reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Maylah z Zosia na spacerki nie wychodze bo ma jeszcze wysypke po trzydniówce. Podobno mozna z ta wysypka wychodzic, ale wole nie. W iec po deseczke posszłam jak maz z pracy wrócił:-D Mnie i tak tu ludzie maja za głupka. A juz w tym sklepie z artykułami budowlanymi, to całkiem:tak:ja wciaz kupuje tam cos i za kazdym razem zamierzam to wykorzystac w zupełnie innym celu niz normalnie sie powinno. Papier scierny - pan mnie pyta co potrzeba, mowie papier scierny-a do czego- do zrobienia zabawki sensorycznej:-D Klej - mowie, ze potrzebny mi mocno trzymajacy klej-pan pyta do czego- bede mase solna przyklejac do drewna:-D Deseczka-pytam czy nie ma krótszych- a jaka mi potrzebna- mowie 20cm:-D
Nie mówiac juz o tym, ze czesto własnie z Zosia w chuscie tam chodze:tak:A na chuste nadal :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: tu ludzie reaguja dziwnie. Ale co zrobic,jak sie mieszka na takiej wsi? Eh...

Domi ale Natalcia jest słodziutka! I suwaczek udało Ci sie wstawic- brawo!!!

dmuchawcu nie sciemniaj, tylko sie przyznaj ze chcesz zeby do nas czesciej iwon zagladala :-D szkoda ze jeszcze nie wkleilas ich jeden po drugim :-D

Domi slicznotka malutka a te oczka cudne :tak:

Domi Natalcia słodziutka, a jakie ma zalotne oczka, Sweeetttttyyyyyyy:-D:-D:-D
Ania, ja Ci powiem ,że się nie przejmuj ludzi, tylko bądź taka jaka jesteś, i już !!!:-p

reklama
Jezu...godzinę Was nadrabiałam od wczoraj!!!

Jutro z mężem po zawiezieniu małej do teściów idziemy do restauracji na małe co nieco i do kina na film (nie wiem jaki, bo ja chodzę do kina na popcorn a film oglądam przy okazji przez co mąż ma ubaw:p)

Z małą już lepiej, zjadła mi dziś 210 ml zupki na obiad...co mnie zszokowało!!!!!!!I jeszcze chciała, ale bałam się że ją rozsadzi:-)

Zmykam do prasowania bo potem musze się mężem zająć:zawstydzona/y::-D

Do góry