reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Moja śpi już od 19.50, mąż się zle czuje i padł o 21 a ja się nudzę i przeglądam internet :-) Włśnie jestem na endo.pl i podziwiam ciuszki dla maluchów :tak: Uwielbiam tą firmę.
Mam pytanie do Agnieszki : jak wygląda u was tak długa podróż z synkiem? Jedziecie na noc, czy w ciągu dnia? Spi ładnie, ogląda świat czy muszisz go zabawiac? My wybieramy sie w przyszly weekend w odwiedziny do babci do Stuttgartu, mamy dobre 850 km do pokonania i sobie tego nie wyobrazam... Poczatkowo myslalam,że pojedzimy na noc, ale spanie w pozycji pollezacej to chyba dla dziecka nie jest zbyt wygodne i zdrowe :-( Obecnie mamy zamiar jechac przez 2 dni, w połowie drogi zatrzymac się w jakims hoteliku, pospacerowac po miasteczku, porzadnie sie wyspac i jechac dalej. Napisz proszę jak to u was wygląda, będę naprawde wdzieczna za wszelkie wskazówki. A bardzo zalezy nam na tym wyjezdzie poniewaz babcia widziala swoją wnusie tylko 2 razy...
Maylah gratuluje pracy! Ja wrócilam zaraz po maciezynskim i dobrze mi to zrobilo :tak: Oderwalam sie troche od domowych obowiazkow. Teraz mam wakacje poniewaz jestem nauczycielką i juz tesknie za szkołą :-D Ktoby pomyslal...
Aniu-Dmuchawcu z twojej Zosi to niezły gagatek, że o tej porze jeszcze nie spi ;-) No i gratuluje kolejnej dzidzi!!!
Ewa ślicznie wyglądalas na weselu! Nigdy nie powiedzialabym, że urodzilas 2 chłopców! Figure masz cudną- zazdroszcze :tak:

reklama
Witam i ja

Wczoraj u mnie pogoda taka sobie, dzisiaj podobnie, pod wieczór się ociepliło. T wróciła także same wiecie co przechodze :-D Wczoraj pojechaliśmy po nią do Gdańska bo M mnie uprosił, wstąpiliśmy do Fashion House i żadnych fajnych przecen nie było w wójciku, kupiłam Małej czapkę z daszkiem z 5 10 15, teraz to wogóle wygląda jak mały łóbóz :-D

Ewa85 no jak sobie synuś ładnie radzi :-)

maylah fajnie że do nas zajrzałaś. Godz 14 na odbiór Malucha jest super, przynajmniej masz więcej czasu dla Filipka. Jeszcze raz życzę powodzenia w pracy, oby Ci odpowiadała w 100%

dmuchawiec może pochwalisz sie nową kreacją ;-)

Patra fajnie że wesele udane, gratki z okazji pojawienia się nowych ząbalków :rofl2:

agnieszka...24 tylko pozazdrościć ;-) Oby czas tam płynął wolniej niż ślimak pełza :-D;-) Moja Mała też wszystko zjada, ale na szczęście oddaje jak powiem DAJ

Anusie- zdrówka szczęscia i słodyczy, koleżanka z forum Wam życzy!

Adudz i jak torcik? Wyszedł?

Beata26 fajnie że wszystko sie udało i gratuluje kolejnych ząbków

Beataż życzę szybkiego zaklimatyzowania sie

Olcia Wszystkiego naj naj naj dla Mateuszka z okazji ukończenia pierwszego roczku

Ostatnia edycja:
Cześć Kochaniutkie!

Moje dziecko wstało dzis o 6.00 i własnie udało się na drzemkę:tak: wobec czego mam chwilke czasu tylko dla siebie.

Olivko ja tez jestem nauczycielem. Ale prędko do pracy nie wrócę, choć bardzo tęsknię za szkołą.

Kamilko kreacja sie pochwalę, zrobie zdjęcia i wkleję. Niestety moja figurka sie nie umywa do figury Ewy. Przybyło mi ostatnio kilka kilogramów zwłaszcza w pasie:baffled: i wygladam śmiesznie, jakbym talii wcale nie miała:sorry2: ale co tam, niedługo bede miała z przodu okrąglutka piłeczkę:tak:

Agnieszko 24....zamawiałas jakis czas temu ode mnie kartki a potem zniknełaś. Może korzystając z Twojego pobytu w Polsce chciałabyś, zebym Ci cośtam wysłała?- luźna propozycja:-)

Maylaszku- ciesze sie razemz oba z pracy, ale podobnie jak Ewa ma obawy, ze Cie tu u nas zabraknie- nie opuszczaj nas!!!!!!!!!!!!!!:-:)-:)-:)-(

Pogoda dzis u nas do bani- tzn pochmurno i ciemno, deszcz wisi w powietrzu. Ide sobie herbatki zrobic, chce któraś?

Witam kochane lipcoweczki!

Dmuchawcu ja juz mam swoja, napijemy sie razem? Fajnrie ze juz wrocilas:tak:

Ewa gratulacje dla malego dreptalki, teraz to juz bedzie z dnia na dzien wiecej

Kamlotka pojdziesz ze mna na pasterke?:-D Dzisiaj mi sie snilo ze czekalam bo po mnie przyjdziesz i pojdziemy razem... zeby chociaz pora roku sie zgadzala :baffled::-D Kiedy twoja zmora znowu wyjezdza?

