reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny bardzo dziekuje za odpowiedz! Ja najchetnie tez bym pojechala na noc, ale co bedzie jesli malej bedzie niewygodnie i nie bedzie mogla spac? Znajac ja bedzie sie darla w nieboglosy :( Ogolnie jest grzeczna w samochodzie, patrzy przez okno, slucha muzyki, duzo sobie opowiada, ale jak jej sie znudzi, albo nie moze zasnac to sie dopiero zaczyna "jazda" ;) W ruch ida wszystkie komorki po koleji, klucze, pacynki zrobione ze skarpetek :-D Mamy troche czasu, wiec przemyslimy to raz jeszcze. Ale dzieki jeszcze raz za wsystkie porady :)

Ostatnia edycja:
reklama
OLIVCIU,a juz kiedys jechaliscie taki kawal?? u nas nie ma problemu ze spaniem w aucie a i czas mu szybciej mija... a jak zrobicie mala przerwe-co tez musicie z dzidzia liczyc,to sie rozprostuje,powdycha swiezego powietrza i bedzie jej lepiej dale jechac.

JUSTYSIU gratki ze smok w odstawce :) ja mam to szczescie ze moj od samego poczatku nie chcial smoka :( plul nim daleko a jak mu wkladalam to sie darl ;) ale teraz sie ciesze :);)

Agnieszko przesyłka bedzie sporo tańsza:tak: Wiec zasanów sie na nowo co bys chciała i pisz na priv.

Justysia graulacje odstawienia smoka! U nas jak u Agi - smoczek był zawsze beeee....:tak:

Justysia dzięki za pocieszenie :-) od dzisiaj przechodze na radykalną diete czyli gotowany kurczak, marchewa i ziemniaki :-) a za przekąski suszone morele :-) kanapki na sniadanie i kolacje z delikatna szynką i tylko woda !! Musze się wreszcie za siebie zabrać :)) aaa i gratulacje odstawienia smoka ;) jak to zrobiłaś? Bo u nas też Jasio lata jeszcze ze smokiem :(

Agnieszka ja mam liste co musze zabrać ze sobą nad morze więc jesli chcesz to moge Ci ja u7dostępnić może Ci się przyda ;)

Ostatnia edycja:
Agnieszka - jeszcze nigdy dak daleko z mala nie bylismy. Najdalsza trasa 100 km wiec nie wiem czego mam sie spodziewac po małej... No ale wszystko da sie przezyc :-) A jaki macie fotelik jeśli mogę spytac?

Coś zamilkłyscie...

Moje dziecko spi a ja siedze i leniwie klikam przez poł dnia. Cos znów lenia mam..:sorry2: Przydałby mi się kop w cztery litery.

O Rany! Ja se siedze, a u obiadu nie ma na dzis! Szok! Byłam pewna, ze mam obiad na dzis:baffled:Jestem jakas rozkojarzona strasznie - to pewnie wina ciąży, nie? Wszystko teraz na ciążę zwalam:-p

reklama
No! Obiadek juz mi ise gotuje. Mam w zamrazarce fasolke szparagowa, to rozmroziłam i do tego ziemniaczki i jajo sadzone:tak: Może byc, nie?;-)

A Was dalej nie ma...:-(

Do góry