reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Mniie ku....a łapie normalnie nie mogę!!
Mój mały glon tak sie drze ,że :no:wiem o co mu chodzi.:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
tERAZ cisza , chwile .Dostał syrop trzepie go w bujaku.
P....le obiadu nie ma i syf wpokoju ,ale po prasowałam ,tylko nie mam jak tego pochować.
JAK znowu zacznie sie drzeć to chyba wyjde z domu.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:

Ostatnia edycja:
reklama
Za zyczonka pieknie dziękujemy!:tak:

Gustlicku przypomniało mi sie, ze miałam Ci odpisać co do pierogów:-D- ruskich to ja nie robiłam nigdy, bo nie przepadam.​

Beata nie denerwuj się, Twój M pewnie nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji, mi też się czasem wydaję, że uduszę mojego M, ale potem mu tłumaczę wszystko i zaczyna kumać o co mi chodzi. Faceci czasem coś palną i nie pomyślą. Mi się wydaje, że oni myślą, że my tylko siedzimy w domu i nic nie robimy... a my przecież na bb siedzimy :-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZOSI!!!!

A ja się trochę nagimnastykowałam, tzn odśnieżyłam :tak:, a mała śpi w wózeczku na dworku. A właśnie dziewczyny czy Wy już macie spacerówki, czy jeszcze Wasze dzieciaczki w gondolach śmigają? Bo moja już w spacerówce...przedwczoraj byłam zmuszona schować gondolę na strych.

Jęzorek dla cioci Justyny ..........:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Własnie szaleje na kanapie i ogłuchnac mozna :(

Załączniki

• IMG_5046.jpg
    IMG_5046.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_5045.jpg
    IMG_5045.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 32
My juz po drzemce, niecala godzinka wiec ok. :-)Aja troche posprzątałam, pare fotek na Nk wstawiłam, a teraz bedziemy jesc obiadek. :tak:
Justysiu, nic sie nie da zrobic , musimy jakoś te wrzaski przeczekac, u ans tez roznie z tym jest. Zwlaszcza jak jest zmeczony, to słysze tylko yyyyyyyyyyy,
Beatko, z facetami tak czasem bywa, kopniaka by trzeba było im zapodac nie raz, a na serio trzeba byc stanowczym w takich sytuacjach, bo to w koncu Wasze dziecko, a lekarz jak widac, nic nie pomógł
Domi, szacun za odsniezanie, ja dzis akurat nie odzniezalam, bo chora jesegtm, ale pamietam jak godzine sie meczylam z lopata zeby z domu wyjechac, bo wjazd zasypany na poł metra albo wiecej
Filipek juz tez wspaceróce, w gondoli nie dosc ze ciasno , to swiata nie widac, nudooo mu było
Annie, witaj wreszcie, a Aggnieszki24 jak nie było, tak nie ma:(
Daisy, słodka jest Adulka, :tak::tak::tak::tak:
a to Filipek i jego jęzorek:-p:-p:-p:-p

Załączniki

• IMG_5698.jpg
    IMG_5698.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_5706.jpg
    IMG_5706.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 34
Beata nie denerwuj się, Twój M pewnie nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji, mi też się czasem wydaję, że uduszę mojego M, ale potem mu tłumaczę wszystko i zaczyna kumać o co mi chodzi. Faceci czasem coś palną i nie pomyślą. Mi się wydaje, że oni myślą, że my tylko siedzimy w domu i nic nie robimy... a my przecież na bb siedzimy :-D
dokladnie:tak: pisanie postow to tez ciezka praca:-D
przyjdzie do domu to mu nastrzelam na dupsko:crazy:
ja uzywam juz spacerowki od 3 tyg bo mala nie chciala na lezaco jezdzic w wozku:no:
Mari zajela sie wcinaniem chrupeczki, chwila spokoju przed burza bo potem jak skonczy to placz bo raczki sie kleja i najczesciej probuje wycierac je w glowke:-D:rofl2:
Dmuchawcu! do Twojej Zosienki- Wszystkiego Naj! zdroweczka i jeszcze raz zdroweczka
Justys mam nadzieje ze maly wkrotce sie uspokoi, cierpliwosci. moze ta zabki?

Pisanie postów to pikuś, gorzej z czytaniem!!!! Właśnie próbuję wstawić suwaczka...ja też bym jęzorek małej pokazała, tylko jak tu zdjęcie dodać? Heh - udało się!

Załączniki

• SDC14449.jpg
    SDC14449.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 37
  • SDC14698.jpg
    SDC14698.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
reklama
Maylah z Zosia na spacerki nie wychodze bo ma jeszcze wysypke po trzydniówce. Podobno mozna z ta wysypka wychodzic, ale wole nie. W iec po deseczke posszłam jak maz z pracy wrócił:-D Mnie i tak tu ludzie maja za głupka. A juz w tym sklepie z artykułami budowlanymi, to całkiem:tak:ja wciaz kupuje tam cos i za kazdym razem zamierzam to wykorzystac w zupełnie innym celu niz normalnie sie powinno. Papier scierny - pan mnie pyta co potrzeba, mowie papier scierny-a do czego- do zrobienia zabawki sensorycznej:-D Klej - mowie, ze potrzebny mi mocno trzymajacy klej-pan pyta do czego- bede mase solna przyklejac do drewna:-D Deseczka-pytam czy nie ma krótszych- a jaka mi potrzebna- mowie 20cm:-D
Nie mówiac juz o tym, ze czesto własnie z Zosia w chuscie tam chodze:tak:A na chuste nadal :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2: tu ludzie reaguja dziwnie. Ale co zrobic,jak sie mieszka na takiej wsi? Eh...

Domi ale Natalcia jest słodziutka! I suwaczek udało Ci sie wstawic- brawo!!!

Ostatnia edycja:
Do góry