reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
OoOO ... To już dośc sporo a co masz zamair otworzyć? Jeśli moge zapytać? :-)

A Twoja królewna zdrowa czy zaraz się od braciszka i jak to jest ? Dzieci choruja wspólnie? Znaczy zarażają się jedno od drugiego ?

Bartek łapie w przedszkolu...przynosi do domu...Ada łapie katar...jak na razie (odpukać) nic poważnego...ale Bartek kończy zapaleniem ucha lub innym jakimś g...
....a biznesik to firma transportowa-auta DMC (dopuszczalna masa całkowita) 3,5 tony:sorry2:....te 40 tyś potrzebne na poczatek na paliwo...ok 10tyś miesięcznie trzeba...giełdy transportowe są bardzo drogie....wychodzi rocznie za jedna (najlepszą ) też ok 10tyś...eh...wszystko w tyś....:-:)no:...samochód-ok 70tyś...księgowa, kierowca,ZUSy...:cool2:itd,itp:dry:

Bartek łapie w przedszkolu...przynosi do domu...Ada łapie katar...jak na razie (odpukać) nic poważnego...ale Bartek kończy zapaleniem ucha lub innym jakimś g...
....a biznesik to firma transportowa-auta DMC (dopuszczalna masa całkowita) 3,5 tony:sorry2:....te 40 tyś potrzebne na poczatek na paliwo...ok 10tyś miesięcznie trzeba...giełdy transportowe są bardzo drogie....wychodzi rocznie za jedna (najlepszą ) też ok 10tyś...eh...wszystko w tyś....:-:)no:...samochód-ok 70tyś...księgowa, kierowca,ZUSy...:cool2:itd,itp:dry:

Mężulek troche pomoze bo kumaty w tym temacie:-):-):-):-)

a ja tez mam pomysl ale niewiem czy go zrealizuje, otoz za niedlugo ma pojawic sie ustawa co by mozna nawet we wlasnym prywatnym mieszkaniu otworzyc zlobek, i nie bedzie takich wymogow jak teraz,ze osobna spizarnia dla zmieniakow osobna na jaja, ze na kazde dziecko, przypada iles tam metrow itd,wiec tak chce zrobic kurs 1-pomocy plus ide na studia pedagogiczne (opiekunczo-resocjalizujace) i myslalam tak n.p o 3 dzieci w wieku od n.p roku, ponoc maja byc dofinansowania z uni itd, ale zobaczymy jak beddzie.

Ada myślalam o tym samym :) ale przy moim Jasiu i przy Ewelince chyba nie dam rady :D;) złobek bede miala osobisty :D:p Ale trzymam kciuki za Wasze pomysły ;)

Alusia pomysl przy dwojce dzieci bedziesz miala taka wprawe, wezmiesz jeszcze 2, nie mowie teraz ale jak ewelina bedzie miala n.p roczek :-DTy nie bedziesz musiala zostawiac swoich maluszkow i wszyscy bedą szczescliwi:-D

reklama
Niech wejdzie ustawa i wtedy pomyśle ;D Narazie musze moje bąble odchować.... Trzeba kurcze iść spać .... :)) ;)) ale ja mam szczęscie ... co położe się do lozka to Jas się budzi :D

Do góry