reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No i pierwszy guz chyba bedzie:baffled:, Filip uderzył się o nogę od fotela, bidulek, ale płakał, :-( ale szybko zapomniał jak mamusia przytuliła;-)
Strasznie smiesznie to wygląda jak on sie przemieszcza, bo chce strasznie szybko, i czasem mu się rączki mylą:-D

Ja zaraz idę Filipka szykowac do spanka, chco cos nie widac jakos zmeczenia, chyba mu gorączka minęła,bo szaleje :-)
Nie wiem czy na strazy dzis bedę, bo Mąż mnie pożera wzrokiem:szok::-p:-D:-p:szok:

No ,no to u WAS dziś noc poślubna!!!:-p:-p:-p:-p:-D
mnie oczy coś szczypia chciałabym jakis film obejżeć ,ale nie iem czy dam rade!:baffled:

reklama
w końcu udało mi się was nadrobić

Dla obchodzących dziś miniurodzinki wszystkiego najlepszego życzę
Niutka dzięki za info o maści
Ewo co do balonów to mój brat miał taki duży balon wypełniony ponad setką takich małych baloników i fajnie to wyglądało jak on pękał podczas ich pierwszego tańca, z tym, że później trzeba było to posprzątać, bo jak te małe baloniki się rozsypały to każdy zaczął je deptać i w sumie jak już były wszystkie popękane to nie wyglądało to fajnie no i istniało ryzyko poślizgnięcia się na tym, więc mogło być też niebezpiecznie, ale obsługa sali szybko to sprzątnęla i było już ok, ale ogólnie efekt bardzo fajny, mi się bardzo podoba pomysł księgi gości, my tego nie mieliśmy i w sumie po weselu swoim trochę żałowałam, że na to wczęsniej nie wpadłam, bo pamiątka pewnie byłby super

ja już lecę spać bo coś zmęczona jestem, więc nie potowarzyszę wam dziś w warcie nocnej ale jutro postaram się znaleźć chwilkę aby do was zajrzeć

kolorowych snów dla wszystkich

Witam się weekendowo :-):-):-)

ale tu pustki:szok::szok::szok:
nawet jednego nowego posta od wczoraj nie było, pewnie zmęczone po całym tygodniu piątkowy wieczór wolały spędzić z rodzinką;-);-);-)

dzisiaj pewnie też dużego ruchu nie będzie jak to zawsze w weekend się dzieje, produkcja ustanie

u nas nocka całkiem fajnie, mała spała od 20.00 do 6.00 rano, ja w sumie spałam tylko 5 godzin, ale takie piękne słoneczko za oknem zaświeciło, że aż się chciało wstać z łóżka, co prawda trochę śniegu wczoraj napadało, ale mam nadzieję, że dziś już będzie cieplej i że słoneczko zajdzie dopiero wieczorem:blink::blink::blink:
Lecę zrobić sobie drugą kawkę, jak któaś nie śpi i chce się przyłączyć to zapraszam

Meldujemy sie!:-)

Wstałysmy o 6tej i ja od rana szyje:-D
Kawke juz piłam:tak:
Teraz Zosia pije mleczko - oby przysneła, to bede szyć dalej. Już sie doczekać nie moge, a jeszcze tyle szycia! :rolleyes2:Poza tym cuś mi krzywo wychodzi - krawcowa ze mnie zadna;-) Oby było ok, bo chyba sie wsciekne jak bedzie trzeba pruć:wściekła/y:

Miłego dnia! Ja tu cały czas zagladam:tak:

sto lat sto lat dla naszej Patry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

hej dziewczyny u nas noc kolejna do dup.... brzydko mówiąc nie wiem co jest grane... nakarmiona przewinieta a wczoraj po 1 snu siadla sobie i przewracala sie 2.5 h to w prawo to w lewo zasnela o 11 przebudzila sie o 2 na mleko i o 4 na lulanko i spala do 6:30....dlaczego te moje dziecko tak dziwnie spi... a bylo ostatnio znosnie.......mam juz dosc........a teraz mala terroerystka zasnela i znajac zycie pospi 30min.
milego weeekenda :)
a i wszystkim krystynom i bozenom sto lat....

a my dzisiaj wstałyśmy o 2:confused: 3, 4, 5 i o 6 już nie było mowy nawet o drzemce... teraz mała wciągnęła mleczko i śpi, K też spi bo położył sie dopiero o 2. A ja zajadam boczek smażony z cebulką, hmmm miałam ochotę na takie tłustości..., popijam herbatkę z cytrynką i zaraz robię sobie kawkę i do pracy... trzeba posprzątać poprać , poprasować i takie tam:sorry2: Marija nas opuściła chlip chlip
A teraz właśnie szukam dla Tosi fotelika samochodowego, bo juz wyrosła z niemowlęcego, nawet bez kurtki i grubszych spodenek główka jej wystaje:szok:
Zmieniałyście już foteliki? bo ja nie wiem co wybrać:zawstydzona/y:

Witajcie lipcóweczki!

Poczytałam Was troszkę i melduje sie na posterunku!

Wczoraj pobudka o 4, pakowanie samochodu, wyjazd o 5, o 8 bylismy na miejscu. Do 10 mieliśmy wszystko na spokojnie przygotowane... no i jak sie okazało uczestnicy balowali do 6 nad ranem, więc zamiast 2X50 osób, było 2x30... wieć zamias 5 grup były 3 grupy. Nas było 5-cioro, więc dwoje z nas mogło sprzątać po kolejnych grupach, robić zdjęcia no i koordynowac całą zabawę. Było fajnie. o 14 skończyliśmy, obiadek, pakowanie i o 18 bylismy po dzieci. O 19 dzieci do kompieli, a potem sami padliśmy jak kawki!

Teraz po śniadanku posprzątałam, dzieci się bawią, a ja leżę i wyciągam nogi do góry.

reklama
A ja juz koncze szyć sam ochraniacz! Hurrra! Jeszcze tylko te pierdółki naszyć muszę i tasiemki do przywiazania. Ale cos czuje, ze z tym mi tez nieźle zejdzie. Promyczki słonka musze uszyć ze wstażki i takie tam;-)
Nawet sniadania dzis nie jadłam tylko szyje:-D i wciaz w koszuli nocnej:-D. Nie ma co - jestem porąbanym dmuchawcem:tak:

Do góry