reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Moja śpi już od 19.50, mąż się zle czuje i padł o 21 a ja się nudzę i przeglądam internet :-) Włśnie jestem na endo.pl i podziwiam ciuszki dla maluchów :tak: Uwielbiam tą firmę.
Mam pytanie do Agnieszki : jak wygląda u was tak długa podróż z synkiem? Jedziecie na noc, czy w ciągu dnia? Spi ładnie, ogląda świat czy muszisz go zabawiac? My wybieramy sie w przyszly weekend w odwiedziny do babci do Stuttgartu, mamy dobre 850 km do pokonania i sobie tego nie wyobrazam... Poczatkowo myslalam,że pojedzimy na noc, ale spanie w pozycji pollezacej to chyba dla dziecka nie jest zbyt wygodne i zdrowe :-( Obecnie mamy zamiar jechac przez 2 dni, w połowie drogi zatrzymac się w jakims hoteliku, pospacerowac po miasteczku, porzadnie sie wyspac i jechac dalej. Napisz proszę jak to u was wygląda, będę naprawde wdzieczna za wszelkie wskazówki. A bardzo zalezy nam na tym wyjezdzie poniewaz babcia widziala swoją wnusie tylko 2 razy...
Maylah gratuluje pracy! Ja wrócilam zaraz po maciezynskim i dobrze mi to zrobilo :tak: Oderwalam sie troche od domowych obowiazkow. Teraz mam wakacje poniewaz jestem nauczycielką i juz tesknie za szkołą :-D Ktoby pomyslal...
Aniu-Dmuchawcu z twojej Zosi to niezły gagatek, że o tej porze jeszcze nie spi ;-) No i gratuluje kolejnej dzidzi!!!
Ewa ślicznie wyglądalas na weselu! Nigdy nie powiedzialabym, że urodzilas 2 chłopców! Figure masz cudną- zazdroszcze :tak:

reklama
Witam i ja

Wczoraj u mnie pogoda taka sobie, dzisiaj podobnie, pod wieczór się ociepliło. T wróciła także same wiecie co przechodze :-D Wczoraj pojechaliśmy po nią do Gdańska bo M mnie uprosił, wstąpiliśmy do Fashion House i żadnych fajnych przecen nie było w wójciku, kupiłam Małej czapkę z daszkiem z 5 10 15, teraz to wogóle wygląda jak mały łóbóz :-D

Ewa85 no jak sobie synuś ładnie radzi :-)

maylah fajnie że do nas zajrzałaś. Godz 14 na odbiór Malucha jest super, przynajmniej masz więcej czasu dla Filipka. Jeszcze raz życzę powodzenia w pracy, oby Ci odpowiadała w 100%

dmuchawiec może pochwalisz sie nową kreacją ;-)

Patra fajnie że wesele udane, gratki z okazji pojawienia się nowych ząbalków :rofl2:

agnieszka...24 tylko pozazdrościć ;-) Oby czas tam płynął wolniej niż ślimak pełza :-D;-) Moja Mała też wszystko zjada, ale na szczęście oddaje jak powiem DAJ

Anusie- zdrówka szczęscia i słodyczy, koleżanka z forum Wam życzy!

Adudz i jak torcik? Wyszedł?

Beata26 fajnie że wszystko sie udało i gratuluje kolejnych ząbków

Beataż życzę szybkiego zaklimatyzowania sie

Olcia Wszystkiego naj naj naj dla Mateuszka z okazji ukończenia pierwszego roczku

Ostatnia edycja:
Cześć Kochaniutkie!

Moje dziecko wstało dzis o 6.00 i własnie udało się na drzemkę:tak: wobec czego mam chwilke czasu tylko dla siebie.

Olivko ja tez jestem nauczycielem. Ale prędko do pracy nie wrócę, choć bardzo tęsknię za szkołą.

Kamilko kreacja sie pochwalę, zrobie zdjęcia i wkleję. Niestety moja figurka sie nie umywa do figury Ewy. Przybyło mi ostatnio kilka kilogramów zwłaszcza w pasie:baffled: i wygladam śmiesznie, jakbym talii wcale nie miała:sorry2: ale co tam, niedługo bede miała z przodu okrąglutka piłeczkę:tak:

Agnieszko 24....zamawiałas jakis czas temu ode mnie kartki a potem zniknełaś. Może korzystając z Twojego pobytu w Polsce chciałabyś, zebym Ci cośtam wysłała?- luźna propozycja:-)

Maylaszku- ciesze sie razemz oba z pracy, ale podobnie jak Ewa ma obawy, ze Cie tu u nas zabraknie- nie opuszczaj nas!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-(

Pogoda dzis u nas do bani- tzn pochmurno i ciemno, deszcz wisi w powietrzu. Ide sobie herbatki zrobic, chce któraś?

Witam kochane lipcoweczki!

Dmuchawcu ja juz mam swoja, napijemy sie razem? Fajnrie ze juz wrocilas:tak:

Ewa gratulacje dla malego dreptalki, teraz to juz bedzie z dnia na dzien wiecej

Kamlotka pojdziesz ze mna na pasterke?:-D Dzisiaj mi sie snilo ze czekalam bo po mnie przyjdziesz i pojdziemy razem... zeby chociaz pora roku sie zgadzala :baffled::-D Kiedy twoja zmora znowu wyjezdza?

