reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Wszystkiego naj dla minisolenizantów

Dmuchawiec to mój na K i też naleśniki smaży, nawet omleta podrzuca na patelni:eek:
A poza tym wszystkie wymyślne i pracochłonne potrawy to on robi:-)
Addaaa daj znać jak tam zdrowie maluszka, biedny jest z tymi zastrzykami, pewnie bolą:-(
A co do porządków to u mnie względny porządek, jak się poznaliśmy to ja byłam umiarkowana a K pedant, teraz domem zajmuję się ja a on wszystkimi rzeczami typu rachunki, przelewy, urzędy, kredyty... taki podział. Ale ostatnio powiedział mi że nie sprząta bo go rozpieściłam, już nawet koszul sobie nie prasuje:wściekła/y:. Ale jak ostatnio powiedziałam że też jestem zmęczona( pracujący wekend, wróciłam o 17, potem jeszcze na zakupy, zająć się małą, prasowałam o 23) to mi powiedział, że go nie kocham bo on jest padnięty, wcześnie wstaje a ja jeszcze mam siłę i mogę poprasować... i zrozum tu faceta:wściekła/y: Jak go nie prosze to gada ze to wszystko przez to ze go rozpieściłam, a jak poproszę to że go nie kocham:eek::eek::eek::confused2::confused2::confused2:

reklama
Witamy....

Wszystkiego naj dla małych solenizantów!!!

Mała śpi to mam troszkę czasu :tak:;-)

Produkcja nocna jak zawsze pełną parą, ale wkońcu pojawił się luzny temat- skarpetki:-D Mój to rozbiera je w łazience i wrzuca do pralki (nawet gdy mam już przygotowane jasne rzeczy do prania:-D)

U mnie też padło na oczy, za to słuch wyostrzony i zawsze słysze jak teściowa o mnie gada mężowi :eek:
Olcia u mnie też astygmatyzm, wykryto mi go w 3 klasie podstawówki, mam -3,5 i -2,7 Ale okularów nie nosze, tylko do jazdy autem
Annie ale ja wcale sie nie odchudzam, odkąd przestałam karmic to apetyt minął, ale pamiętam że często miałam takie dni, ale coś słodkiego bym podżarła :zawstydzona/y:
Alusia pewnie się obraziła i nie będzie jakiśczas zaglądac

A noc- dosyc ciężka, a moja mała wciągnęła całą parówkę na śniadanie i kawałek chleba do tego :szok::szok:, a do ostatniego kęsa woła AM!

Lecę sprawdzic inne wątki;-)

witam
annie chyba troche bede musiala obalisc Twoja teorie o niezameznych i tych co maja facetow na D. ja mma Daniela, nie mamy slubu a bałaganiarz niesamowity, tylko ze jak zwroce uwage to po znanym "zaraz" lub "za chwile" posprzata.
ale macie dobrze z tym gotowaniem waszych mezow. moj to ma lewe rece do tego. wczoraj sie usmialam ale w duszy. jako ze od 3 dni sie do Daniela nie odzywam to robiac mu na zlosc nie usmazylam mu mielonego do obiadu,wiec musial sam. pichcil i pichcil smarzac go z dobre 20min.poźniej przychodzi do pokoju z talerzem(chociaz wie ze krzycze jak nie je w kuchni)porbowal kilka razy w nie sie wbic az wkoncu za ktorym razem spadly mu na podloge:-):-):-)ale dzielnie je zjadl. dodam ze 1 raz smarzyl wogole kotlety.wiem ze wredna jestem

Basieńka czasem faceci muszą sobie radzic, prawda? A kto mu gotował jak byłaś w szpitalu? Bo mojemu teściowa, sam to tylko popkorn robi.
Ostatnio mnie rozwalił normalnie swoją mądrością. On ma szufladę na skarpetki i majtki, zawsze sam bierze co chce. Patrzy na nią ostatnio i pyta: A co my mamy w tej szufladzie??? :szok::-D:szok::-D

dziewczyny ja sie troszke zagubilam w nickach :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
która z Was to aleksandra skonka,bo domyslam sie ze anna piotrowka to adzudz82 ;-)???i jeszcze alicja greń:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
tylko sie na mnie nie obraźcie:-p:zawstydzona/y::-D

Hej Mamuski..

Ja poddaje sie i dziewczyny wybaczcie, ale nie nadrobie.... kurcze jakby na IO byla konkurencja w ilosi pisania postow, to Polska maila by pewne Zloto:tak::tak:

Ja nie ukrywam,ze Nasze Beatki zawsze mi sie myla :-D:-D:-D Jeszcze byla Beatka197... (czwartej cyfry nie pamietam...)

DMUCHAWIEC doczytalam... ee Kochana jak Twoja taka kruszynka sie urodzila, to wszystko tlumaczy :-) Dlatego nie ma co porownywac dzieci, jak takie roznice w wadze urodzeniowej. Moja miala 3200 i najmniej 3090wg wpisu w ksazece, a wg. karty noworodka 3040. Przepraszam,ze zapytam bo nie pamietam Zosia o czasie urodzona, czy cos wczesniej??
Ja wczoraj malej dalam serek homogenizowany dla niemowlat. On ma 150kcl w 100g wiec ladnie kaloryczny jest.Niektore mamy daja dzieciom Sinlac , on ma wlasciwosci tuczace. ja nie daje, bo to troche taki zapychacz, na mase by byl w naszym przypadku.

reklama
Dziewczyny ja się na nikogo nie obraziłam. Musze przemyślec wszystko i podjąć dobrą decyzje. Troszke mi pomogłyście a co dalej to zdecyduje sama

Do góry