reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Adudz to przepraszam :p czytałam Twoj post i wydawalo mi się że napisałaś że idziesz do pracy :p masakra :p

Aniuu ;) witaj ... wszystkie tu tęskniłyśmy za Tobą :) super że urlop się udał i że roczek też. A na mdłości to polecam suchą skórke z chleba nim wstaniesz z łóżka ;) mi pomagało ;)

reklama
Sucha skórka z chleba mnie tez pomaga:tak: Ale na krótko:-( Na jakieś 20 minut:sorry2:

Ogólnie mdli mnie od wszyskiego, nawet od pasty do zębów, mydła, szamponu id. Wczoraj stałam w kolejce w sklepie za jednym facetem- straszni emi od niego smierdziało, myślałam, że rzygnę na niego:-D Na szczęście nie rzygnęłam:-D

DZIEN DOBRY!
U nas cała noc lało,grzmiało i błyskało no i sie ochlodzilo mam nadzieje ,że ten grill bedzie bo wole siedziec na dworze niż w domu.

Ja zaraz zabieram sie za torta dla synka ,biszkopty upieczone tylko trzeba sie zebrac,TYLKO:baffled::dry:.m

MY RÓWNIEŻ SKŁADAMY
MOC USCISKOW I CAŁUSÓW DLA OSKARKA ORSI !!
A ze wzgledu ,że jutro moge nie zawitać więc...
MONISIU LALI,KLOCKÓW,MISIÓW,AUTEK ŻYCZĘ TOBIE A NAJBARDZIEJ ZDÓWKA ,SZCZESCIA PRZEZ TEN ROCZEK MAŁY !!!

Melaszek GRATULLKI!!

Mi JUla tel. ostatnio do KAWY wrzucił ,ale szybko wyciągłysmy go i myslałam ,że ok. ,a wczoraj siora do mnie dzwoni i mnie nie slyszy:angry::wściekła/y:.JUż 4 telefon na 5 mnie nie stac.

ANIU WITAMY W DOMU !!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Justysia :) zdrówka dla Julka :) niech rośnie duży , silny i zdrowy ! ;) a i życze żeby się rozpogodziły żebyś mogla tego grila zrobić ;)

Aniu witaj w domu! Mnie przy Adamie też mdliło niemiłosiernie - bardziej niż z Tomkiem. Ale dałam rade! Jedyne co mi wtedy wchodziło to zupki chińskie i wszelkie inne makarony z sosem bez dodatkowych jarzyn (po których miałam zgagę - nawet po pomidorach!)

Ja na szczęscie nie wiem co o zgaga (jeszcze:sorry2:)

Stopciu pytałas o buciki, dopiero eraz moge odpowiedziec, bo jadąc na urlop szukałam. Ławo ni e było, ale sie udało. Kupilismy buciki marki Elephanen w Daichmannie. Sa super! Całe ze skórki, leciukie, podeszwa i zapietek jak trzeba i co najwazniejsze- nie są za szerokie. Bartek niestety w naszym przypadku w ogóle nie wchodzi w gre, bo najmniejszy rozmiar jest na Zosie sporo za duzy i bardzo szeroki.

Witam i ja

Julusiu nasz kochany, życzymy Tobie wszystkiego naj naj naj, zdrówka, radości, przepięknego dzieciństwa i samych szczęśliwych chwil.....

Monisiu (to na jutro) bądz zawsze pogodna i radosna, niech każda chwila będzie piękna i bez łez, życzymy Tobie wszystkiego naj naj naj!!!! I dużo słonka i uśmiechu od ucha do ucha

Dmuchawcu witaj po wakacjach, fajnie że wszystko sie udało :tak:

Adudz kurczę, chyba przygoniłam te chmurki w nieodpowiednim momencie :dry: Następnym razem postaram się jak będziesz juz w pracy, albo jeszcze w domu. A jak dzisiaj? Bo u mnie grzmi i pada

Maylah gratulacje! Tylko cos mi sie wydaje że jest jeden minus- BĘDZIESZ U NAS ŻADZIEJ :unsure:

Kamilko u mnie ani nie grzmi, ani nie pada, jest co prawdo pochmurno, ale na termometrze 23 st, wiec jest ciepło, dla mnie pogoda idealna:tak::tak::tak:
ciepło, ale nie za gorąco i bez upalnego słońca:tak::tak::tak:

ps za życzonka na jutro już dziś dziękujemy :-)

no i nasza Ania wróciła !!! :-)

Madzia, cieszę się że masz tą pracę , obyś była zadowolona i fajnie że będziesz mieć styczność z ulubionym językiem :tak:

nocka taka sobie Julce idą chyba górne 2 i marudna była, od 2-4 się bawiłam z nią aż w końcu padła. Ale o 7 pobudka, o 9 padła, o 9:45 tesciowa domofonem ją zbudziła.

Jestem wściekła na szwagra, cham jeden. Chciał kupić Julce szczeniaczka z fp, w tesco widział po 170 cyz jakoś tak, mówie mu że na allegro są po 137 z przesyłką i taką piramidką jeszcze. No to poprosił żebym zamówiła bo on nie ma konta na allegro. Kupiłam, zapłaciłam i sie 2 dni o kase dopominałam. A że zabawka przyszła na księgarnie to musiałam oddać do kasetki forse , a też palant nawet nie raczył zabawki odebrać :wściekła/y: no i sama musiałam ją do domu zanieść , pytam sie dupka czy mam ją też zapakować :crazy:co za leniwy człowiek masakra...
a teściowa od rana już w skowronkach, Beatko masz tutaj czarną porzeczkę, a tu babcia przywiozła szczaw ale proszę nie rób Julce zupy szczawiowej, a babcia kupiła Julce piekną sukieneczkę już się nie mogę doczekać aż ją zabiorę w niej na spacer, a da jeszcze kopertę, a my tez damy kase i mi paple od rana :baffled:

W pracy mam troche towaru do zrobienia i pewnie znow spędzę z 2 h na allegro wybierając łóżeczko turyst. :-D:-D:-D

leje u nas od wczoraj, jest fajnie bo można oddychać bez problemu i nie kleję się :-D
wieczorem jeszcze zajrzę jak już goście sobie pójdą, wkleję jakieś fotki z przyjęcia Julki :tak:
Julkowi, Oskarowi i Monisi Wszystkiego Najlepszego, dużo szczęścia miłości i uśmiechu, zabawek oraz beztroskiego dzieciństwa !

reklama
Beatko ale Cię szwagier załatwił ... ;] ludzie są naprawde niektórzy bez mózgu ... ale co zrobić? Ja Wam powiem że na roczek Jasio od chrzestnej dostał Biblie i kartke. A biblia wyniosła jakieś 10zł (z tyłu była cena) i co? Wiem ze kasa nie jest wazna ani prezenty ale chociaz raz w roku mogła sie postarac bo nic kompletnie jeszcze nie dala Jasiowi ... a widuje sie z nim tylko jak przypadkiem spotkamy sie u rodziców ....

Napisze za chwile bo Mam ssaka przy piersi ...

Do góry