reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Vioreczka Bardzo mi przykro ,nawet nie chce wyobrażać sobie jak WAM serducho chodzi.
Bede sie modlić ,aby to nic strasznego nie było ,i oby obyło sie bez operacji.
PRZYTULASKI WIELKIE !!!

KAMUŚ Ciebie też z ściskam.
Faktycznie to co powiedzial było chamskie !:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jakby kolege sobie znalazł,sama podejmiesz decyzje,ale jak dziweczyny pisza.
Wyprowadz sie do mamy na jakiś czas i daj mu do myślenia.
Albo mama ,albo WY.
MAMUSIA ,mamusia ,ale on też ma swoja rodzine i powinien byC WASZĄ OPOKĄ!!!
JA tez myśle ,że masz wieksze szanse,tymbardziej ,że pewnie masz opinie od psychologa ,że jest uzależniony od mamusi i nic innego sie nie liczy tylko co ona powie.
Ja wiem ,że to nie jest życie ,moja mama do tej pory jesr wyzywana ,bo mieszka w domku z ta babką .
Mama ma góre ,a ona dół ,a na podwórku nie można nawet poplewić.

Byłam w ''BAJKOLANDZIE ''Z KALEM i kolegą bo z Lublina na tydz. przyjechali i sie wyszalał w tych kulkach ,aż cały mokry był ,a Jula był z tatą ,chodz tez by miał tam raj bo dla takich maluchów też róznosci są !!:tak::tak::-)

Izabell ja nie podawałam V. bierzemy vibovit ,a jak poprosiłam o recepte to w aptece devikapu V. nie miała tylko DEVIKAP.
Wiec chemii nie pilismy.
A wiadomo czym moze to grozić ??

DZIĘKI DZIEWCZYNY ZA RADY I POCIESZENIE, TUTAJ ZAWSZE MOŻNA NA WAS LICZYĆ​
:tak::tak: Jesteście kochane poprostu, a nie tak jak zołza T!
Maylah dla Ciebie też gorące przytulaski przesyłam, skoro mężuś nie ma czasu ;-) Ale na pewno pózniej to nadrobi, albo już nadrabia?? ;-);-)

My też braliśmy vigantol, ale raczej nie mam już opakowania :no:

Co do wagi moja Mała ma ponad 11, ale ile dokładnie to nie wiem.

no i wpadłam na chwilkę wieczorkiem,

kamlotka to nieźle musiałaś się przestraszyć jak zobaczyłaś nóż, co??
moja też ostatnio zaczęła wszystko z szafek kuchennych i ze stołu ściągać, więc już nauczyłam się stawiać dalej

Beatka i jak tam prasowanie??

my tego vigantolu nie mieliśmy na szczęście, a tyle się mówi, że produkty dla dzieci są robione pod największym nadzorem

Adudz zaparło mi dech w piersiach, Boże, a jakby ona się z nim przewróciła? I wbiła gdziekolwiek :no::no::no::no: Normalnie aż nie chcę o tym myśleć co mogłoby być, jaki człowiek może być bezmyślny, ale dobrze że tak to się skończyło i dało mi niezłą nauczkę
Zapomniałam Ci pisać o cieście kokosance, bo ja też nie przepadam, ale wyszła taka mięciutka i nawet jakoś smakuje, wogóle te wiórka nasączone :-D:-D Może skusisz się na kieliszek malibu przed snem? :-)

a no właśnie mąż mi proponował drinka i niestety odmówiłam, bo głowa mnie boli jak cholerka, już sama ni wiem, co jest bo ostatnio boli coraz częściej i mocniej, i powtarza się to co miałam jakieś 10 lat temu, że takie silne bóle głowy miałam codziennie, :crazy::crazy::crazy: więc za malibu też podziękuje, ale mogę ci potowarzyszyć ze szklanką wody

Spoko, nie ma sprawy, wystarczy jeszcze na następny raz, może być szklanka wody :tak: A co do bólu to współczuję, a wiesz skąd ten ból był te 10 lat temu? Może to tak jak moja mama zapalenie jakiegoś nerwu czy coś w tym rodzaju, ale pamiętam że nawet ketonal często nie pomagał :no: Ale Ciebie chyba aż tak nie boli, co?

ojj ketonalu to ja już się w życiu nałykałam sporo(ale to raczej na bóle kręgosłupa), skąd te bóle głowy to nie wiem, pamiętam tylko że chyba przez dobre pół roku brałam bardzo często Hydacorn,

a boli naprawdę mocno :-(

reklama
A u lekarza byłaś? Myślę że to podobne bóle co u mojej mamy, tylko że może mają różne przyczyny, no nie wiem, jak sobie przypomne moją mamę to szok normalnie, to musi być naprawdę nie do wytrzymania. Mnie jak lekko boli to już wytrzymać nie mogę i biorę tabletkę a co dopiero gdyby tabletka nie pomogła.....

Do góry