reklama
maylah
Fanka BB :)
Dziewczyny nie miejcie DYGA-jak to pisze Justysia
NIE ZOSTAWIĘ WAS!!! nawet jak będziecie prosić
Fifi śpi, ale juz sie wierci, wczoraj i dzis zasnął mi w samochodzie jak go wiozłam do domu.
Ja zjadłam obiadek, odpisałam na głupią reklamacje z Netii, barany doliczyli mi 10 zł do abonamentu, za usługę, której nie zamiawiałam, i na dodatek nawet nie poinformowali mi ze mi ja właczyli za darmo, a po 3 miechac wezma 10 co m-c
Sto lat dla naszych Solenizantów i ich rodziców:-):-)
NIE ZOSTAWIĘ WAS!!! nawet jak będziecie prosić
Fifi śpi, ale juz sie wierci, wczoraj i dzis zasnął mi w samochodzie jak go wiozłam do domu.
Ja zjadłam obiadek, odpisałam na głupią reklamacje z Netii, barany doliczyli mi 10 zł do abonamentu, za usługę, której nie zamiawiałam, i na dodatek nawet nie poinformowali mi ze mi ja właczyli za darmo, a po 3 miechac wezma 10 co m-c
Sto lat dla naszych Solenizantów i ich rodziców:-):-)
adudz82
Lipcowa mamusia :)
Witamy się i my dzisiejszego dnia
co prawda poczytałam was juz rano przed pracą (bo jakoś na bezsenność ostatnio cierpię) i już nie pamiętam co pisałyście
ja mam na dziś jeszcze trochę obiadku z wczoraj więc zaraz tylko podgrzeję, i gotowe
my w niedzielę świętowaliśmy roczek Moni ale tylko z teściami (bo byli na obiedzie) a potem z moimi rodzicami bo po obiadku pojechaliśmy do nich
a wczoraj po pracy też wpadli do mnie znajomi z życzonkami imieninowymi i tak jakoś się zasiedzieli do wieczora i już nie miałam siły na bb,
widać, że jak Maylaszek zaczął pracę to mniej się do południa udziela, ale na szczęście wróciła Ania i ona będzie nam pilnowała, żeby na forum nie było za pusto, prawda??
Beatko mam nadzieję, ze szybko zaaklimatyzujesz się w PL a Aguś tobie życzę żeby ta droga do Polski minęła wam szybciutko
dziewczyny widziałam wasze kreacje na "fotografiach" wyszłyście super
no nic idę podgrzewać obiadek bo M za 20 min wróci do domu
co prawda poczytałam was juz rano przed pracą (bo jakoś na bezsenność ostatnio cierpię) i już nie pamiętam co pisałyście
ja mam na dziś jeszcze trochę obiadku z wczoraj więc zaraz tylko podgrzeję, i gotowe
my w niedzielę świętowaliśmy roczek Moni ale tylko z teściami (bo byli na obiedzie) a potem z moimi rodzicami bo po obiadku pojechaliśmy do nich
a wczoraj po pracy też wpadli do mnie znajomi z życzonkami imieninowymi i tak jakoś się zasiedzieli do wieczora i już nie miałam siły na bb,
widać, że jak Maylaszek zaczął pracę to mniej się do południa udziela, ale na szczęście wróciła Ania i ona będzie nam pilnowała, żeby na forum nie było za pusto, prawda??
