reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja jestem, ale tylko czytam, jakoś nie mogę się wdrążyć w temat ;-)

Aniu, to pewnie wina ciąży ;-);-) Ale Ty zdolna dziewczyna jesteś i zawsze coś wymyślisz.

reklama
Dziewczyny nie miejcie DYGA-jak to pisze Justysia
NIE ZOSTAWIĘ WAS!!! nawet jak będziecie prosić:-p:-p

Fifi śpi, ale juz sie wierci, wczoraj i dzis zasnął mi w samochodzie jak go wiozłam do domu.
Ja zjadłam obiadek, odpisałam na głupią reklamacje z Netii, barany doliczyli mi 10 zł do abonamentu, za usługę, której nie zamiawiałam, i na dodatek nawet nie poinformowali mi ze mi ja właczyli za darmo, a po 3 miechac wezma 10 co m-c:angry::angry::angry::angry:

Sto lat dla naszych Solenizantów i ich rodziców:-):-)

Witamy się i my dzisiejszego dnia :)

co prawda poczytałam was juz rano przed pracą (bo jakoś na bezsenność ostatnio cierpię) i już nie pamiętam co pisałyście :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja mam na dziś jeszcze trochę obiadku z wczoraj więc zaraz tylko podgrzeję, i gotowe

my w niedzielę świętowaliśmy roczek Moni ale tylko z teściami (bo byli na obiedzie) a potem z moimi rodzicami bo po obiadku pojechaliśmy do nich

a wczoraj po pracy też wpadli do mnie znajomi z życzonkami imieninowymi i tak jakoś się zasiedzieli do wieczora i już nie miałam siły na bb,

widać, że jak Maylaszek zaczął pracę to mniej się do południa udziela, ale na szczęście wróciła Ania i ona będzie nam pilnowała, żeby na forum nie było za pusto, prawda??
Beatko mam nadzieję, ze szybko zaaklimatyzujesz się w PL a Aguś tobie życzę żeby ta droga do Polski minęła wam szybciutko

dziewczyny widziałam wasze kreacje na "fotografiach" wyszłyście super

no nic idę podgrzewać obiadek bo M za 20 min wróci do domu

Maylah tez słyszałaś że z tą Netia coś nie teges??? Moim rodzicom rachunki płaci bank, dostał ów bank rachunek do zapłąty, a pózniej (nie pamietam po jakim czasie) przyszedł ten rachunek raz jeszcze i bank go znowu zapłącił, rodzice pisali, dzwonili, znowu pisali i znowu dzwonili i nic nie da sie z tym zrobić. Oni wogóle nie kumają o co chodzi, za każdym razem rozważają prośby negatywnie :crazy: Chodzi o 210zł, a piechotą kasa nie chodzi, więc miej a nie miej

Muszę lecieć, bo po M jadę, odezwę się pózniej

Kamilko, ja mam netie od dawna, ale kiedys interent był na ciocie, któa nie placila rachunków, choc kase dostawała :/
teraz od 3 m-cy mamy na siebie, placilismy 49,01 zł, a teraz przyszło 58,90 , maż zadzwonił na infolonie, a oni z tekstem ze ma właczoną usługę Bezpieczny interent i ze to było za 1 grosz przez trzy miechy, a teraz jest za niecałe 10 zł,
Wysmoliłam im rekalaamacje, a dzis mi osdpisali,ze to jest standardowa usługa, i że to pisało w regulaminie, którego notabene nie dostaliśmy. Bo przyjechał do nas przrdstawiciel tylko z umową

Kurcze, to tak jak ja bym w banku klientowi powiedziała,ze ma pan ratę 200 zł, a potem by sie okazało,ze ma 300. przeciez trzeba informowac klienta o takich sprawach. ja walcze i sie odwołuję

Agnieszko wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek twojej córci, zdrówka szczęścia i wszelkiej pomyślności dla niej i codziennie tylko uśmiechu na jej słodkiej buźce, ADULKO STO LAT

chyba się zrobiłam niewidzialna ... ale co poradzić ..

ale o co chodzi?:baffled::cool::sorry::errr::hmm::hmm:

Olivko, ja myślę,ze najlepsza byłaby podróż nocą, bo tak czy siak wątpię,zeby przez 800 km, mała oglądała drzewka, na pewno będzie kimać, a w nocy to nawet lepiej, bo się tak nie spoci. My z Fifim jak rok temu nad morze jechaliśmy to tez nocą

Kamilko, doczytałam,że teściówa wyjeżdza znowu< SUPERRRRRRRR!!!!!! A Oliwka , to śliczny łobuziak, ehhh trafiła mi się piękna synowa:-):-):-)

Aniu, masz racje, w ciązy wszytsko wolno i sobie możesz wszystko tłumaczyc, a co :-p A jak ktoś już z rodziny coś podejrzewa?

Justynko, gratki zalanych funadmentów no i ząbala dla roczniaka:tak::tak:

ASIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Kamilko, niech skontaktuja się z Rzecznikiem Praw Konsumenta, powinien być w każdym mieście
oni się potem w ich imieniu powinni z netią skontaktować, Do nas do banku kiedyś przyszedł taki rzecznik, bo klientka myślała w innych kategoriach i myślała,że 500 zł to 5000 tys, i tyle wzięła kredytu ,a potem była w szoku,że ma takie raty. No ale na szczęście jakoś się to wyjaśniło

halooooo, ale cisza:baffled::blink::no::baffled::-p

Do góry