reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Beatko no to faktycznie szwagier się nie popisał. Tak czasami bywa, dlatego ja z regóły biorę kasę odrazu, jak mam coś komuś zamawiać przez swoje konto. Moja Mała też taki zestaw dostała od mojej przyjaciółki, jak sie wkońcu spotkałyśmy z naszymi córeczkami, bo ona teraz na Islandii przebywa.

reklama
Hej dziewczyny. Muszę przyznac, ze czytanie Was idzie mi znacznie lepiej niż pisanie :tak: Nie wiem, czy to wina lenistwa, zmęczenia, czy odwagi... My jesteśmy własnie po drugiej już imprezie urodzinowej. Pierwsza odbyła sie w dniu ur córeczki czyli 15.07 w ogrodzie tylko dla moich rodziców i babci, a druga dzisiaj, w restauracji, ponieważ inaczej innym urlopowiczom nie pasowało. Maluda była grzeczna, choc i parę razy sie popłakała, tyle ludzi, wrażen... W każdym razie już po i bardzo sie z tego ciesze, poniewaz nie nawidze organizacji takich przyjęc :no: Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki, a roczniakom życze wiele uśmiechu i zdrówka!!!

Witaj Olivka! Zapraszamy do częstszego udzielania się! Wiem, że teraz może Ci być trudno się wbić, ale co jakiś czas dołanczają nowe mamusie i każdą przyjmujemy równie ciepło! Pisz! Pisz! Pisz! aż w końcu stanie się to Twoim nałogiem - tak jak naszym! A naszą dewizą jest - DZIEŃ BEZ BB TO DZIEŃ STRACONY :-D;-):-p

Coś mi chyba powoli odbija... ale to chyba da się leczyć ;-)

Tomi z Adamem dzisiaj wręczyli pierwsze zaproszenie - dla prababci. Bardzo jej się podobało... do tego wymyśliliśmy z mężulem taki wierszyk:
[FONT=&quot]Mam trzy latka! A ja roczek!
są chłopaki z nas urocze![/FONT]
[FONT=&quot]Z tej okazji tort pieczemy
i przyjęcie wydajemy!
[/FONT]
[FONT=&quot]Ślemy Tobie zaproszenie
mając małe skryte marzenie…[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT] [FONT=&quot]Żebyś przyszła do nas w gości,
niosąc z sobą wór miłości![/FONT]
[FONT=&quot]Przyjdź w sobotę tą koniecznie,
zabawimy się bajecznie![/FONT]
[FONT=&quot]O 1600 zaczynamy,
na spóźnialskich nie czekamy! [/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Tomek i Adaś[/FONT]

A teraz już chyba idziemy spać... może jeszcze coś na żołądek wrzucę, bo mi coś za głośno burczy ;-)
Dobranoc kochane!

Ewuś wierszyk super! Lepiej tego ująć nie mogłaś :tak:

U mnie dzisiaj przeszła taka ulewa że krawężnika koło bloku nie było widać, ja przebiegłam tylko z 6 metrów do auta i ciekło ze mnie że szok :szok: A musiałam lecoeć po zakupy bo spodziewaliśmy się kilku znajomych, właśnie niedawno poszli. A koleżanka powiedziała mi że jest w ciąży w 7 tyg, zaszła po 2 m-cach po usuwaniu ciąży pozamacicznej

Jutro wybieramy sie do Trójmiasta, po T jedziemy, bo wraca z wakacji, z tym że przyjeżdza ma tydz i jedzie na ok 3 do sanatorium!!! Coś mi sie wcześniej obiło o uszy, ale dzisiaj M to potwierdził :-D W zwszłym roku w wakacje łącznie nie było jej 6 tyg, to dopiero była laba, w tym aż tak dobrze nie będzie, ale dobre i to :-D

