reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Oj, a moze ja coś boli? hmm:baffled:
A moze to słynne skoko rozwojowe, dzieci wtedy sa marudne, i w ogóle. Ja ostatnio odkryłam dzięki Wam zresztą,ze Fasolki genialnie dzialają usypiająco na Filipa, normalnie jak słyszy "Fantazję" to chwila moment i śpi:-):-):-)

U mnie by to pasowało , bo wczoraj nam Maksiul dużo pokazał , więc to może to! Nic idę spróbować się z nim położyć to może zaśnie . Stasiu też już śpika! Dobrej nocki

Raczej nic jej nie boli. Myslę, że to przez to, ze zasypia przy karmieniu i gdy sie później przebudzi nie jest przy cycu. Staram sie ja od tego odzwyczaic, ale nie jest to takie proste...:no:
Znowu zasnęła-ciekawe na jakdługo?
Czasem potrafi tak sie budzic całą noc co pół godziny, co 15 minut-szok!

a zeby zasnąć dajesz jej coś, cyca, smoczka, herbatkę? Bo my czasmiherbatke rumiankową, jak nie moze długo zasnąć, a niedawno jadł, i pijąć herbatkę zasypia, a ona dodatkowo łagodzi ból, podobno.

Witam się weekendowo

na razie życzę tylko miłego dnia
i składam dzisiejszym solenizantom i tym małym i tym dużym wszystkiego naj naj najlepszego

teraz lecę was nadrobić a widzę, ze jest tego sporo ponad 30 stron na tym wątku, no i nie wspominam już o innych wątkach, więc pewnie trochę mi to zajmie, więc lecę sobie zrobić drugą już kawkę i do lektury, potem się odezwę

u nas dziś na razie dosyć wietrznie, niby ciepło bo ok -2st ale strasznie wieje i odczucie jest zdecydowanie inne.

witajcie kochane, wpadam na chwilkę bo zaraz do pracy biegnę, a jeszcze muszę pranie powiesić, małą przebrać, umyć butle i ziemniaki obrać.
Ale muszę się z Wami przywitać, a co tam najwyżej sie do pracy spóźnie:-D
Jula zasneła o 20 i spała do 7 z czego pobudka o 24 na mleko, o 4:40 na bąka, i potem 6 i 7. Ogólnie nawet w miare wyspana jestem.
A wczoraj mi się tak bidula dławić mlekiem zaczeła ze się sina zrobiła:szok:

Moja mała też niewiele waży aż 6670 gdzie waga urodzeniowa 3100. Tak więc przybiera niezbyt dużo. Wciąż jest na 10 centylu ale pediatra mowi ze jest ok taka jej natura i będzie drboniutka , a lepiej chudsza niż spasiona. Mojej koleżanki córka ma 7 mcy i waży już 12kg:szok: ale ona jej daje non stop jeść do tego kaszki na gęsto 2 razy dziennie .

Dziś świętuję, ciekawe czy M coś dla mnie ma, choćby życzenia, bo rano się widzieliśmy ale nawet mi nie złożył życzeń:-( Jak zapomni to jutro nie ma obiadu:-D
zmykam, mała wzywa i robota też. :-) miłego dzionka i wogóle całego weekendu :-)

reklama
Do góry