no i nasza Ania wróciła !!! :-)
Madzia, cieszę się że masz tą pracę , obyś była zadowolona i fajnie że będziesz mieć styczność z ulubionym językiem
nocka taka sobie Julce idą chyba górne 2 i marudna była, od 2-4 się bawiłam z nią aż w końcu padła. Ale o 7 pobudka, o 9 padła, o 9:45 tesciowa domofonem ją zbudziła.
Jestem wściekła na szwagra, cham jeden. Chciał kupić Julce szczeniaczka z fp, w tesco widział po 170 cyz jakoś tak, mówie mu że na allegro są po 137 z przesyłką i taką piramidką jeszcze. No to poprosił żebym zamówiła bo on nie ma konta na allegro. Kupiłam, zapłaciłam i sie 2 dni o kase dopominałam. A że zabawka przyszła na księgarnie to musiałam oddać do kasetki forse , a też palant nawet nie raczył zabawki odebrać
no i sama musiałam ją do domu zanieść , pytam sie dupka czy mam ją też zapakować
co za leniwy człowiek masakra...
a teściowa od rana już w skowronkach, Beatko masz tutaj czarną porzeczkę, a tu babcia przywiozła szczaw ale proszę nie rób Julce zupy szczawiowej, a babcia kupiła Julce piekną sukieneczkę już się nie mogę doczekać aż ją zabiorę w niej na spacer, a da jeszcze kopertę, a my tez damy kase i mi paple od rana
W pracy mam troche towaru do zrobienia i pewnie znow spędzę z 2 h na allegro wybierając łóżeczko turyst.
leje u nas od wczoraj, jest fajnie bo można oddychać bez problemu i nie kleję się
wieczorem jeszcze zajrzę jak już goście sobie pójdą, wkleję jakieś fotki z przyjęcia Julki
Julkowi, Oskarowi i Monisi Wszystkiego Najlepszego, dużo szczęścia miłości i uśmiechu, zabawek oraz beztroskiego dzieciństwa !