reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny bardzo dziekuje za odpowiedz! Ja najchetnie tez bym pojechala na noc, ale co bedzie jesli malej bedzie niewygodnie i nie bedzie mogla spac? Znajac ja bedzie sie darla w nieboglosy :( Ogolnie jest grzeczna w samochodzie, patrzy przez okno, slucha muzyki, duzo sobie opowiada, ale jak jej sie znudzi, albo nie moze zasnac to sie dopiero zaczyna "jazda" ;) W ruch ida wszystkie komorki po koleji, klucze, pacynki zrobione ze skarpetek :-D Mamy troche czasu, wiec przemyslimy to raz jeszcze. Ale dzieki jeszcze raz za wsystkie porady :)

Ostatnia edycja:
reklama
OLIVCIU,a juz kiedys jechaliscie taki kawal?? u nas nie ma problemu ze spaniem w aucie a i czas mu szybciej mija... a jak zrobicie mala przerwe-co tez musicie z dzidzia liczyc,to sie rozprostuje,powdycha swiezego powietrza i bedzie jej lepiej dale jechac.

JUSTYSIU gratki ze smok w odstawce :) ja mam to szczescie ze moj od samego poczatku nie chcial smoka :( plul nim daleko a jak mu wkladalam to sie darl ;) ale teraz sie ciesze :);)

Agnieszko przesyłka bedzie sporo tańsza:tak: Wiec zasanów sie na nowo co bys chciała i pisz na priv.

Justysia graulacje odstawienia smoka! U nas jak u Agi - smoczek był zawsze beeee....:tak:

Justysia dzięki za pocieszenie :-) od dzisiaj przechodze na radykalną diete czyli gotowany kurczak, marchewa i ziemniaki :-) a za przekąski suszone morele :-) kanapki na sniadanie i kolacje z delikatna szynką i tylko woda !! Musze się wreszcie za siebie zabrać :)) aaa i gratulacje odstawienia smoka ;) jak to zrobiłaś? Bo u nas też Jasio lata jeszcze ze smokiem :(

Agnieszka ja mam liste co musze zabrać ze sobą nad morze więc jesli chcesz to moge Ci ja u7dostępnić może Ci się przyda ;)

Ostatnia edycja:
Agnieszka - jeszcze nigdy dak daleko z mala nie bylismy. Najdalsza trasa 100 km wiec nie wiem czego mam sie spodziewac po małej... No ale wszystko da sie przezyc :-) A jaki macie fotelik jeśli mogę spytac?

Coś zamilkłyscie...

Moje dziecko spi a ja siedze i leniwie klikam przez poł dnia. Cos znów lenia mam..:sorry2: Przydałby mi się kop w cztery litery.

O Rany! Ja se siedze, a u obiadu nie ma na dzis! Szok! Byłam pewna, ze mam obiad na dzis:baffled:Jestem jakas rozkojarzona strasznie - to pewnie wina ciąży, nie? Wszystko teraz na ciążę zwalam:-p

reklama
No! Obiadek juz mi ise gotuje. Mam w zamrazarce fasolke szparagowa, to rozmroziłam i do tego ziemniaczki i jajo sadzone:tak: Może byc, nie?;-)

A Was dalej nie ma...:-(

Do góry