Beatko no to faktycznie szwagier się nie popisał. Tak czasami bywa, dlatego ja z regóły biorę kasę odrazu, jak mam coś komuś zamawiać przez swoje konto. Moja Mała też taki zestaw dostała od mojej przyjaciółki, jak sie wkońcu spotkałyśmy z naszymi córeczkami, bo ona teraz na Islandii przebywa.
reklama
Olivka
Początkująca w BB
Hej dziewczyny. Muszę przyznac, ze czytanie Was idzie mi znacznie lepiej niż pisanie Nie wiem, czy to wina lenistwa, zmęczenia, czy odwagi... My jesteśmy własnie po drugiej już imprezie urodzinowej. Pierwsza odbyła sie w dniu ur córeczki czyli 15.07 w ogrodzie tylko dla moich rodziców i babci, a druga dzisiaj, w restauracji, ponieważ inaczej innym urlopowiczom nie pasowało. Maluda była grzeczna, choc i parę razy sie popłakała, tyle ludzi, wrażen... W każdym razie już po i bardzo sie z tego ciesze, poniewaz nie nawidze organizacji takich przyjęc Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki, a roczniakom życze wiele uśmiechu i zdrówka!!!
Witaj Olivka! Zapraszamy do częstszego udzielania się! Wiem, że teraz może Ci być trudno się wbić, ale co jakiś czas dołanczają nowe mamusie i każdą przyjmujemy równie ciepło! Pisz! Pisz! Pisz! aż w końcu stanie się to Twoim nałogiem - tak jak naszym! A naszą dewizą jest - DZIEŃ BEZ BB TO DZIEŃ STRACONY ;-)
Coś mi chyba powoli odbija... ale to chyba da się leczyć ;-)
Tomi z Adamem dzisiaj wręczyli pierwsze zaproszenie - dla prababci. Bardzo jej się podobało... do tego wymyśliliśmy z mężulem taki wierszyk:
[FONT="]Mam trzy latka! A ja roczek!
są chłopaki z nas urocze![/FONT]
[FONT="]Z tej okazji tort pieczemy
i przyjęcie wydajemy!
[/FONT]
[FONT="]Ślemy Tobie zaproszenie
mając małe skryte marzenie…[/FONT]
[FONT="]
[/FONT] [FONT="]Żebyś przyszła do nas w gości,
niosąc z sobą wór miłości![/FONT]
[FONT="]Przyjdź w sobotę tą koniecznie,
zabawimy się bajecznie![/FONT]
[FONT="]O 1600 zaczynamy,
na spóźnialskich nie czekamy! [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
A teraz już chyba idziemy spać... może jeszcze coś na żołądek wrzucę, bo mi coś za głośno burczy ;-)
Dobranoc kochane!
Coś mi chyba powoli odbija... ale to chyba da się leczyć ;-)
Tomi z Adamem dzisiaj wręczyli pierwsze zaproszenie - dla prababci. Bardzo jej się podobało... do tego wymyśliliśmy z mężulem taki wierszyk:
[FONT="]Mam trzy latka! A ja roczek!
są chłopaki z nas urocze![/FONT]
[FONT="]Z tej okazji tort pieczemy
i przyjęcie wydajemy!
[/FONT]
[FONT="]Ślemy Tobie zaproszenie
mając małe skryte marzenie…[/FONT]
[FONT="]
[/FONT] [FONT="]Żebyś przyszła do nas w gości,
niosąc z sobą wór miłości![/FONT]
[FONT="]Przyjdź w sobotę tą koniecznie,
zabawimy się bajecznie![/FONT]
[FONT="]O 1600 zaczynamy,
na spóźnialskich nie czekamy! [/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Tomek i Adaś[/FONT]
Dobranoc kochane!
Ewuś wierszyk super! Lepiej tego ująć nie mogłaś
U mnie dzisiaj przeszła taka ulewa że krawężnika koło bloku nie było widać, ja przebiegłam tylko z 6 metrów do auta i ciekło ze mnie że szok A musiałam lecoeć po zakupy bo spodziewaliśmy się kilku znajomych, właśnie niedawno poszli. A koleżanka powiedziała mi że jest w ciąży w 7 tyg, zaszła po 2 m-cach po usuwaniu ciąży pozamacicznej
Jutro wybieramy sie do Trójmiasta, po T jedziemy, bo wraca z wakacji, z tym że przyjeżdza ma tydz i jedzie na ok 3 do sanatorium!!! Coś mi sie wcześniej obiło o uszy, ale dzisiaj M to potwierdził W zwszłym roku w wakacje łącznie nie było jej 6 tyg, to dopiero była laba, w tym aż tak dobrze nie będzie, ale dobre i to
Olivka witaj ponownie i tak jak Ewa pisała to pisz pisz i jeszcze raz pisz ;-)
U mnie dzisiaj przeszła taka ulewa że krawężnika koło bloku nie było widać, ja przebiegłam tylko z 6 metrów do auta i ciekło ze mnie że szok A musiałam lecoeć po zakupy bo spodziewaliśmy się kilku znajomych, właśnie niedawno poszli. A koleżanka powiedziała mi że jest w ciąży w 7 tyg, zaszła po 2 m-cach po usuwaniu ciąży pozamacicznej
Jutro wybieramy sie do Trójmiasta, po T jedziemy, bo wraca z wakacji, z tym że przyjeżdza ma tydz i jedzie na ok 3 do sanatorium!!! Coś mi sie wcześniej obiło o uszy, ale dzisiaj M to potwierdził W zwszłym roku w wakacje łącznie nie było jej 6 tyg, to dopiero była laba, w tym aż tak dobrze nie będzie, ale dobre i to
Olivka witaj ponownie i tak jak Ewa pisała to pisz pisz i jeszcze raz pisz ;-)
adudz82
Lipcowa mamusia :)
witam się niedzielnie
Kamilko u nas wczoraj też całkiem mocno popadało, co prawda dopiero kolo 13 zaczęło, ale cały dzień był pochmurny,
dziś chyba też się tak zapowiada, bo też za oknem szaro i ponuro, a na dodatek zimno bo jak na razie jest tylko 15 st, ja się wczoraj zabrałam za pieczenie tortu dla małej i cały wieczór spędziłam w kuchni, mam nadzieję, że wyszedł dobry, bo jak nie to na imprezkę za tydzień jednak nie będę ryzykowała i chyba coś zamówię,
a mój M mi jeszcze oświadczył, że teściowie wpadną do nas dziś na obiad więc muszę jeszcze coś przygotować, no ale po południu chyba wybierzemy się do moich rodziców, dla równowagi
lecę już bo słyszę że mała się już nudzi w łóżeczku, a M tak śpi mocno, że jej nie słyszy, więc idę ratować moją roczną królewnę
Kamilko u nas wczoraj też całkiem mocno popadało, co prawda dopiero kolo 13 zaczęło, ale cały dzień był pochmurny,
dziś chyba też się tak zapowiada, bo też za oknem szaro i ponuro, a na dodatek zimno bo jak na razie jest tylko 15 st, ja się wczoraj zabrałam za pieczenie tortu dla małej i cały wieczór spędziłam w kuchni, mam nadzieję, że wyszedł dobry, bo jak nie to na imprezkę za tydzień jednak nie będę ryzykowała i chyba coś zamówię,
a mój M mi jeszcze oświadczył, że teściowie wpadną do nas dziś na obiad więc muszę jeszcze coś przygotować, no ale po południu chyba wybierzemy się do moich rodziców, dla równowagi
lecę już bo słyszę że mała się już nudzi w łóżeczku, a M tak śpi mocno, że jej nie słyszy, więc idę ratować moją roczną królewnę
beata26
szczęśliwa mamusia :)
cześć kobitki, no więc już po przyjęciu urodzinowym Julci. Było bardzo miło, aczkolwiek na początku mała się poryczała na głos prababć. Ale jak tylko zobaczyła torta i prezenty uśmiech się pojawił. Dostała jeździk (pchacz), szczeniaczka, maskotki, śliczną sukienkę, kaskę i wczesniej wózek od mojej siostry i rowerek od teściów. Teraz tylko kupię łóżeczko (taaaa wciaż myślę jakie wybrać ) turystyczne i będzie cały kpl prezentów.
Jak się mała bawiła widać na zdjęciach na odpowiednim wątku
No i odkryliśmy przyczynę Julkowego marudzenia nocnego od kilku dni, no więc mamy 2 gorne dwójki , czyli razem 6 ząbków !!!
pogoda taka sobie, nie pada ale jest tylko 14st, Marek wziął córcię na spacrek, a ja BB, potem allegro i to łóżeczko
Jak się mała bawiła widać na zdjęciach na odpowiednim wątku
No i odkryliśmy przyczynę Julkowego marudzenia nocnego od kilku dni, no więc mamy 2 gorne dwójki , czyli razem 6 ząbków !!!
pogoda taka sobie, nie pada ale jest tylko 14st, Marek wziął córcię na spacrek, a ja BB, potem allegro i to łóżeczko
A
Alusia8989
Gość
Jaki tu spokój na na na na )
Dziewczyny gdzie jesteście?
