reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

My tez nie umielismy spac :-( Ja bo mi bylo smutno i zle a maly bo tak. Zasnal o 24, 3 pobudki 6:30 wyspany. Teraz zasnal polozylam sie z nim ale byl krzyk po 15 miutach to sie obudzilam i po spaniu.
A pozatym moj porzadny mezulek wylal wczoraj kawe na klawiature i pisanie mi idzie jak po grudzie.

Dziewczynki trzymajcie sie dzielnie.

reklama
Witamy!
Wczoraj po biegunce podalismy malemu plyn nawadniajacy, i polozylismy malego spac, lekarz powiedzial zeby w nocy go nie budzic wiec nie budzilismy obudzil sie o 6, wypil 70 ml mleka, i 100 ml plynu nawadniajacego....znow biegunka, ale juz nie taka duza ilosc, maly jest bardzo oslabiony,nie ma sil, ale i tak sie usmiecha
pobudka kacperka i znow biegunka, dalam mu ten plyn nawadniajacy, bo tak mam robic o 17 mamy wizyte i bedziemy wiedziec co dalej, ja go caly czas nawadniam, wiec co 3 min 3lyki wody/mleka po kazdym wymiocie/biegunce plyn nawadniajacy...
EWA-U NAS JEST SUPER SKLEP W ZABRZU NA SKRZYZOWANIU ULIC ROSSVELTA Z 3-GO MAJA.POZA TYM MOJA CIOCIA PRACUJE W TAKIM MALYM SKLEPIE Z FIRANKAMI, TYLKO ZE TAM JEST MALY WYBOR ALE ONA TEZ SZYJE NA ZAMOWIENIE.

jak dalej ta bieguna bedzie to jedziemy na ta kroplowke .
p.s mimo wszystko mam chyba najbardziej pogodne, taki oslabiony a dalej sie usmiecha nawet wczoraj w tym szpitalu do wszystkich sie usmiechal,

Ostatnia edycja:
czesc kochane

noc u nas cudna, Jula spała od 7:30 do 8 rano z jedna jedyną pobudką na mleko o 2:40. Ja w cięzkim szoku poprostu

Męża wczoraj wieczorkiem z rachunkowości uczyłam, bilans mamy za sobą, jeszcze tylko operacje gospodarcze i może do nd się nauczy i zaliczy leń jeden:-D

Ewa, a na allegro nic ciekawego nie ma?

Alusia, sprobuj posmarować małemu skóre emolium, kremem specjalnym lub emulsją (to drugie taniej wychodzi bo tubka większa a konsystencja prawie taka sama, działanie też). Jula miała straszną skórę od skazy i teraz prawie śladu nie widać. No i proponuję udać się do dobrego alergologa, bo Julce skaze pomyliła pediatra z potowkami:eek:

Justyś,
jesteśmy z Tobą, trzymaj się dzielnie kochana

Dziewczyny podziwiam Was, ze tak dzielnie znosicie swoje nieszczescia i wszelkie choroby maluszkow.

Justynko... :-(To takie smutne... Mi [obcej] chce sie ryczec jak czytam takie historie... a co dopiero przezywac. Trzymaj sie dzielnie!

Ada... Boze co te malenstwa musze przezywac. Za jakie grzechy? Oby Kacperkowi przeszlo ja najszybciej, zeby wrocily mu sily. Powodzenia.

Naprawde Was podziwiam.... ja przy malutkim zakrztuszeniu bananem [ przez Igora oczywiscie] juz plakalam... a co dopiero jakies choroby.. padlabym psychicznie chyba. :no:

Duzo sil i powodzenia!!!!!

Beata ne chciałam kupować przez internet... wolałabym zobaczyć, pomacać... do tego muszę dobrać dwie tkaniny, a każdy monitor inaczej wyświetla kolory, więc były by ciężko :no:

Ada Kacperek to dzielny chłopak :tak: będzie dobrze, trzymajcie się.

Ale tu dzisiaj pustki ... A ja siedze przybita dalej w piżamie i nawet nie chce mi się wstac i wreszcie umyć wlosow i się doprowadzić do ladu ... :-:)-(

Beatko dzisiaj kupie Oilatum do kąpieli a do smarowania mam recepte na maść robioną ktora pomogla Jasiowi jak mial 2 miesiące... zobaczymy co bedzie teraz ...

reklama
Alu głowa go góry. Ja tez jeszcze w pizamce w baranki:tak::-D Włosy całe szczęście myłam wczoraj. Rusz swój zgrabny tyłeczek, potem zrób herbatke i wracaj, bo ja tu cały czas jestem- Zosia spi, obiad mam, sprzatnełam, na spacer sie nie szykuje, a do tego mam dzis lenia.

Beatko-super, ze Julka tak ładnie spi! A ja az sie boje co bedzie u nas, bo znów dzis spalismy we trojke. Ale chyba dzis trzeba juz to zmienic...:sorry:

Do góry