reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
U mnie stoi cała ale jeszcze mnie nie skusiła........... i mam nadzieje ze nie ulegnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny a moze wiecie co sie dzieje z Kamilka ta która miała miec operacje na splot barkowych...???

Ostatnia edycja:
(błagam niech jej tak zostanie bo co pochwale za coś to jej się odwidzi i koniec)

:-D Ja tez tak mam.
Moje dzicko jest wrecz niemozliwe dzis. Od soboty spała z nami bo chciałam kontrolowac ta jej goraczke, no i teraz mam!:wściekła/y:W swoim łózeczku drze sie niemiłosiernie..poza tym chce byc non stop przy cycu, sama nie posiedzi nawet 10 minut, zaraz marudzi, udaje, ze kaszle (!) , jakby chcaiła powiedziec: mamo, zobacz, nadal jestem chora! Dlaczego zachowujesz sie, jakbym wyzdrowiała- ja tu kaszle!:-D Dodam, ze goraczki dzis nie ma wcale, wstała wesolutka jak skowronek.

Zurek sie juz gotuje, takze zapraszamy:tak:

:-):-DWróciłam z zakupów :-)
Tak więc Aniu niestety nie wpadne na żurek bo dzisiaj robie placek po węgiersku :szok: ciekawe jak mi wyjdzie :-)
Ale dostałam na rocznice garnki i patelnie i mam zamiar je wykorzystać :-D
Zrobiłam sobie dokładnie plan tygodniowych obiadków i tylko to kupiłam więc od dzisiaj zaczynam gotować ;-)
W razie jak bym się nie pojawiła na bb przez cały dzień tzn że potrułam i siebie i męża :laugh2::laugh2::laugh2::-D

Aniu to mój Jasiek też tak miał .. Jakiś tydzien :-( ale to po urlopie mojego M ... Rozpieścił go i poszedł do pracy :-D więc ja miałam przerąbane... Ale tydzień i już jest minimalnie lepiej :-) Ja mierze temp. zawsze w pupie i odejmuje 0,5 ;-) Aaaa i Jasiek przed chwilą usnął sam bez niczego :-):-) mam nadzieje że to nie jest cisza przed burzą :tak:

Beatko to podrzuc mi tą nutelle ja póki co moge :-D (tak sobie to tłumacze). Dopiero ok. lipca będe stosować metody odchudzania i wogole :-D

Patra no właśnie widziałam że duuużo znajomych wspólnych. Czekam na ładniejsza pogode i umawiamy się na kawe :-):-)

Vercik jak się czujesz z tym że wracasz do Polski ? Cieszysz się? :-)

Aaaa i jutro ide na kontrole do chirurga i mam nadzieje że gips mi zdejmną :-D
Tydzień starczy :-D

Lece Kochane bo musze posprzątac i wogole. Taaaaaaaaaaki syf a mąż krzyczy aaaa bo się pogodziliśmy :-) dostałam róże :zawstydzona/y:
Wogole to jesteście super Kobietki i kurcze ledwo wrócilam a już forum :-) Zwariować można. To się nazywa uzależnienie :-) Ale korzystam póki moge bo od czerwca to ja będe miałą bardzo mało czasu.
Aaaa i potem napisze Wam o złobku dla Jasia :-) teraz uciekam.

Buziaki dla naszych i Waszych Szkrabów :-D:-D

Alusia- wiem, że może to nie najzdrowsze,ale on spedza w chodziku tylko troche czasu. Jak juz mam ręce do ziemi a on nie chce jeździc w wózku, wtedy ratujemy się chodzikiem. Starszka najpierw zaczął raczkowac a poźniej dreptac w chpdaku ale Arturek raczej raczkowac nie będzie. Każde położenie na brzuchu konczy sie wrzaskiem. A co do nocnika. Ja go kupiłam żeby sie oswoił z jego widokiem,ale jak się uda i zrobi kupke, to swietnie. Nic na siłe.Mysle jednak, że zbyt póxno jak się zaczyna sadzać, to może byc trudniej, teraz on jeszcze nie kojarzy, więc dla niego to kolejna zabawa. A siedzi już sam od dośc dawna.

Justysia- no więc może gdybys nie wiedziała, że jestes w ciązy to byś pomyślała ,że to okres. Tak czasami bywa. Kobieta póxniej zdziwiona dowiaduje sie, że jest już w 3 czy 4 miesiącu.

Cześć Dziewczyny
Z obiadu nici bo musieliśmy jechac do lekarza z Jasiem ... :(
Mamy podejrzenie że to AZS :(((( jestem załamana no ale musze dbać o mojego malucha ... ;)
Teraz idziemy się jeszcze godzinke bawić potem kąpiel i spanko więc odezwe się ok.20 mam nadzieje że też będziecie :D:)

reklama
Hej! właśnie wróciłam z miasta... byłam wreszcie na poszukiwaniach firanek z moją mamą i... d*** :wściekła/y: nic nie znalazłam :no: nie ma nigdzie zielonej organtyny w hafcik :no::no::no: nie mówię już żeby ten hafcik był ladny. Po prostu nie ma ŻADNEJ!!!
Będę dalej szukać... moja mama już wie o co mi chodzi, więc jak będzie szukać dla siebie firanek to będzie patrzeć też dla mnie.
Już wiem że ta biała/ecru część będzie gładka, a ta zielona we wzorek, bo obydwu we wzorek to ja nie znajdę :no:

Do góry