Olivka witaj ponownie i tak jak Ewa pisała to pisz pisz i jeszcze raz pisz :tak:;-)

witam się niedzielnie
Kamilko u nas wczoraj też całkiem mocno popadało, co prawda dopiero kolo 13 zaczęło, ale cały dzień był pochmurny,
dziś chyba też się tak zapowiada, bo też za oknem szaro i ponuro, a na dodatek zimno bo jak na razie jest tylko 15 st, ja się wczoraj zabrałam za pieczenie tortu dla małej i cały wieczór spędziłam w kuchni, mam nadzieję, że wyszedł dobry, bo jak nie to na imprezkę za tydzień jednak nie będę ryzykowała i chyba coś zamówię,

a mój M mi jeszcze oświadczył, że teściowie wpadną do nas dziś na obiad więc muszę jeszcze coś przygotować, no ale po południu chyba wybierzemy się do moich rodziców, dla równowagi:-p:-p:-p

lecę już bo słyszę że mała się już nudzi w łóżeczku, a M tak śpi mocno, że jej nie słyszy, więc idę ratować moją roczną królewnę:tak::tak::tak:

cześć kobitki, no więc już po przyjęciu urodzinowym Julci. Było bardzo miło, aczkolwiek na początku mała się poryczała na głos prababć. Ale jak tylko zobaczyła torta i prezenty uśmiech się pojawił. Dostała jeździk (pchacz), szczeniaczka, maskotki, śliczną sukienkę, kaskę i wczesniej wózek od mojej siostry i rowerek od teściów. Teraz tylko kupię łóżeczko (taaaa wciaż myślę jakie wybrać :-D) turystyczne i będzie cały kpl prezentów.

Jak się mała bawiła widać na zdjęciach na odpowiednim wątku :-D

No i odkryliśmy przyczynę Julkowego marudzenia nocnego od kilku dni, no więc mamy 2 gorne dwójki , czyli razem 6 ząbków !!!:rofl2::rofl2::rofl2:

pogoda taka sobie, nie pada ale jest tylko 14st, Marek wziął córcię na spacrek, a ja BB, potem allegro i to łóżeczko :sorry2:

Jaki tu spokój na na na na ;))
Dziewczyny gdzie jesteście?

Ja mam takie pytanie do tych kobietek co były już na urlopie ;) macie jakieś listy co trzeba zabrać? Bo w sumie my jedziemy za 2 tygodnie ale powoli musze myśleć bo potem dzień przed przypomni mi się że Jasio nie ma kurtki ... ;/

Cześć Kobitki!
Ja tylko na chwilę, bo dużo pracy w domciu jeszcze mam.
Chciałam się tylko pochwalić, że skończyliśmy w piątek roczek :szok::-D Aż ciężko uwierzyć. Wczorajsza imprezka się udała, ale niestety nie na działce tak jak planowaliśmy, ale w domu. Trochę ciasno było:baffled:
Torcik zrobiłam, nawet mi wyszedł. Ale miałam jeden problem. Wyciągam przed imprezką tort, patrzę, a tam napisy z tych pisaków do tortu puściły jakiś sok i się zacieki zrobiły:szok: Wy też tak miałyście??? No i leciałam do sklepu po krem taki gotowy i od nowa pokrywałam autko kremem i jeszcze raz ozdabiałam...
Mati dużo prezentów dostał i duuużo kaski, aż w szoku byłam...

Aniu- Witaj z powrotem!!!
Madziu- Gratulacje!!!

I życzonka dla wszystkich maluszków, które skończyły ostatnio roczek i które będą miały w najbliższych dniach.

Ja teraz mam dwie prace... i nie mam kompletnie na nic czasu. Godzę moją pracę na 1/2 etatu z pracą na zlecenie- na razie na próbę. No i przy tym wszystkim staram się jak najwięcej czasu spędzać z Mateuszkiem i go nie zostawiać zbyt często z opiekunką.
Całusy dla wszystkich!!!!

hej dziewczyny
malduje ze od soboty jestem w polsce. Mari lot caly przespala. narazie potrzebuje czasu na przywyczajenie sie do nowej sytuacji.
nie dam rady was czytac o zajeci jestesmy
100 lat dla wszystkich malych solenizantow
udanych urlopow
buziaki

reklama
Beatko spokojnie się przyzwyczajaj, z czasem wszystko się unormuje :-) cierpliwości. MAri pewnei też będzie musiałą się troszkę przyzwyczaić do nowych warunków.
Tylko o nas nie zapomnij! :-)

-----------

No i zapomniałam - wszystkim Aniom życzę duuuuużo zdrówka!!!!!!! I ślemy moc buziaków!!!

Ostatnia edycja:
Do góry