ogóle nie patrzę w tv, tylko krzyżówki robię

reklama
Pati mojego też na noc nie ma :-D My takie biedne, samotne, to i polać se trzeba

Adudz to jak czegoś nie będziesz wiedziała w krzyżówce to pisz :-) Ja narazie włączyłam Tv4 Nocne Tornado, ale to raczej nic ciekawego, a na TVN7 Coma, o pacjentach co w śpiączki zapadali.....

sudoku to ja też lubię, ale zostawiłam w pracy, a na laptopie sudoku nie lubię robić, wolę wersję papierową, właśnie muszę jutro pamiętać, aby kupić jakieś nowe, bo tam tylko chyba ze 2 szt zostały

Patra ale ja nie mam wielkich zapasów tego martini, w sumie to tylko 2 butelki są w domku, :tak::tak::tak: no chyba, ze ktoś lubi Carlo Rossi różowe to też mogę poczęstować, zostało ok 1/2 butelki :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja tez tak mam.. ze jak ktos przychodzi to bałagan.. ale u mnie prawie non stop bałagan hehehe wiecie jak to jest jak faceta nie ma w domu to motywacja do codziennego, regularnego sprzatanai znaczaco spada :-)

JUSTYSIA dzieki , że pytasz.. ogolnie długa historia... duzo rzeczy sie powiazalo w calosc... itd.. ogolnie mała zezuje, bo nie uzywa tego oczka... gdyz ma uszkodzony nerw wzrokowy (hipotroficzna, zanikowa tarcze) .. widzi an to oczko w ok.5-10% itd... porobilo sie.... chcieli nam wcisnac zabieg botuline na sile (jakby miala byc krolikiem eksperymentalnym jak dziaal ta trucizna na oczko, w ktorym jest nerw uszkodzony).. sami mowili, ze to bedzie tylko kosmetyka, a wzroku malej nie przywroci.. wiec ja dziekuje.. trafilam na cudownego okuliste prywatnie - wyrazil swoja negatywna opinie o tym zabiegu, zwlaszcza w sytaycji Leny... Ogolnie oczko, wtrona niedoczynnosc traczycy to problem neurologiczny .. wiec czekamy jak mała troszke podrosnie i bedzie miec tomografie mozgu i oczodołów (na razie nie chca malej obciazac narkoza) To tak w telegraficznym skrócie

Stopi fajnie, że udało wam się znaleźć dobrego okulistę

kobietki ja się w między czasie wykąpałam i mykam do łóżeczka bo jakaś zmęczona dziś jestem, ale jak macie ochotę to buteleczkę winka zostawię przy laptopie:tak::tak::tak:
miłego dnia jutrzejszego, bo ja pewnie podobnie jak dziś czas aby do was zajrzeć, to będę miała dopiero wieczorkiem

spokojnych snów

reklama
Hej laseczki:-)
No i za póżno dotarłam wszystko wychlały bo dawno babeczek juz nie ma.
Patrycja tak sie chwaliła mocną głową ale widze ze i ją zmogło:tak::-p
To ja tak dla zdrowotnosci herbatkę dopije i pa lulu idę.
Dopiero doczytałam co naskrobałyscie bo siostra przyjechała i po 23 dopiero wybyła.Napisałysmy CV co bym mogła wkońcu za poszukiwania się wziąśc.Ale powiem wam ze nie ma ciekawych ofert z tej strony Wawy,Pewnie w marcu dopiero cos się ruszy.
Arturo na nocce tak wiec i ja zboczuszki jak i Wy sama.No w sumie to niezupełnie bo mój mały mężczyzna przecież ze mna śpi:tak:
Jutro wolne,zamieżam męża z małym zostawic a sama z siorką i mamą na zakupki.:tak:
Kolorowych senków

Do góry