BeataZ daj sobie czas ale wracaj szybko do nas :-)

Maylah milej pracki, fajnie ze masz zajecie tylko nie znikaj jak dziewczyny pisza! Bo nam smutno bardzo bedzie...

Olivka wtrace sie chociaz nie do mnie bylo pytanie: my zawsze jedziemy na noc, wydaje mi sie ze jedna noc w takiej pozycji na pare miesiecy mu nie zaszkodzi. Niestety w dzien maly nie wytrzymuje dluzej grzecznie w foteliku niz godzine, potem mu sie nudzi i robi wszystko zeby wyjsc. W kazdym razie wasz pomysl uwazam za bardzo dobry, tylko wszystko zalezy od dziecka.

U mnie powrot do normalnosci. Goscie pojechali, juz od wczoraj jestem sama tylko okropnie mi internet wybijalo... Co do was napisalam to znikalo, a ze okropnie niecierpliwa jestem:-)

Dla naszych solenizantow wszystkiego naj, duzo usmieszkow i malo placzow :-)

annie22 Spoko, skoro mamy iść na Pasterkę to możemy nawet latem :-D:-D:-D A wogóle doczekałaś się mnie? :-D:-D T wyjeżdza za tydzień, ale jeszcze nie wiem na jak długo, zawsze była w sanatorium 3 tyg, a teraz nie mam pojęcia:baffled:

Niestety sie nie doczekalam chodzilam od okna do drzwi, przebieralam sie i mowilam wszyskim ze musze czekac bo Kamlotka po mnie przyjdzie :D A potem sie maly upomnial o mleczko ;) W tym roku twpja tesciow anapewno na miesiac pojedzie :D

Hej :))

Olivka no mi sie wydaje że lepiej w nocy i wtedy możecie przejchać całą trase jeśli możesz się zmieniać ze swoim ;) my tak zamierzamy jechać. Co prawda to tylko albo i aż 650km :p ;) Ale jedziemy w nocy żeby dzieci spały ;)

Aniu ślicznie wyglądasz. Jak to się stało że Wy takie wszystkie chude jesteście? Ja też tak chce ! Niby karmie a z wagi mi nic nie spada :((

Witam sie :)

Maly juz po drzemce i juz mi tu wariuje :) ide zrobic kawusie i was poczytam bo wieczorkiem juz nie dalam rady:( bylam tak padnieta ze padlam nawet nie wiem kiedy ;)

OLIVKA Joni jest juz raczej przyzwyczajony do podrozy i WOGOLE nie placze...nie trzeba go zabawiac,uwielbia jezdzic...
my roznie jezdzimy,dzien czy noc,obojetnie ale tym razem jak bedzie goraco to pojedziemy w nocy zeby maly sie nie pocil... i robimy tak co ok 2 godz przerwe na rozprostowanie sie(tak ok 10 min) i jedziemy dalej :)

ANIU karteczki jak najbardziej :) umowimy sie na priv jak to zrobic..i masz racje,bedzie przesylka tansza chyba jak do mojej mamy w pl wyslesz...

A mnie czeka wieeelkie pakowanie ... jedziemy na dlugo i nie moge NICZEGO zapomniec...szczegolnie dla Joniego. ANIU (dmuchawcu) a tobie jak pakowanie poszlo?? wszystko mialas ?? normalnie boje sie ze dla malego cos mi zabraknie...
mialas jakas liste czy tak,sama pakowalas??

ide po kawke i do was wracam :)

reklama
WITAM SIE JUZ JAKO MAMA ROCZNIAKA.
W sobote w Kosciele były dwa roczki i chlopaki malo co ZAKRYSTI nie rozniesli, a było ich dwóch:-D.
A jak podeszlismy do blogosławienstwa to JUla w głos krzyczał ''OOO OOO ''i pokazywał paluszkiem ,na ołtarz ,sufit itd. nie wiedzial na co ma patrzec:-).

Torcik i kawke skonsumowalismy w domu i poszlismy na grilla ,pieknie nie było ,ale jakos zimno tez nie ,wiatr tylko straszył ,ale mielismy schron i tam nie dotarł;-).

No i mamy 6 zabka ,LULEK na roczek sobie w prezencie podarował.

Julek dostał jakas tam kaske i teraz intensywnie mysle co by mu kupic ,a to proste nie jest.
Moja siostra sie wyrwała ani chrzestna ,ani babcia a ona 160zł w koerte wrzuciła jak do niej pojade to kopala w dupala takiego zarobi ,że nie usiadzie przez tydz. i KAROLOWI wscisła pół stówki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

ALA ja CIE pociesze, mówisz że karmisz i nie chcudniesz .
I NIE SCHUDNIESZ BO JA TEZ NIE CHUDŁAM !:-p:-p:-p:-p

MELASZEK JA TEŻ MAM DYGA ,ŻE NAS ZOSTAWISZ!:-:)-:)-:)-(

A ja sie nie chwaliłam nie ??
Od półtora miesiaca nie ssiemy smoczka !:-)

Do góry