reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Loooo matko pisarki wy moje kochane :-D

Tralala ja wcale nie narzekam, zeby nie bylo :-D

Ale kawe juz zdarzylam wypic przy nadrabianiu, moj syn sie pare razy zdarzyl na matke zdenerwowac ze znowu na BB ale chwilowo miauki zamilkly, ciekawe co kombinuje :-D

Skarpetki mnie rozwalily... ja wole zyc w nieswiadomosci, nie zadaje glupich pytan :-) I mam nowa teorie dla niezameznych: Jezeli chcesz posiadac porzadek, nie bierz meza ktory ma imie rozpoczynajace sie na M tylko na D. Bo jak Dmuchawcowy Daniel tak i moj Darek maja super porzadeczek w szafie... I nie bierz za zone An, bo ja tez taki umiarkowany balaganiarz jestem:-)

Ja tez do soczewkowych naleze, ale nawet calego dia nie umie wytrzymac, bo mnie jakos draznia... W sumie tylko jak siadam za kolko to zakladam, tylko ja tez z tych z mala wada (-1, -1.25). Ale wiecie co przypomniala mi sie historia: raz jechalismy z kolega mojego z pracy jego nowym autem, ktorego nikomu nie pozwolil dotknac po autostradzie, on w pewnym momencie mowi 'ty niezle przyspiesza nie? ' Potem zniza glowe zeby zobaczyc ile ma na liczniku bo niedowidzial! Dobrze ze mielismy blisko o domu a moje modlitwy zostaly wysluchany i dojechalismy w jednym kawalku. Kiedys powiedzial przez przypadek ze ma wade -5 a okularow nie nosi bo jakby wygladal :angry: I do tej pory jezdzi sobie autkiem, codziennie robi 60 km do pracy... A mi jak BeacieZ wydaje sie ze jestem pol slepa z moja wada :-(

Adudz juz sie ciesze sie ze do nas dolaczysz w przyszlym tyg z kawka :tak:

daisy, willsonka jak tam katarki waszych pociech?

kamlotka- tobie sie ochrzan nalezy, taka dietka nie jest zdrowa :no: Ale zazdroszcze ze taka uparta i wytrwala jestes :tak:

Juz uplynelo 50 minut od czasu gdy zaczelam pisac tego posta (usypianie brzdaca) i nie mam pojecia co mam jeszcze napisac :zawstydzona/y:

reklama
ABUDZ ,ROBACZEK,ALICJA
WSZYSTKIEGO NAJ,NAJ DLA WASZYCH MALUSZKÓW W MINIATURKOWE URODZINKI!!!

Ja dziś jakaś pijana choc nie piłam.
Po tym nocnym siedzeniu,spać mi sie chce ,pije kawe ale napewno nie pomoże jedna.
U nas za oknem szaro ,ale napewno ciepło!!
Nie pda więc spacerek bedzie,noc przespana.Mały sie obudził przed szustą na mleczko jak tatuś do pracy wychodził.
Bałam się ,że KAROLA ucho boli ,bo skarżył sie Tomkowi ,pierw na noge ,żeby dać syropku .Nie dostał to powiedział ,że ucho .Pewnie to była symulacja ,ale już styki mi zagrały.

MADZIU mnie nie ma fetboocku.
Fajne to ,ale pewnie dla dzieci nie miałabym czasu.

BEATKO uśmiałam się z tego płakania.
Dobra aktorka z CIEBIE,heehee ze szczescia.Oj,przerąb bedzie z tymi promieniami już wiosną .Nawet nieche myśleć.

IZA pisz cześciej!!

IWON mamuśko fajnie sie CIEBIE czyta,więc też częściej niż trochę sie odzwaj.
Bo jesteś taka nasza E -MAMA , a każde dziecko TESKNI za mamą.;-):-)

DMUCHAWIEC- nic nir mówiłaś ,że sie wybierasz do EWY!!:-p:-p:-p

a co do gotowania ,to małżónek lubi gotować.
Czasem pyta ,ale sam pichci,teraz nie tak ,ale jak wynajmowaliśmy mieszkanie to czesciej.
No i zawsze smaży naleśniki na krokiety ,normalnie mistrz patelni !!:-D

Justysia chodzi o Zosie a nie dmuchawca, skad wiesz ze bedzie miala ochote wziac mame ze soba? Moze chce pobyc z Tomkiem sam na sam? :-D
Wszystkim dzisiejszym jubilatom i mini-solenizantom wszystkiego najlepszego :tak:

Achaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D
Cos ja niekuata jestem:eek:
Cofam sie w rozwoju:confused2:

A Zofia moja z tego, co mi wiadomo, wybiera sie dzis na przechadzke, ale nie do Gliwic.

reklama
Do góry