Ja mam takie pytanie do tych kobietek co były już na urlopie macie jakieś listy co trzeba zabrać? Bo w sumie my jedziemy za 2 tygodnie ale powoli musze myśleć bo potem dzień przed przypomni mi się że Jasio nie ma kurtki ... ;/
Dziewczyny gdzie jesteście?
Ja mam takie pytanie do tych kobietek co były już na urlopie macie jakieś listy co trzeba zabrać? Bo w sumie my jedziemy za 2 tygodnie ale powoli musze myśleć bo potem dzień przed przypomni mi się że Jasio nie ma kurtki ... ;/
olcia85
Fanka BB :)
Cześć Kobitki!
Ja tylko na chwilę, bo dużo pracy w domciu jeszcze mam.
Chciałam się tylko pochwalić, że skończyliśmy w piątek roczek Aż ciężko uwierzyć. Wczorajsza imprezka się udała, ale niestety nie na działce tak jak planowaliśmy, ale w domu. Trochę ciasno było
Torcik zrobiłam, nawet mi wyszedł. Ale miałam jeden problem. Wyciągam przed imprezką tort, patrzę, a tam napisy z tych pisaków do tortu puściły jakiś sok i się zacieki zrobiły Wy też tak miałyście??? No i leciałam do sklepu po krem taki gotowy i od nowa pokrywałam autko kremem i jeszcze raz ozdabiałam...
Mati dużo prezentów dostał i duuużo kaski, aż w szoku byłam...
Aniu- Witaj z powrotem!!!
Madziu- Gratulacje!!!
I życzonka dla wszystkich maluszków, które skończyły ostatnio roczek i które będą miały w najbliższych dniach.
Ja teraz mam dwie prace... i nie mam kompletnie na nic czasu. Godzę moją pracę na 1/2 etatu z pracą na zlecenie- na razie na próbę. No i przy tym wszystkim staram się jak najwięcej czasu spędzać z Mateuszkiem i go nie zostawiać zbyt często z opiekunką.
Całusy dla wszystkich!!!!
Ja tylko na chwilę, bo dużo pracy w domciu jeszcze mam.
Chciałam się tylko pochwalić, że skończyliśmy w piątek roczek Aż ciężko uwierzyć. Wczorajsza imprezka się udała, ale niestety nie na działce tak jak planowaliśmy, ale w domu. Trochę ciasno było
Torcik zrobiłam, nawet mi wyszedł. Ale miałam jeden problem. Wyciągam przed imprezką tort, patrzę, a tam napisy z tych pisaków do tortu puściły jakiś sok i się zacieki zrobiły Wy też tak miałyście??? No i leciałam do sklepu po krem taki gotowy i od nowa pokrywałam autko kremem i jeszcze raz ozdabiałam...
Mati dużo prezentów dostał i duuużo kaski, aż w szoku byłam...
Aniu- Witaj z powrotem!!!
Madziu- Gratulacje!!!
I życzonka dla wszystkich maluszków, które skończyły ostatnio roczek i które będą miały w najbliższych dniach.
Ja teraz mam dwie prace... i nie mam kompletnie na nic czasu. Godzę moją pracę na 1/2 etatu z pracą na zlecenie- na razie na próbę. No i przy tym wszystkim staram się jak najwięcej czasu spędzać z Mateuszkiem i go nie zostawiać zbyt często z opiekunką.
Całusy dla wszystkich!!!!
hej dziewczyny
malduje ze od soboty jestem w polsce. Mari lot caly przespala. narazie potrzebuje czasu na przywyczajenie sie do nowej sytuacji.
nie dam rady was czytac o zajeci jestesmy
100 lat dla wszystkich malych solenizantow
udanych urlopow
buziaki
malduje ze od soboty jestem w polsce. Mari lot caly przespala. narazie potrzebuje czasu na przywyczajenie sie do nowej sytuacji.
nie dam rady was czytac o zajeci jestesmy
100 lat dla wszystkich malych solenizantow
udanych urlopow
buziaki
reklama
Beatko spokojnie się przyzwyczajaj, z czasem wszystko się unormuje :-) cierpliwości. MAri pewnei też będzie musiałą się troszkę przyzwyczaić do nowych warunków.
Tylko o nas nie zapomnij! :-)
-----------
No i zapomniałam - wszystkim Aniom życzę duuuuużo zdrówka!!!!!!! I ślemy moc buziaków!!!
Tylko o nas nie zapomnij! :-)
-----------
No i zapomniałam - wszystkim Aniom życzę duuuuużo zdrówka!!!!!!! I ślemy moc buziaków!!!
Ostatnia edycja: