reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Annie dzis własnie o Tobie myslałam:tak: - jak mame kocham! Zastanawiałam sie czemu sie nie odzywasz i jak sie miewa narzeczony mojej córki:tak:

reklama
Dmuchawcu widocznie przywolalas mnie telepatycznie :D A narzeczony ma sie dobrze, ma coraz wiecej kasownikow ale jest jeszcze troche pociagajacy, a przez to marudny. Czekamy na wiosne wtedy te wszystkie chorobska i niedogodnosci pojda precz. Juz ja czuc w powietrzu prawda? :D

annie tez o tobie myslalam juz chcialam smsa pisac co sie z toba dzieje ...ale jak patrze ubieglas mnie na bb...super ze znalezliscie juz mieszkanko :) i w jakim miescie??
moj mial juz byc z pracy ale wlasnie zadzwonil ze na drodze jakis wypadek i jeszcze ok godz mu to zajmie :O...cholerka a obiadek gotowy...:( bedzie mial podgrzewany.

Dmuchawcu a ja mma taka nadzieje ze mu ta pociaglosc w koncu przejdzie :D

Agnieszka szukalam na miejscu, zeby mezulek mial blisko do pracy, zeby jak najszybciej byl z nami.

------------

Cisza zapanowala a ja lece konczyc obiadek. Mam nadzieje ze sie zmobilizujecie i bede miala co nadrabiac co? Do dziela lipcoweczki! :D

Ostatnia edycja:
Wilsonka czy o cos takiego Ci chodzilo? FISHER PRICE Plac zabaw Basen brodzik Fontanna HIT (950642937) - Aukcje internetowe Allegro
Tak sie zastanawiam, czy Kuba [chrzesniak] bedzie z tego korzystal... Musze sie zastanowic.... bo jesli nie dla niego to na pewno Igorowi na roczek to kupimy. ZWlaszcza, ze o baseniki juz wczesniej myslelismy.

____

hmm chyba myslalas o takiej fontannie hm? FISHER PRICE MUZYCZNA FONTANNA Z PILECZKAMI NR8 (952443162) - Aukcje internetowe Allegro
tak myslałam o tej pierwszej

Witam i ja dzis nie nadrobie, zlapalo mnie znowu chorobsko mam 39C goraczki, do tego w nocy szczelilo mi cos wkolanie i troche mi napuchlo, a boli jak cholera, dlatego caly dzien leze w lozku, dobrze ze kacperek jest bardzo grzeczny i woli z mamusia lezec w lozku, tez spal ze mna dlugo i czesto tzn 2 razy po 2,5h i teraz znowu spi, ma katarek i leki kaszel, wczoraj bylismy u alergologa za 5 min wizyty 80zł i jeszcze musimy w tym tyg, zrobic badanie jakis profil pediatryczny za 150zł,
dZIS KACPEREK KONCZY 8 MIESIECY :) JAK TO LECI!
STO LAT DLA DRUGIEGO KACPERKA PATRY I IGORKA DZIULI :)) BUZIAKI!!

Witajcie

Ja właśnie wróciłam ze szkoły , dziś nie miałam czasu, bo przygotowywałam teścik do szkoły. Uwielbiam to normalnie:-):-):-) Eh jak ja bym chciała pracowac na etacie w szkole:confused::confused::confused: Czemu wszedzie chca tylko niemicki i angielski:baffled::baffled::baffled:

A Filipka dzis lekko wysypalo, na brzuszku i czółki, wiec chyba tak jak mi pisałyscie ta goraczka to trzydniówka, ale nas wysypało na piaty dzien dopiero.

Doczytałam narazie że Adusia chora. Biedna pewnie teraz Ty się od Kacperka zaraziłaś:-( A ztym kolankiem, to lec do lekarza, bo mojej znajomej tez cos kiedys napuchło, bolało, a potem sie okazało,że to coś w łękotce czy cos, w każdym razie miała operowane kolano. Czego nie życzę Ci, ale lepiej sprawdzic

lece poczytac co u Was:happy2:

Sto lat małym solenizantom!!!

reklama
Witam i ja dzis nie nadrobie, zlapalo mnie znowu chorobsko mam 39C goraczki, do tego w nocy szczelilo mi cos wkolanie i troche mi napuchlo, a boli jak cholera, dlatego caly dzien leze w lozku, dobrze ze kacperek jest bardzo grzeczny i woli z mamusia lezec w lozku, tez spal ze mna dlugo i czesto tzn 2 razy 2,5h i teraz znowu spi, ma katarek i leki kaszel, wczoraj bylismy u alergologa za 5 min wizyty 80zł i jeszcze musimy w tym tyg, zrobic badanie jakis profil pediatryczny za 150zł,
dZIS KACPEREK KONCZY 8 MIESIECY :) JAK TO LECI!
STO LAT DLA DRUGIEGO KACPERKA PATRY I IGORKA DZIULI :)) BUZIAKI!!

Ada nie wiem czy wiesz ,ale gorączka może być od tego kolana .
Ja juz przerabiałam to !!
Wiec kochana do ortopedy.

U mnie w pokoju syf,dobrze ,że TOMEK tego nie widzi.
Robiłam kartke świateczną dla mamy.
Poprosiła mnie ,aby jej żury wysłała i zrobie taka małoą niespodzianke ,kartke tam wrzuce.
A po za tym zaczełam robić kwiaty z bibuły ,ale pozostałam na wycinaniu płatków bo nie mam kombinerek domu,ehhh.....

Lece sprztać bo mąż za niedługo wraca ,chociaż mi sie niechce.
Wszedzie bibuła!!!:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry