reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Dzien doverek !

Beatka Sto lat sto lat, duzo szczescia, zdrowka i milosci

dla dzisiejszych solenizantow rowniez wszystkiwgo naj

Willsonka wczoraj popatrzylam do tutejszych siatek centylowyh i wg nich Malgosia idzie po 10 cebtylu, wiec nikt by ci nic nie powiedzial, poprostu drobinka i tyle po pieknej szczuplej mamusi :tak:

Zmykam napisze znow;-)

reklama
Czesc matki wariatki! Noc minęła w miarę ok. Kacper usnął o 19:30 obudził się z płaczem o 22, dostał syropek i żel na ząbki, usnął, obudził się przed 4 dostał herbatke , pobudka o 6:20, butla i spanko do 7:30 :tak:
Wczoraj mielismy też gości. Przyszła moja przyjaciólka z mężem. We wtorek idzie do szpitala. Będzie miała cesarkę :-p Pobalowalismy do ok 2 w nocy :zawstydzona/y:
W ogole rano Kacper szalał i uderzył się mocno główką o podłoge. Ma siniaka. Obserwuje go cały czas, mam nadzieje ze na guzie sie skończy :no:

Kacper według wagi jest na 75 centylu a wg wzrostu.. poza siatką :-p

Beatko wszystkiego najlepszego!!! Małym solenizantom też życzymy wszystko co najlepsze :tak::-)

Cześć Mamusie!

Noc nie była najgorsza- Zosia wstała o 2ej(dostała herbatke) i o 6ej(mleczko) i spała do 7.45 więc jako tako żyję.
Maylah -daję herbatkę, bo chcę ja oduczyć nocnego karmienia:tak:

Beatko wszystkiego najlepszego dla Ciebie! Dużo radośći, miłości i dzieci:-D

WSZYSTKIEGO JA DLA BEATKI! ZDROWIA I SPELNIENIA MARZEN!

oraz WSZYSTKIEGO NAJ DLA MALYCH SOLENIZANTOW BUZIAKI

Witam, Nocka okropna , mały budził się co pół godziny. Dzisiaj też spał mi tylko 20 minut , a teraz nie spuszcza mnie z oka!

Beatko wszystkiego co najlepsze Ci życzę , dużo zdrówka i miłości!

Patra to ile Kacper waży i mierzy?
Mój dalej na 50 centylu wagowo, a ile teraz mierzy to nie wiem , ale widzę ,że poszedł jak strzała do góry , w końcu , bo strasznie długo stał w miejscu!

Dzien doberek mamuski:-)
Nocka ciezka,ja ciagle kaszlałam wiec spac nie mogłam,a jak przysypiłam to mały sie krecił,wiec dupa nie spanie,nie wiem co mu sie dzis porobiło,mimo ze spał ze mna to co chwile jeczał mimo ze smoka miał,teraz tez marudzi:dry:
BEATKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:-)
A za zyczonka dziekujemy:-)Alanek dzis konczy pół roczku

dzięki za życzenia kochane cioteczki:-)
dmuchawcu i dzieci???????? nieeeee ja na razie nieeeeeee.
Kurde teściówka mne wkurza, jestem w pracu 4 h dziennie a ona w tym czasie zmienia Julce pampersa 3 razy, nie umie ich zwinąć więc wrzuca luzem do śmietnika i wracam patrze a one SUCHE:wściekła/y: zwróciłam jej uwagę że dziecku się zmienia pampka co 3 h przynajmniej a nie co godzine bo ileż ona nasiusia w tym czasie, a ona ze bedzie zmieniać czesto bo nie chce żeby się przeziębiła:confused: ciekawe tylko kto mi będzie pampersy kupował jak ona zużywa ich tyle. Ja używam ok 6-7 na dobe a ta szaleje ostro. Do tego proszę o nakarmienie o 11:30 a ona że Julka będzie głodna bo zawsze je o 11, mowie nie bedzie bo zjadła o 8:30 wiec minimum 3 h powinien żołądek odpocząć. Kurde ja chyba włącze aparat na nagrywanie schowam i ją nakręcę . Zobaczę jak ona sobie radzi, bo już mnie zaczyna irytować.

M się nie odzywa, pewnie czegoś nie zaliczył, ale wcale się nie dziwię, bo się wogóle nie uczył. Olał sobie rachunkowość i coś tam jeszcze a dziś egzaminy. Rano ściąge drukował:wściekła/y: ja jak studiowałam to może nie zakuwałam, ale uczyłam się do każdego zaliczenia, koła czy egzaminu, a ten:wściekła/y:

a rano jeszcze w drodze do pracy glebe zaliczyłam. Obciach kurde ale co tam nie zbiłam jajek:-D:-D:-D kolano nieco obite ale jaja całe więc bedzie ciasto:-D:-D:-D

Wszystkiego naj dla Alanka!

948521dz52i3dqyw.gif

reklama
Melduję się że żyję, ale coś czasu brak :no: sajgon w domu, mąż na spotkaniu... mam nadzieję, że koło 13 będzie w domku... może wtedy uda mi się coś sprzątnąć...

Byliśmy wczoraj na tym spotkaniu klasowym męża... przyszło 8 osób + 2 małżonków. My mieliśmy najdłuższy staż małżeński, była 1 rozwódka jeden planujący ślub w maju, jedno małżeństwo, jedna wolna i dwóch też wolnych :-D
Jak wróciłam tak śmierdziałam fajkami że :szok: nie nawidzę tego!!! odechciewa mi się chodzić gdziekolwiek, bo ten dym jest straszny. Nie cierpię tego :wściekła/y::no: Powinni wprowadzić zakaz palenia... tylko u siebie w domu niech sobie palacze smrodzą (przepraszam jeśli którąś uraziłam, ale ja tak uważam)

Miłego weekendu kochane.

Dużo zdrówka dla Ciebie Beatko! i wszystkich małych solenizantów i jubilatów!

Do góry