BeataZ daj sobie czas ale wracaj szybko do nas :-)

Maylah milej pracki, fajnie ze masz zajecie tylko nie znikaj jak dziewczyny pisza! Bo nam smutno bardzo bedzie...

Olivka wtrace sie chociaz nie do mnie bylo pytanie: my zawsze jedziemy na noc, wydaje mi sie ze jedna noc w takiej pozycji na pare miesiecy mu nie zaszkodzi. Niestety w dzien maly nie wytrzymuje dluzej grzecznie w foteliku niz godzine, potem mu sie nudzi i robi wszystko zeby wyjsc. W kazdym razie wasz pomysl uwazam za bardzo dobry, tylko wszystko zalezy od dziecka.

U mnie powrot do normalnosci. Goscie pojechali, juz od wczoraj jestem sama tylko okropnie mi internet wybijalo... Co do was napisalam to znikalo, a ze okropnie niecierpliwa jestem:-)

Dla naszych solenizantow wszystkiego naj, duzo usmieszkow i malo placzow :-)

annie22 Spoko, skoro mamy iść na Pasterkę to możemy nawet latem :-D:-D:-D A wogóle doczekałaś się mnie? :-D:-D T wyjeżdza za tydzień, ale jeszcze nie wiem na jak długo, zawsze była w sanatorium 3 tyg, a teraz nie mam pojęcia:baffled:

Niestety sie nie doczekalam chodzilam od okna do drzwi, przebieralam sie i mowilam wszyskim ze musze czekac bo Kamlotka po mnie przyjdzie :D A potem sie maly upomnial o mleczko ;) W tym roku twpja tesciow anapewno na miesiac pojedzie :D

Hej :))

Olivka no mi sie wydaje że lepiej w nocy i wtedy możecie przejchać całą trase jeśli możesz się zmieniać ze swoim ;) my tak zamierzamy jechać. Co prawda to tylko albo i aż 650km :p ;) Ale jedziemy w nocy żeby dzieci spały ;)

Aniu ślicznie wyglądasz. Jak to się stało że Wy takie wszystkie chude jesteście? Ja też tak chce ! Niby karmie a z wagi mi nic nie spada :((

Witam sie :)

Maly juz po drzemce i juz mi tu wariuje :) ide zrobic kawusie i was poczytam bo wieczorkiem juz nie dalam rady:( bylam tak padnieta ze padlam nawet nie wiem kiedy ;)

OLIVKA Joni jest juz raczej przyzwyczajony do podrozy i WOGOLE nie placze...nie trzeba go zabawiac,uwielbia jezdzic...
my roznie jezdzimy,dzien czy noc,obojetnie ale tym razem jak bedzie goraco to pojedziemy w nocy zeby maly sie nie pocil... i robimy tak co ok 2 godz przerwe na rozprostowanie sie(tak ok 10 min) i jedziemy dalej :)

ANIU karteczki jak najbardziej :) umowimy sie na priv jak to zrobic..i masz racje,bedzie przesylka tansza chyba jak do mojej mamy w pl wyslesz...

A mnie czeka wieeelkie pakowanie ... jedziemy na dlugo i nie moge NICZEGO zapomniec...szczegolnie dla Joniego. ANIU (dmuchawcu) a tobie jak pakowanie poszlo?? wszystko mialas ?? normalnie boje sie ze dla malego cos mi zabraknie...
mialas jakas liste czy tak,sama pakowalas??

ide po kawke i do was wracam :)

reklama
WITAM SIE JUZ JAKO MAMA ROCZNIAKA.
W sobote w Kosciele były dwa roczki i chlopaki malo co ZAKRYSTI nie rozniesli, a było ich dwóch:-D.
A jak podeszlismy do blogosławienstwa to JUla w głos krzyczał ''OOO OOO ''i pokazywał paluszkiem ,na ołtarz ,sufit itd. nie wiedzial na co ma patrzec:-).

Torcik i kawke skonsumowalismy w domu i poszlismy na grilla ,pieknie nie było ,ale jakos zimno tez nie ,wiatr tylko straszył ,ale mielismy schron i tam nie dotarł;-).

No i mamy 6 zabka ,LULEK na roczek sobie w prezencie podarował.

Julek dostał jakas tam kaske i teraz intensywnie mysle co by mu kupic ,a to proste nie jest.
Moja siostra sie wyrwała ani chrzestna ,ani babcia a ona 160zł w koerte wrzuciła jak do niej pojade to kopala w dupala takiego zarobi ,że nie usiadzie przez tydz. i KAROLOWI wscisła pół stówki :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

ALA ja CIE pociesze, mówisz że karmisz i nie chcudniesz .
I NIE SCHUDNIESZ BO JA TEZ NIE CHUDŁAM !:-p:-p:-p:-p

MELASZEK JA TEŻ MAM DYGA ,ŻE NAS ZOSTAWISZ!:-:)-:)-:)-(

A ja sie nie chwaliłam nie ??
Od półtora miesiaca nie ssiemy smoczka !:-)

Do góry