reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Stopi termin miałam na 20tego, a urodziłam 12tego, wiec o czasie. A dlaczego taka malutka...?:eek: Niewiadomo, w ciazy czułam sie super, wyniki były super, według usg mała do konca 8 miesiaca rosła prawidłowo, a tu takie maleństwo:eek:

Ja `własnie kupiłam sinlac, Zosi smakuje, wiec bede dawac raz dziennie. I tak musze kaszke dosypywac do mleka, bo samego pic nie chce. A o jakich serkach dla niemowlat piszesz?

Wróciłysmy ze spaceru, nie zabrałam telefonu i nie miałam pojecia która godzina, dopiero jak wróciłam spostrzegłam, ze jest:szok:...troszke pozno. A ja zaplanowałam na obiadek pizze. Biore sie do roboty.

reklama
heeeelllooooooo kochane:-)

Nocka taka sobie, do 4:40 luz. Potem co 30 min bieganina aż do 7. Drzemka od 9-9:30 i kolejna 2h na balkonie. A ja się czuję jakaś wypompowana, niech tylko słonko wyjdzie od razu odżyję nawet jak będę niewyspana:-D:-D:-D

Dla wszystkich solenizantów wczorajszych i dzisiejszych 100 latek i dużo zdrówka.

tralala, moj M do Rojka, a zapomniałam napisać że teść to skóra zdarta z Phila Collinsa (czy jak to się tam pisze:laugh2:). Gorzej z teściową, na jednym zdjęciu jak gargamel wyszła.
Ale wiecie co? ona serio jest spoko, tak dobrze dba o Julcię, rozwija ją i mi doradza co mogę dziekcu dać żebu urozmaicić dietę itp. Cieszę się że ona się opiekuję małą niż jakaś obca kobieta.

Jeszcze 3 h pracy i do domku zmykam, odkurzę, może coś pooglądam i spadam spać o 20 o ile mi Jula pozwoli. Muszę pospać choć raz więcej niż 5h.

Olcia, czekam na wieści, jak test?

Cześc dziewczyny tzn matki wariatki!!!
Tęskniłyście?? To jeszcze potęsknicie bo nadal brak kompa :-p Chciałam was tylko uściskac od Kacperka!! Wpadne kiedy na dluzej. Pozdrawiamy :)

hello,
teścik.... ehhh, nie zrobiłam. Czułam się całą noc jakbym miała dostać @ i stwierdziłam, że nie warto, bo i tak zaraz dostanę.... A tu dalej nic:szok: I już sama nie wiem. Chyba poczekam do rana. Bo nie minęło jeszcze 14 dni i stężenie tego hormonu może być zbyt małe o tej godzinie. Jak myślicie?

A my po dłuuugim spacerku, z przerwą na kaszkę u prababci i pradziadka. Kapucha i pieczarki na krokieciki się gotują. Jak mały zaśnie, to zrobię naleśniki. Mój brzdąc dzisiaj cały czas chce być na rękach. Chyba przez chorobę do tego się przyzwyczaił. :-( No i nic nie mogę zrobić.

I moje dziecko na raczkach bez przerwy:tak: A le juz sie przyzwycziłam i robię wszystko z nia- gotuję, rzęsy maluję, odkurzam- bo jak nie to wyje na cały blok:szok:

Olcia ja bym juz zrobiła ten tescik. Nie trzymaj nas tu w niepewności.

reklama
Aniu nie wytrzymałam zrobiłam...:-p teścik się znaczy.
Ale jedna kreseczka:cool: I nie wiem czy się smucę czy nie... Chyba jakoś nie liczyłam na nic....:confused2: Fajnie by było, ale nie teraz chyba.

Ale tu puściutko :szok:

Do góry