reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Gustlicku W swoim imieniu dziekuję za walentynkę, pozwoliłam sobie ją przyjąc (jeśli mogłam :sorry:), bo to pewnie będzie jedyna :-D:-D:-D:-D:-D jaką dostanę :-D

Mi o pilnowaniu ubrań to mąż zawsze gada :tak:

A my jutro zawozimy Małą do mojej mamy a sami jedziemy na Trójmiasto, kino może albo jakaś Galeria :tak: (to drugie bardziej mi odpowiada:-D)

Alusia Współczuję tych klapsów, ale myślę że dziewczyny darują Ci je (jeśli się poprawisz :-D:-D)

Niuta Wspólczuję guza :no::no: Myślisz że coś sie w głowie poukłada? A jak się poprzestawia???? :-D:-D:-D:-D żart oczywiście

Justysia!!! Jak zakupy? Mleko i pampki zakupione? ;-)

Hop hop hop jest tu kto ??????

Patra Wszystkiego naj naj dla Was, dużo słoneczka życzę na każdy nastepny dzień Waszego życia, no i pociechy z Bobaska (ale tego na pewno Wam nie brakuje;-)) :tak::tak::tak:

!!!!!!!!!!!!!!!

A to dla Was!!!!!

http://angelsms.pl/niespodzianka/23821.html

http://angelsms.pl/misiek/23829.html

Ostatnia edycja:
My z Adamem już nie śpimy!

Ciastka wczoraj upiekłam. Ale dziś po 10 będę musiała wyskoczyć, zakupic jeszcze słodkości dla małżona i zostawić gdzieniegdzie upominki :tak: Oj mam nadzieję, że sie uda bez żadnych komplikacji :-D

Patra wszytskiego dobrego z okazji rocznicy ślubu! i zeby każdy następny rok spędzony razem był jeszcze bardziej gorący, namiętny i pełny miłości!

Ada myślałam jeszcze o knajpach w Gliwicach, gdzieś w centrum, ale nie wymyśliłam... tak żadko ostatnio gdziekolwiek bywamy, że nic nie przychodzi mi do głowy :no: Nam pasuje zawsze StekChata - bo my z mężem moglibyśmy życ tylko o stekach, choc jak przychodzi sezon grillowy to w połowie lata mamy już dość :-p Mieszkając w domku grilla w lecie robimy prawie codziennie, więc w połowie sierpnia marzy mi się rolada z kluskami, spaghetti :-)

Lece, bo Tomi mnie woła.

Cześc wariatki!!! Dziękuje wszystkim za życzenia. Rocznica na pewno będzie super tym bardziej że nadal nie odzywam się z mężem :rofl2: Sprawił mi przykrość. Nie cierpie kłąmstwa a on to zrobił... Cóż.. Bywa... Ale DZIĘKUJĘ!!! Może ten dzień będzie lepszy. Oby! A teraz zmykam piec jabłecznik :-p Jesli mi wyjdzie (a jest dosyc prosty) to wrzuce na kulinaria :-p
Miłego dnia dziewuszki i buziaki dla maluchów!!! I życzę wszystkim wspaniałych Walentynek :tak:

Witam moje kochane pisarki:-)

Z okazji WALENTYNEK życzę dużo miłości, miłości i miłości, bo nie ma nic piękniejszego. Każdy chce KOCHAĆ I BYĆ KOCHANYM:-D A miłość daje tyle szczęścia.

Wczorajszy wieczór się udał. Wywieźliśmy Małgorzatkę o 15 do moich rodziców (z wyrzutami sumienia). Potem udaliśmy się na romantyczną kolację, patrzyliśmy sobie w oczy, mąż mi powiedział, że dawno nie miał okazji mi się poprzyglądać...hihi. Odstrzeliłam się w krótką mini, a że mam długie nogi....wyglądałam seksownie, sama sobie się podobałam. Potem pojechaliśmy do kina na film..Księga ocalenia do cinema city w silesia center. Miejsca parkingowgo szukaliśmy 15 minut!!!!!!!Zjadłam duży popcorn i wypiłam dużą cole.(w domu czekało mnie odciąganie mleka i nad ranem też.) Było fajnie. Także my walentynki mieliśmy w sobotę a po małą jedziemy w porze obiadowej.
Czułam się dziwnie w domku, bez malej...i ta noc taka przespana. Pierwszy raz zostawiłam dziecko na noc. Ale myślę że to jeszcze powtórzymy, bo fajnie tak pobyc ze sobą. Tymbardziej że musimy małą przyzwyczaić bo 1 kwietnia mała zostaje w żłobku!!!
Beata co do tzrydniówki to moja wysypało ale w formie plam a nie krostek, w jeden dzień była na brzuszku i na pleckach a w drugi dzień przeszła na rączki i nóżki i buźkę a na brzuszku i pleckach zbladła.

witajcie w ten walentynkowy dzionek :-)

Patra wszystkiego naj kochana z okazji Waszej rocznicy. A z M na pewno do wieczora się pogodzicie:-p
Ja z moim rano się pokłóciłam, bo jak zwykle wstaje o 6, (do szkoły) hałasuje bo to spodnie weźmie, a to wróci po sweter, a jeszcze notatki, a może pasek, tak w kółko łazi. A ja chcę spać w ciszy:angry: Ale czekoladki mu wrzuciłam do plecaka, pewnie przed egzaminem mu humor poprawią. A jak nie zaliczy to .....

Willsonka, super że Wam się udał wieczór. Ja się jakoś boję Julkę zostawić z bacią na noc. Moja mama ma z nią mniejszy kontakt niż teściowa :-( Nie opiekuje się nią tylko wpada raz na 2 tyg, smutne to trochę:-(

ooo M wrocił. Nie krzyczy że zaliczył więc pewnie :crazy:

UDANEGO DNIA WALENTEGO !!!

Hello Ciotki!
Ada- rozebrałam się, ale ubrania nie zdążyłam popilnować, bo mąż mnie dorwał:-p
Moja mama też zawsze mi to powtarzała:-D
Patra- to współczuje smutnego początku dnia, ale na pewno później będzie super!
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewcia- ja byłam kiedyś w jakiejś chacie w Gliwicach, ale nie pamiętam jak się nazywała...:eek: To było za os. Waryńskiego, jak na strefe chyba ekonomiczną się wjeżdża... Fajnie tam było:tak:A ja Ci powiem, może to śmieszne, ale ja nigdy steków nie jadłam:szok:Bo przez lata byłam wegetarianką, właściwie przez prawie całe życie i nawet nie wiem jak to wygląda:confused2:
Aha, Ewcia powodzenia z dzisiejszym planem...
Gustlicku- zdrówka dla Adulki!

A mi się coś zdaje, że to nie będzie nadzwyczajny dzień:-( Wieczorem się pokłóciłam z M. Już jest niby ok, ale jakoś tak dziwnie.... No i planów żadnych nie mamy. Nic sobie nie kupiliśmy, a do knajpy nie mamy jak iść:sorry: Smutno mi z tego powodu. Taki zwyczajny dzień, tylko wszyscy będą go przeżywać w inny sposób, a ja będę patrzeć i zazdrościć....

Willsonka- ale Ci zazdroszczę takiego wieczoru:szok::tak::-) Super.

reklama
No kochane ten dzień jednak jako taki bedzie,, pogodziłam się juz z M... :-pciasto upieczone, teraz zmykam się wykąpać!! Dziekuje jeszcze raz za zyczenia!!!

Do góry