reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Cześc matki wariatki!
Solenizantom tym małym i tym dużym (Beata :-)) życzymy wszystkiego naj naj najlepszego!!!!

Ale się dzisiaj wkurzyłam :wściekła/y: Najpierw mały obudził się o 3, nie spał do 5, po 6 sie obudzil znowu i pospane juz było. Do tego dostalam okres i brzuch mnie tak $%%#$$$%%^ ze wytrzymać się nie da :wściekła/y: Do tego M zawoził moje L4 do roboty i miał odebrać druk potrzebny do wyrobienia dyskietki do lekarza. Dodam ze proszę sie o niego od kilku miesiecy i albo potrzebuja zaswiadczenie ze szpitala o porodzie, albo wypis ze szpitala. A ostatnio to mnie dosłownie zastrzelili bo powiedzieli ze mam wyrobic NIP małemu!!!!!! Czujecie!!! NIP!!!!!! Bylismy w NFZ i oczywiscie NIPu nie trzeba. Wiec M odbiera dzisiaj druki z roboty, jedziemy do NFZ i co? Zamiast druku ktory oni potrzebuja dali jakies inne :-) :wściekła/y: Normalnie porazka! Dzwoni do nich i mowi ze to nie to a oni co? Ze ten $%%^ NIP potrzebny jest!!!! Mowimy ze nie i nas to nie interesuje, chcemy druk i koniec. Po chwili oni dzwonia ze to nie NIP potrzebny tylko PESEL :confused: Zeby to zrozumiec to zajęło im to kilka miesiecy!!!!! Patałachy :confused::dry:

Piszecie o Walentynkach :tak: Ja w zeszłym roku miałam fajny prezent :-D A mianowicie odbył sie nasz slub :-) Więc czeka nas 1 rocznica... Jak to bedzie z tym dniem to jeszcze nie wiem.. :tak: Zmykam kapać malego, pozniej sie odezwe :-D

reklama
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO BEATKO!!!
ABY TWOJE ŻYCIE BYŁO JAK W BAJCE!!
TEGO CI ŻYCZE I PRZESYŁAM MOC BUZIAKÓW!!!
SIĘ MELDUJE!!:-)
Byłam wczoraj na zeznaniach ,powiedziałam co wiedziałam.Karol zawiedziony bo pan nie był w mundurze.
Jeszcze sie spóznił pół godz. .Tomek z JUlkiem w aucie i mu wył!!

Pózniej zaliczylismy basen ,mi osobiscie bardziej sie podoba w OLEŚNICY.
bYŁAM PIERWSZY RAZ TAM.
Julek sie wygrzewał w jakkuzi z mamuską.
No ,a ja jak zwykle musiałam coś narobic ,bo wtedy nienazywalabym sie JUSTYNA.
Zaczasnełam szafke,a raczej w niej zegarek którym sie otwiera ją!;-):-)
Stwierdziłam jeżeli nie jest na żaden czip to nie musze go nosić ,a ja nie zaóważyłam czytnika,heeheee!!!
Tomek mowi ,ze jestem poprostu niepowtarzalna!!!:tak::tak::tak::tak::-)

U lakarza wszystko oki. ,dostałam skierowanie na badania i nastepnym razem założymy karte ciąży!!
I od nowa to samo!!:dry:

EWA jak tam dopomogło??!!:confused:;-):-):-D

Dmuchawcu -ja też kiedyś 9tamtego roku)budowałam domek z zapałek.
ALE..ale ja robiłam konstrukcje,zapałka na zapałke.Było to bardzo monotonne.
Zbudowałam do dachu , zabrałam sie za daszek no i mi to nierówno wychodziło.
...i to ,że ja nerwus to wszystko wyladowało w szufladzie!!
Mąż kiedyś to znalazł i sie pytał co to!!
Ja mu powiedziam,ŻE TO MIAŁBYC PREZENT POD CHOINKE.
taki NASZ DOMEK!!
On sie uśmiechnął ,przytulił ,pocałował i podziekował.
A JA SIE ROZPŁAKAŁAM !!

Karol wczoraj kolejny raz przerosł sam siebie.
Mąż kupił mu latarke ,taka zwykłą.
ALe..powiedział ze mu da jak nie bedzie ryczał,bo cosmu nie pasowało i wieczorem zego.
ryczał,byle czego poznej chciał latarke,Tomek ja położył na najwyższej pólce w szafie.
A ON...otworzył szafe przysunął pufe ,wszedł na nią i rzucił w latarke piłka ,aby spadła!!:szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Tak bardzo chciał tą latarke!!
Dziś chodzi i mówi ,''mamuś ja nie moge płakać??:confused::-D:-D:-D

JULIUSZ dziś marudny,sprawdza moją cierpliwosć on dziś.DOstał syrop.Ale niebardzo pomogło,zanał po nim na chwile.I zaś yyyyyyyyyyyyyy.....
BOŻSZE I WSZYSCY ŚWIECI DOPOMÓŻCIE!!

Ostatnia edycja:
NOM PISZĘ DALEJ......

ALLUSIU GRATULLUJE DZIWCZYNKI!!!
Na mnie musimy jeszcze poczekać jakieś 2 mies. ,żeby wiedzieć co bedzie.
Niraz męża pytam ''KOTKU CO MAM W ŚRODKU''i jest wesoło odrazu!!

