reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Adudz to przepraszam :p czytałam Twoj post i wydawalo mi się że napisałaś że idziesz do pracy :p masakra :p

Aniuu ;) witaj ... wszystkie tu tęskniłyśmy za Tobą :) super że urlop się udał i że roczek też. A na mdłości to polecam suchą skórke z chleba nim wstaniesz z łóżka ;) mi pomagało ;)

reklama
Sucha skórka z chleba mnie tez pomaga:tak: Ale na krótko:-( Na jakieś 20 minut:sorry2:

Ogólnie mdli mnie od wszyskiego, nawet od pasty do zębów, mydła, szamponu id. Wczoraj stałam w kolejce w sklepie za jednym facetem- straszni emi od niego smierdziało, myślałam, że rzygnę na niego:-D Na szczęście nie rzygnęłam:-D

DZIEN DOBRY!
U nas cała noc lało,grzmiało i błyskało no i sie ochlodzilo mam nadzieje ,że ten grill bedzie bo wole siedziec na dworze niż w domu.

Ja zaraz zabieram sie za torta dla synka ,biszkopty upieczone tylko trzeba sie zebrac,TYLKO:baffled::dry:.m

MY RÓWNIEŻ SKŁADAMY
MOC USCISKOW I CAŁUSÓW DLA OSKARKA ORSI !!
A ze wzgledu ,że jutro moge nie zawitać więc...
MONISIU LALI,KLOCKÓW,MISIÓW,AUTEK ŻYCZĘ TOBIE A NAJBARDZIEJ ZDÓWKA ,SZCZESCIA PRZEZ TEN ROCZEK MAŁY !!!

Melaszek GRATULLKI!!

Mi JUla tel. ostatnio do KAWY wrzucił ,ale szybko wyciągłysmy go i myslałam ,że ok. ,a wczoraj siora do mnie dzwoni i mnie nie slyszy:angry::wściekła/y:.JUż 4 telefon na 5 mnie nie stac.

ANIU WITAMY W DOMU !!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Justysia :) zdrówka dla Julka :) niech rośnie duży , silny i zdrowy ! ;) a i życze żeby się rozpogodziły żebyś mogla tego grila zrobić ;)

Aniu witaj w domu! Mnie przy Adamie też mdliło niemiłosiernie - bardziej niż z Tomkiem. Ale dałam rade! Jedyne co mi wtedy wchodziło to zupki chińskie i wszelkie inne makarony z sosem bez dodatkowych jarzyn (po których miałam zgagę - nawet po pomidorach!)

Ja na szczęscie nie wiem co o zgaga (jeszcze:sorry2:)

Stopciu pytałas o buciki, dopiero eraz moge odpowiedziec, bo jadąc na urlop szukałam. Ławo ni e było, ale sie udało. Kupilismy buciki marki Elephanen w Daichmannie. Sa super! Całe ze skórki, leciukie, podeszwa i zapietek jak trzeba i co najwazniejsze- nie są za szerokie. Bartek niestety w naszym przypadku w ogóle nie wchodzi w gre, bo najmniejszy rozmiar jest na Zosie sporo za duzy i bardzo szeroki.

Witam i ja

Julusiu nasz kochany, życzymy Tobie wszystkiego naj naj naj, zdrówka, radości, przepięknego dzieciństwa i samych szczęśliwych chwil.....

Monisiu (to na jutro) bądz zawsze pogodna i radosna, niech każda chwila będzie piękna i bez łez, życzymy Tobie wszystkiego naj naj naj!!!! I dużo słonka i uśmiechu od ucha do ucha

Dmuchawcu witaj po wakacjach, fajnie że wszystko sie udało :tak:

Adudz kurczę, chyba przygoniłam te chmurki w nieodpowiednim momencie :dry: Następnym razem postaram się jak będziesz juz w pracy, albo jeszcze w domu. A jak dzisiaj? Bo u mnie grzmi i pada

Maylah gratulacje! Tylko cos mi sie wydaje że jest jeden minus- BĘDZIESZ U NAS ŻADZIEJ :unsure:

Kamilko u mnie ani nie grzmi, ani nie pada, jest co prawdo pochmurno, ale na termometrze 23 st, wiec jest ciepło, dla mnie pogoda idealna:tak::tak::tak:
ciepło, ale nie za gorąco i bez upalnego słońca:tak::tak::tak:

ps za życzonka na jutro już dziś dziękujemy :-)

no i nasza Ania wróciła !!! :-)

Madzia, cieszę się że masz tą pracę , obyś była zadowolona i fajnie że będziesz mieć styczność z ulubionym językiem :tak:

nocka taka sobie Julce idą chyba górne 2 i marudna była, od 2-4 się bawiłam z nią aż w końcu padła. Ale o 7 pobudka, o 9 padła, o 9:45 tesciowa domofonem ją zbudziła.

Jestem wściekła na szwagra, cham jeden. Chciał kupić Julce szczeniaczka z fp, w tesco widział po 170 cyz jakoś tak, mówie mu że na allegro są po 137 z przesyłką i taką piramidką jeszcze. No to poprosił żebym zamówiła bo on nie ma konta na allegro. Kupiłam, zapłaciłam i sie 2 dni o kase dopominałam. A że zabawka przyszła na księgarnie to musiałam oddać do kasetki forse , a też palant nawet nie raczył zabawki odebrać :wściekła/y: no i sama musiałam ją do domu zanieść , pytam sie dupka czy mam ją też zapakować :crazy:co za leniwy człowiek masakra...
a teściowa od rana już w skowronkach, Beatko masz tutaj czarną porzeczkę, a tu babcia przywiozła szczaw ale proszę nie rób Julce zupy szczawiowej, a babcia kupiła Julce piekną sukieneczkę już się nie mogę doczekać aż ją zabiorę w niej na spacer, a da jeszcze kopertę, a my tez damy kase i mi paple od rana :baffled:

W pracy mam troche towaru do zrobienia i pewnie znow spędzę z 2 h na allegro wybierając łóżeczko turyst. :-D:-D:-D

leje u nas od wczoraj, jest fajnie bo można oddychać bez problemu i nie kleję się :-D
wieczorem jeszcze zajrzę jak już goście sobie pójdą, wkleję jakieś fotki z przyjęcia Julki :tak:
Julkowi, Oskarowi i Monisi Wszystkiego Najlepszego, dużo szczęścia miłości i uśmiechu, zabawek oraz beztroskiego dzieciństwa !

reklama
Beatko ale Cię szwagier załatwił ... ;] ludzie są naprawde niektórzy bez mózgu ... ale co zrobić? Ja Wam powiem że na roczek Jasio od chrzestnej dostał Biblie i kartke. A biblia wyniosła jakieś 10zł (z tyłu była cena) i co? Wiem ze kasa nie jest wazna ani prezenty ale chociaz raz w roku mogła sie postarac bo nic kompletnie jeszcze nie dala Jasiowi ... a widuje sie z nim tylko jak przypadkiem spotkamy sie u rodziców ....

Napisze za chwile bo Mam ssaka przy piersi ...

Do góry