daisy26
Fanka BB :)
Moja Adulka jeszcze spi ja tez troszke podsprzatnełam ale jeden pokój zostały mi jeszcze 2 i kuchnia najgorsza....... na dzis obiadu nie mam wiec nie wiem jak to bedzie musze cos pomyslec.....najgorzej ze w lodówce pustki i trzeba na zakupy sie wybrac.......ale to moze jutro zobaczymy.........
o 13 ma przyjsc siostra to troche posiedzi z Adulka a ja mieszkanie dokoncze......
Tak sie jakos to wszystko sypie u tych naszych ciotek bb.... najgorsze ze wilsonka sie nie odzywa,martwi mnie to......
A najbardziej mnie tez martwi fakt że od poniedz. do pracy zmykam dobrze ze narazie bedzie siedziała moja mama to chociaż wiem ze Adulka bedzie usmiechnieta.....
oki ........ co tam jeszcze
moc uscisków dla wszystkich dzieciaczków!!!!!!!
o 13 ma przyjsc siostra to troche posiedzi z Adulka a ja mieszkanie dokoncze......
Tak sie jakos to wszystko sypie u tych naszych ciotek bb.... najgorsze ze wilsonka sie nie odzywa,martwi mnie to......
A najbardziej mnie tez martwi fakt że od poniedz. do pracy zmykam dobrze ze narazie bedzie siedziała moja mama to chociaż wiem ze Adulka bedzie usmiechnieta.....
oki ........ co tam jeszcze
moc uscisków dla wszystkich dzieciaczków!!!!!!!