ALE WAM powiem ,że napewno dzidziusia!!
Jednego na szczescie,ufffff...;-):-)!!
Bo z dwoma nie wyrabiam :-D:-D:-D:-D!!!

Allu góry super sprawa ,tylko czy sie nie boisz jezdzić na nartach w ciąży.
A tym bardziej ,jak dobrze pamietam miałaś zagrożoną ciąże.
Ja chciałam na łyżwach pojezdzić ,ale jeżeli upadne i ciś sie stanie przez moją głupotę to sobie nie wybacze.
A ja lubie sie przewracać tymbardziej w ciąży:-D:-D:-D!!
Bo jestem NIEPOWTARZALNA ,heeheee!!!

Co na WALENTYNKI ,TO NIEWIEM.
Ja tak naprawde to uwarzam ,że to jest dla małolatów!!
I powinno się KOCHAĆ I SZANOWAĆ PRZEZ CAŁY CZAS.
pEWNIE JAKIŚ SŁODYCZ DO KISZENI I SERDUSZKO WYCIETE Z WIERSZYKIEM!!!

Mąż mówi ,że najwiekszym prezentem jakim dostał to JA i chłopcy których mu urodziłam.

Na poczatku naszej znajomości ,kupiłam kask ,nie TOMKOWI ,lecz sobie ,aby móc z nim jezdzić na motorze.
Gdy mu go pokazałam był przeszcześliwy bo wtedy potwierdziłam ,że ''CHCE Z NIM JEZDZIĆ'':tak::tak::-):-):-).
Zbierałam na niego 2 mies. nie był jakiś super ,ale odkładałam całe pieniadze z praktyki i mamcia mi dołożyła.
Niestety został sprzedany razem z motorem ,bo nowy własciciel nie miał , jechac musiał.
Wiedział ile mnie to kosztuje i przykro tez było,ale coż....
...dobrze ,że chociaż poszedł z viragą!!:-:)-:)-(

Teraz na poczatku marca też mamy 8 rocznice znajomosci .
Myślałam o ANIELE NA MOTORZE Z MASY SOLNEJ.
tYLKO SIE BOJĘ ,ŻE MASA NIE ZDA EGZAMINU ,
ANNO CO O TYM MYŚLISZ??:confused::confused::confused:

Wczoraj mieliśmy szczepienie ,a ja całkiem zapomniałam.
I tak bym musiała przenies bo miałam wezwanie.
ALE sam fakt ,że zapomniałam.Nigdy mi sie to nie zdarzylo .Zawsze pamietałam o każdej wizycie,widocznie już to wszystko mnie przerasta!!ehhhh...
Dobrze ,że pielegniarka zadzwoniła,mielismy isc jutro ,ale pozniej znowu byl tel. ,że pani DKTR jednak nie ma ,tlko jakaś starzystka i na wtorek!!
Lepiej bo bede miała w domu auto jakby był duzy mróz!!

NIUTKA DO 3 RAZY SZTUKA!!!heehee:-D:-D:-D:-D
Już nic nie mówie,nawet:-D...!!!

ANTKOWA, KAROLA GUSTLICZKI , ASIAJAN I INNE !!
pROSZE O ODZEW!!!!:tak::tak::tak::tak:

WSZYSTKIEGO NAJ DLA DZISIEJSZYCH I WCZORAJSZYCH SOLENIZANTÓW!!

IWON a TY matko nasza co z TOBĄ !!!???
Dawaj znaki ,dawaj!!!

NOM sie udało ....
HA,HA,HA!!
wcześniej napisałam mega dłuuuuuuugiego posta i skasowałam.
I sie baaardzo w k....i musiałam ochłonąć .

A tak swoja drogą uimie ktoś odzyskać posta!!

witam Justynko,
od razu jak sie kolorowo zrobilo hehe:-D:-D:-D:-D:-D:-D
masz racje Ty to jestes nie powtarzalna :-Dszkoda tylko,ze ostatnio tak rzadko do nas zgladasz,
Niuta wracaj szybko do zdrowia!!!!! i napisz co myslisz na temat wspolnych wakacji:tak:
Patra do Ciebie to samo, fajnie jakby Kacperki sie poznaly,
kurde jak mi dzis zimno normalnie sie zagrzac nie umie..

aaa zapomialam
czy do was tez co chwile dzwonią z jakims glupotami, ja odkad wypelnilam te ankiety w szpitalu to co chwile, a to plyty dla dziecka, a to coś dla mlodej mamy no oszalec mozna tez tak do Was dzwonią ?

a dziś moja adulka skończyła 6 miesiaczków....
Kocham cię córciu!!!!!!!!!!

Załączniki

• IMG_4903.jpg
    IMG_4903.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 31
  • IMG_4876.jpg
    IMG_4876.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 33
aaa zapomialam
czy do was tez co chwile dzwonią z jakims glupotami, ja odkad wypelnilam te ankiety w szpitalu to co chwile, a to plyty dla dziecka, a to coś dla mlodej mamy no oszalec mozna tez tak do Was dzwonią ?

ADUS DO MNIE ,BO NIE PODAWAŁAM NR.:-D:-D:-D:-D:-D.
cztam WAS caly czas.Wczoraj mnie nie było bo jezdzilismy od rana.

reklama
Do góry