reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Beacia- może uda mi się uchwycić aparatem te zębole, to zobaczysz na "żywo":-D

Oj, jak ja bym chciała móc w pracy sobie wejść na bb:-( Przynajmniej w domu bym nie musiała tyle nadrabiać.

No ja nie odsypiam, tylkos przatam w domu. Bo wczoraj mialam, ale len byl...i dzisiaj musze nadrabiac..:confused2: i do tego P zazyczyl sobie pracochlonny obiad..dobrze, ze jak maly spal to juz spobie czesc przygotowalam...

Wow i ja dzis daje rade z pisaniem na bierzaco.... cos dziewczynki przystopowaly...

DMUCHAWIEC Twoja to moze i kruszynka, ale z to jaka silna jak juz wstaje w lozeczku!! Gratki :tak: Kurcze co do tego serka to widzisz ja jestem na Majorce i tu sa takie serki jak nasze homogenizowane, albo cos jak Danio, ale dla niemowlat. Tylko,ze one sa firmy, ktorej nie ma w Polce. Myslalam,ze jest taki produkt innj firmy wPolsce... a jak piszesz, ze jaki serki to wide,ze chyba nie ma... Moze Nestle ma w Polsce??

BEATKO 26 wyspij sie !!teraz kazda minuta snu jest cenna!!

OLCIA85 czyzbys w ciazy byla???... oj doczytalam... zrobilas tescik ...

Witam się czwartkowo

już po pracy, obiadek zjedzony i nawet zdążyłam już po nim posprzątać i pozmywać, mała dostała butlę i idzie z tatą na drzemkę, a ja mam chwilkę dla was:tak::tak::tak:

dokładnie 7 miesięcy temu o tej porze pierwszy raz widziałam swoją córeczkę, :-):-):-):-) kurcze ale ten czas szybko leci:szok::szok::szok: jeszcze troszkę i zaczniemy po kolei składać życzenia nie z okazji mini urodzinek, ale z okazji ukończenia pełnego roczku, ojj rosną nam dzieciaczki szybciutko, rosną,
teraz muszę nadrobić co od nocy naprodukowałyście co by być na bieżąco, i później się do wad odezwę, mam nadzieję, że ktoś mi potowarzyszy:tak::tak::tak:
miłego popołudnia życzę;-);-);-)

Witam się czwartkowo

już po pracy, obiadek zjedzony i nawet zdążyłam już po nim posprzątać i pozmywać, mała dostała butlę i idzie z tatą na drzemkę, a ja mam chwilkę dla was:tak::tak::tak:

dokładnie 7 miesięcy temu o tej porze pierwszy raz widziałam swoją córeczkę, :-):-):-):-) kurcze ale ten czas szybko leci:szok::szok::szok: jeszcze troszkę i zaczniemy po kolei składać życzenia nie z okazji mini urodzinek, ale z okazji ukończenia pełnego roczku, ojj rosną nam dzieciaczki szybciutko, rosną,
teraz muszę nadrobić co od nocy naprodukowałyście co by być na bieżąco, i później się do wad odezwę, mam nadzieję, że ktoś mi potowarzyszy:tak::tak::tak:
miłego popołudnia życzę;-);-);-)

Taa szybko zleci.. juz mniej niz pol roku do 1 urodzin :-D:-D:-D
Gratki 7msc:tak:

bo domyslam sie ze anna p to adzudz82 ;-)???
tak to ja, ale to moje panieńskie nazwisko, a w sumie to też je trochę przekręciłaś, ale każdy je mylił więc spoko.
Oj, jak ja bym chciała móc w pracy sobie wejść na bb:-( Przynajmniej w domu bym nie musiała tyle nadrabiać.
Olcia ja też nie mam możliwości w pracy korzystania z internetu :( poblokowane wszytsko, oprócz dostępu do aplikacji, która jest mi niezbędna do pracy, no ale za to w domu przy kawce mam co poczytać:-p:-p:-p

lece zobaczyc co na innych wątkach

widzę, że tu pustki nastały :-:)-:)-( i nie mam z kim popisać
no nic może zrobię coś pożytecznego w domku, a do was zajrzę później

ufff... dzieicaki w łóżkach... mąż właśnie dzwonił, że już skończył szkolić i jedzie do domku... jeszcze Adamo coś stęka, ale zaraz powinien zasnąć i... laba... długa wieczorna laba!!! może jakis drineczek... albo Baileysik :tak::-D to chyba już jest mój nałóg :-p

reklama
Do góry