Beatko mam nadzieję, ze szybko zaaklimatyzujesz się w PL a Aguś tobie życzę żeby ta droga do Polski minęła wam szybciutko
dziewczyny widziałam wasze kreacje na "fotografiach" wyszłyście super
no nic idę podgrzewać obiadek bo M za 20 min wróci do domu
Maylah tez słyszałaś że z tą Netia coś nie teges??? Moim rodzicom rachunki płaci bank, dostał ów bank rachunek do zapłąty, a pózniej (nie pamietam po jakim czasie) przyszedł ten rachunek raz jeszcze i bank go znowu zapłącił, rodzice pisali, dzwonili, znowu pisali i znowu dzwonili i nic nie da sie z tym zrobić. Oni wogóle nie kumają o co chodzi, za każdym razem rozważają prośby negatywnie Chodzi o 210zł, a piechotą kasa nie chodzi, więc miej a nie miej
Muszę lecieć, bo po M jadę, odezwę się pózniej
Muszę lecieć, bo po M jadę, odezwę się pózniej
maylah
Kamilko, ja mam netie od dawna, ale kiedys interent był na ciocie, któa nie placila rachunków, choc kase dostawała :/
teraz od 3 m-cy mamy na siebie, placilismy 49,01 zł, a teraz przyszło 58,90 , maż zadzwonił na infolonie, a oni z tekstem ze ma właczoną usługę Bezpieczny interent i ze to było za 1 grosz przez trzy miechy, a teraz jest za niecałe 10 zł,
Wysmoliłam im rekalaamacje, a dzis mi osdpisali,ze to jest standardowa usługa, i że to pisało w regulaminie, którego notabene nie dostaliśmy. Bo przyjechał do nas przrdstawiciel tylko z umową
Kurcze, to tak jak ja bym w banku klientowi powiedziała,ze ma pan ratę 200 zł, a potem by sie okazało,ze ma 300. przeciez trzeba informowac klienta o takich sprawach. ja walcze i sie odwołuję
teraz od 3 m-cy mamy na siebie, placilismy 49,01 zł, a teraz przyszło 58,90 , maż zadzwonił na infolonie, a oni z tekstem ze ma właczoną usługę Bezpieczny interent i ze to było za 1 grosz przez trzy miechy, a teraz jest za niecałe 10 zł,
Wysmoliłam im rekalaamacje, a dzis mi osdpisali,ze to jest standardowa usługa, i że to pisało w regulaminie, którego notabene nie dostaliśmy. Bo przyjechał do nas przrdstawiciel tylko z umową
Kurcze, to tak jak ja bym w banku klientowi powiedziała,ze ma pan ratę 200 zł, a potem by sie okazało,ze ma 300. przeciez trzeba informowac klienta o takich sprawach. ja walcze i sie odwołuję
A
Alusia8989
Gość
chyba się zrobiłam niewidzialna ... ale co poradzić ..
maylah
chyba się zrobiłam niewidzialna ... ale co poradzić ..
ale o co chodzi?
Olivko, ja myślę,ze najlepsza byłaby podróż nocą, bo tak czy siak wątpię,zeby przez 800 km, mała oglądała drzewka, na pewno będzie kimać, a w nocy to nawet lepiej, bo się tak nie spoci. My z Fifim jak rok temu nad morze jechaliśmy to tez nocą
Kamilko, doczytałam,że teściówa wyjeżdza znowu< SUPERRRRRRRR!!!!!! A Oliwka , to śliczny łobuziak, ehhh trafiła mi się piękna synowa:-):-):-)
Aniu, masz racje, w ciązy wszytsko wolno i sobie możesz wszystko tłumaczyc, a co A jak ktoś już z rodziny coś podejrzewa?
Justynko, gratki zalanych funadmentów no i ząbala dla roczniaka
ASIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
maylah
Kamilko, niech skontaktuja się z Rzecznikiem Praw Konsumenta, powinien być w każdym mieście
oni się potem w ich imieniu powinni z netią skontaktować, Do nas do banku kiedyś przyszedł taki rzecznik, bo klientka myślała w innych kategoriach i myślała,że 500 zł to 5000 tys, i tyle wzięła kredytu ,a potem była w szoku,że ma takie raty. No ale na szczęście jakoś się to wyjaśniło
halooooo, ale cisza
oni się potem w ich imieniu powinni z netią skontaktować, Do nas do banku kiedyś przyszedł taki rzecznik, bo klientka myślała w innych kategoriach i myślała,że 500 zł to 5000 tys, i tyle wzięła kredytu ,a potem była w szoku,że ma takie raty. No ale na szczęście jakoś się to wyjaśniło
halooooo, ale cisza