reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

wilsonka - widze ze byliscie w silesia -my tez chcialiesmy isc ale stwierdzilismy ze bedzie duuuzo ludu i przelozymy sobie walentynki na inny dzien ;] zbey bylo bez duzego tłumu ludzi - ja sie boje duzych tlumow zeby sie od kogos czyms nie zarazic i nie przeniesc zarazkow na mlodego ;] ale dzis sobie zrobimy wypad z młodym na spacerek hihi czyli jak co dzien ;]

reklama
Czesc lasnecje

U nas noc ok. Spalismy do 9.30 a teraz znowu maly drzema z tata hehe.
Patra wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu i super, ze sie pogodzilas z mezem..:-)

No i wszystkiego najlepszego wszystkim w dniu sw. walentego. Duzo milosci!!!!

Witam w DZIEŃ ŚWIĘTEGO WALENTEGO
Mój mąż od wczoraj chory i całe popołudnie zrzędził a w nocy wzięło go na amory a ja się odwróciłam się na drugi bok i poszłam spać
Dziś zrobiłam napoleonki z krakersów i rosołek a on zajmuje się dziewczynkami

jeżeli słyszeliście coś o gwałcicielu w lubuskim to ja mieszkam w tym rejonie co on grasuje i mąż nawet mi nie pozwala samej wracać z pracy i codziennie pod sklepem stoi taxi po mnie

ŻYCZĘ WAM DUŻO MIŁOŚCI I UŚMIECHU W DNIU DZISIEJSZYM
PATRA
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU ROCZNICY OBY KAŻDY KOLEJNY DZIEŃ BYŁ TAKI CUDOWNY JAK ROK TEMU

Slonce1 ja slyszalam, normalnie zgroza..pamietam jak u mnie na osiedlu jak chodzilam do liceum grasowal taki co gwalcil w windach...n 8 pietro po schodach chodzilam, a pozniej zafundowalam sobie gaz pieprzowy...na szczescie po 3 tyg. go zlapali..

Mój małżonek właśnie pojechał szukać w kopnym śniegu między drzewami przy świętej figurze kolejnych wskazówek :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Bolą go te nerki, ale co tam :-p niech se pobiega w kopnym śniegu :tak:

A potem na strych... potem znów na ogród... bieganina na całego :-p a na końcu ja się gdzieś schowam :rofl2:

Miłego dzionka laseczki, choc widzę, że frekwencja walentynkowo-weekendowa niska :-) to pozytywnie :tak:

Witam mamuśki!
Patra wszystkiego najlepszego z okazji pierwszej rocznicy ślubu, o ile pamiętam to "Papierowa"
Dużo miłości i zrozumienia, no i sama wiesz czego...!
:-)

Pozostałym mamusia życzę udanych walentynek , mój M nawet mi najlepszego nie życzył , bo stwierdził ,że to zorganizowany dzień okazywania uczuć , a on mnie i bez tego kocha, no chyba ,że coś kombinuje , zdam relacje później!

Maks już ma katar wiec znowu pewnie odwiedzimy ośrodek zdrowia, nas już tam tak znają ,że jak nas widzą to nawet o numer kartoteki się nie pytają!

Dobra zmykam dziewczyny, bo zaraz idziemy na obiadek do brata:-) i znowu mnie minęło gotowanie!

:-) Witajcie!!!!

HAPPY WALENTYNKA!!!!!!!:-D

Wszystkim dziś życzę duuużo miłości.
A u nas dziś słonko świeci i czekam aż się obudzi moja dziewczynka i na spacerek sobie śmigniemy na troszkę.:-)

Witajcie Mamusie w ten Walentynkowy Dzionek:-D:-D:-D
U nas dobrze, ale jak pisałam,moj męzuś dziś niestety musi pracować, więc będziemy sie widziec koło 18 dopiero.:-( A na dodatek zapomniał dwóch telefonów,:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i teraz sie denerwuje, bo on na te targi samochodem do Poznania, codziennie dojeżdża, a ja wiecie jestem lekka panikara .:cool: A co do Walentynek to ,Mielismy isc na Ciacho do kina, ale przez ten mój kaszel, to by mnie wyprosili z seansu chyba, :laugh2::sorry::rofl2:wiec pozostaje nam romantyczny wieczór w domu z lampką wina :happy:
A i Filipek skonczył dzis SIEDEM miesiecy :-D:tak::-D:tak:i z tej okazji zrobił normalnie coś przerazliwego, tzn ja go zawsze koło 8 rano , biore do siebie do łózka, jak mu daje mleczka, i potem sobie razem drzemamy jeszcze godzinkę czy dwie, no i dziś słyszę takie jego pjękiwanie, a byłam do niego obrócona plecami, i odwracam się, aaaaaaaa on leżał w szufladzie od komody :szok::szok::szok:, która stoi za łóżkiem, tzn za moją głowa, zawsze mamy środkowa szuflade otwarta , bo pod nia stoi lampka, zeby za mocno nie swieciła w nocy , i go nie obudziła, no więc głowa Filipa była na łóżku, a cała reszta w szufladzie, :eek:normalnie sie przeraziłam i poprostu nie wiem jak i kiedy on sie tak obrócił i az strach pomyslec, co by było gdyby ta szuflada była zamknieta:hmm::hmm:
A i sto lat dla Maksia, bo on dzis 8 miechów konczy. DUZO UŚMIECHU NA TWARZY I ZDÓRÓWKA:-)
No i Gratki dla Pati z okazji Rocznicy

A swoja drogą ciekawa jestem jak tam mężuś Ewuni, czy sie juz nabiegał, czy jeszcze gania po strychach
Ciekawe co tam dmuchawiec wyrzeżbił z tej deseczki??? Pochawal sie kochana?
Słonce slyszałam o tym gwałcicielu, szok po prostu, mogliby juz go złapać, no i faktycznie lepiej taksówką wracać do domku niz piechotą, ja za chiny pieszo bym nie szła

No nic lece na obiadek:happy:

reklama
Witam was po tygodniowej nieobecności

lecę trochę was nadrobić bo pewnie całego tygodnia to nie dam rady, chociaż może się pokuszę i spróbuję, (70 stron :szok: pewnie trochę mi to czasu zajmie)

teraz tylko życzę wszystkiego naj z okazji walentynek

tym co dziś rocznicują dużo miłości
a małym i dużym solenizantom wszystkiego naj naj najpleszego
odezwę się potem

pa pa

Do góry