reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam sie i ja :)
nie bylo nas przez weekend ale znow jestesmy z wami:)
noc przespana-dziubek wstal ok 8 wiec jestesmy wyspani...teraz ide zrobic sobie kawke:)
Mam zakwasy po wczorajszym fitness bo zmienilam trening :( normalnie ruszyc sie´nie moge ale za to jakie efekty :)...

dziewczyny czy wasze dzieciaczki jedza tez wszystko co znajda??!! kurcze co Joni znajdzi(obojetne-kamienie,kurz,wszystko co w zasiegu reki) wszystko do buzi wlozy...ja tylko latam zá nim i wyciagam mu wszystko z buzki...

lece po kawusie i przebrac maluszka bo kupke wyczuwam i znow wracam do was...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie! Wpadłam życzyc wszystkim moim imienniczkom - ANulkom życzyć wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, pociechy z dzieci i mężów i $$$

No gdzie sie podziewacie wszystkie laseczki?? gdzie madzia,ania(dmuchawiec) i justysia??!! chyba macie w pl znow ladna pogode i siedzicie na slone´czku...my sie wybieramy juz w ten piatek do pl !! juz nie moge sie doczekac bo od pol roku tam nie bylismy...a w nastepny piatek - chorwacja !!! :):):):)
wiec zyc sie chce :):)

PISZCIE COS KOBITKI!!!!!!!!

My właśnie ze spacerku wróciliśmy. Byliśmy wysłać list-zaproszenie do prababci. Na pewno będzie się cieszyć :-)

Agnieszka - w PL pogody nie ma wcale. Jest 15st ale na szczęście nie pada :tak:

Chyba zaraz jakąś kawusie sobie walnę, tylko kurcze żadnego ciasteczka nie mam :baffled:

Cześc matki wariatki!

Wpadłam tylko na chwile, powiedzieć, że wesele sie udało, wybawiłam się , super po prostu. No i Kacper ma 2 kolejne zęby! W sobote wyszła górna jedynka, a dzisiaj dolna. Tak więc mamy już wszystkie jedynki. życzę wam miłego dnia i zmykam bo u nas nadal szwagier przebywa więc zero wolnego czasu!
Buziaki dla maluchów!

Cześć Kochane!

Ja od rana po sklepach chodzę w poszukiwaniu sukienki na wesele, które mam w ta sobotę. I znalazłam:-). Myslałam co prawda o czyms innym, a kupiłam zupełne przeciwieństwo, ale ja tak często mam:tak: Chciałam zwiewna sukieneczkę króciuką i na cienkich ramiaczkach, a kupiłam z tafy, na szerokich ramiączkach i za kolano:-D Kolor-ciemny turkus. Mam nadzieję, ze nie będzie upałów w sobotę.

U mnie mdłości ciąg dalszy. Nie moge jeśc bo mnie od wszystkiego mdli- szok i masakra, ale jakos to zniese może;-)

Wszyskim Anulkom życzę duzo, duzo miłości, duzo dzieci:tak:, i radości z rzeczy drobnych, malutkich, codziennych. Buziaczki!

Kochane

Witam się prędziutko
Na początku Najlepsze życzonka dla Naszych roczniaków:-):-):-):-)
Idla Naszych kochanych Ań, bo mamy ich kilka:tak::tak::tak:
Niech Zawsze w waszym życziu świeci słoneczko:tak::tak::tak::tak:

Ja już po pracy, w sumie się cieszę,ze mam możliwość chodzić na 6 rano , bo o 14 jadę po Fifisia.
Filip dziś pierwszy dzien został ze swoją ciocią, i na początku trochę płakał, ale potem zaczął bawić się z kuzynami, potem zasnął we wózeczku i jak wróciłam po niego , do przyszedł do mnie na chwilkę, ale generalnie szału nie było:baffled: tęsknoty nie widziałam, Teraz sobie śpi, zasnął mi w samochodzie.
Powiem Wam,że cały dzien o nim myslałm, bo dla niego to tez szok, tak nagle bez mamy, no ale cóż takie jest życie, ......

Kochane, lecę Was poczytać,
Napiszę coś jak Filip się nie obudzi

Buziaki:-D:-);-):-p

Oj Maylah, coś czuję, że bez Ciebie (w sensie przed południem, a później będziesz nadrabiać czas bez Filipka... wiesz o co chodzi...) nasze forum troszkę ucichnie... Dobrze, że dziewczyny już powoli wracają z urlopów :tak:

Adamo przed chwilką poszedł za autkiem... jakieś 2 metry przeszedł prawie bez zachwiania :-D (szedłby dalej ale autko było właśnie 2 metry od niego) :-D

------------------------

Cisza..................

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry