reklama
kamlocia mi sie wydaje ze to byl fruczak golabek. One zyja na terenie Polski, spijaja nektar z kwiatow i juz mialam z nim stycznosc dwa razy na terenie mojego bylego ogrodka Sliczne i urocze stworzonka
YouTube - fruczak gołąbek
YouTube - fruczak gołąbek
izabell96
Lipcowe mamy'09
A ja jednak rzeczywiście widzialam koliberka bo ja zobaczyła zdjecia tego furczaka to na YouTube poszukałam jak kolibry wyglądają w locie i jestem teraz pewna ze był to koliberek no cóż dodam tylko ze w ten dzień co widziałam koliberka odszedł dziadek
a ten fruczak to rzeczywiście dziwne stworzonko ja takiego jeszcze nie widziałam
a ten fruczak to rzeczywiście dziwne stworzonko ja takiego jeszcze nie widziałam
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
No nareszcie jesteście , Słoneczka
Ja tam nigdy nie widziałam ani fruczaka ani koliberka, za to mam w domu inne malutkie stworzonko Nazywa się Zosia i juz sama lata;-) zn bardzo osroznie od łózka do regału itd.
Izabell ja bym chetnie wpadła na herbake, ale sprzatać.....bleee. W ogóle leniuchem jestem z natury, a sprzatania nie lubie wyjatkowo. Poza tym kopytka prawie sa- jeszcze tylko ugotowac, za o nie mam jeszcze gulaszyku do nich
Ja tam nigdy nie widziałam ani fruczaka ani koliberka, za to mam w domu inne malutkie stworzonko Nazywa się Zosia i juz sama lata;-) zn bardzo osroznie od łózka do regału itd.
Izabell ja bym chetnie wpadła na herbake, ale sprzatać.....bleee. W ogóle leniuchem jestem z natury, a sprzatania nie lubie wyjatkowo. Poza tym kopytka prawie sa- jeszcze tylko ugotowac, za o nie mam jeszcze gulaszyku do nich
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Izabella Ty jesteś z Ełku? Toć to tylko chwilka drogi. Szkoda, ze prawka nie mam:-(
A w Ełku bywam dość często- na basen jeździmy.
A w Ełku bywam dość często- na basen jeździmy.
reklama