reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Beacia no pech normalnie jakbym wiedziała to bym niani nie najmowała,:cool::cool2: a swoją drogą teściowa naprawdę jest przekonana że to świetny pomysł i na pewno kogoś znajdzie:-D:-D:-D
Agnieszka24 gratulacje, mały poprostu chciał podwójną radośc mamie zrobić:-D:-D
A co do wspólnego wyjazdu to swietny pomysł, tylko chyba lepiej będzie jak maluszki trochę podrosną to będą się ze sobą bawić a mamy może jakieś winko, malibu bądż inne dobrości wypiją
Gustlicek dużo zdrówka życzę
Ewa bywają i takie dni, dobrej nocki, jutro na pewno będzie lepiej
Basienka to sie tatus przekona jak to jest pracować na kilku etatach na raz:-D

reklama
Hej
polozylam Kacpra o 17.20 spac, i poprosilismy mame zeby zostala z malym,a my pojechalismy na zakupy do kauflanda, wracamy a maly spi, kurcze szybko go budze na antybiotyk, i teraz musimy z nim siedziec przynajmniej do 23.00 bo przeciez tak szybko spac nie pojdzie, :wściekła/y:
acha w kauflandzie za 54szt pampersow 38zl.
Ewa- zostaw naczynia mezowi a co;-)
Agnieszka - fajny pomysł tez bylabym za ale bardziej n.p w maju (majówka) lub wakacje :tak:

Dziewczyny tak mnie coś naszło teraz... Ania przypomniała, że walentynki tuż tuż. Może przydałoby się już pomyśleć o prezentach dla naszych drugich połówek. Rzucajcie a ja będę łapać :tak: Proszę o pomysły i te kupne i te domowej roboty. A może któraś chce się pochwalić czym najbardziej udało się zaskoczyć mężczyznę. Jaki prezent zrobił największe wrażenie, który czasem wspominacie. Nie koniecznie na walentynki, może być rocznicowy, miesięcznicowy - bo takie też na początku obchodziliśmy :-D kurcze to były czasy :-p może trzeba do tego wrócić... no ale u nas to w czerwcu będzie... hmmm... 8 lat:confused::baffled::szok::shocked2: :tak::-D to 8 lutego będzie 92 miesiące... kurcze to w październiku będzie 100 miesięcy :p będzie okazja do balowania!!!

Ostatnia edycja:
dobry pomysl Ewa, tylko ja zawsze mam problem co kupic Sebkowi, on zawsze cos wymysli, ostatnio bez okazji kupil mi sexi bielizne, a ja ostatnio zapomnialam o jego imieninach:zawstydzona/y::szok: az mi wstyd. u nas bedzie 20 lutego 8 lat:tak: jak ten czas leci....

zapytam na szybko...

Czy ktoras z Was ma w lazience albo kuchni jasna fuge? np niebieska, biala?
Jesli tak to czy szybko sie brudzi, czy latwo sie czysci?
Doradzcie czy warto 'inwestowac' :-) w jasna fuge [bo takowa najbardziej pasuje do wybranej przeze mnie terakoty]

______

co do walentynek to ja tez podlapie kilka udanych pomyslow :tak::-)

dziuuula ja mam białą fuge na podłdze i na scianach w łazience a terakota i gazura niebieskie, szczerze to sie mocno nie brudzi raz na kilka miesiecy czyszcze cillit bang zalewam fugi i po kilku minutach ścieram gabką i są czyste :tak:

Wkońcu śpi, a ja dosłownie padam po dzisiejszym dniu :wściekła/y: Mała tylko ręce i ręce, marudzi, ulewała jak nigdy dzisiaj, do tego rzadka kupa aż po pachy :no::no::no: Nie wiem czy to te zęby, ale lepiej niech już wyjdą.

No i racja, Walentynki, też sobie o nich dzisiaj przypomniałam i faktycznie trzeba zacząc o nich myślec :tak::tak::tak: Jakby co to też czekam na pomysły i propozycje :tak: Rok temu wybraliśmy się do hotelu na jedną noc :-D Wtedy brzuch był już widoczny, zapłaciliśmy 100zł za dobę, rano zjedliśmy śniadanie i pojechaliśmy do domu (jakieś 700m :-D:-D:-D:-D) No i to był nasz prezent wspólny.

1592.jpg
Cichutko tu jak narazie ;-);-);-)
Ja uciekam spac, więc............​

reklama
dzula też mam jasna fuge w łazience,brudzi sie to fakt ale da sie to doczyscic czyms mocniejszym.
No własnie walentynki niedługo,trzeba pomyslec nad czyms,my obchodzimy raczej symbolicznie to świeto,a my w tym roku bedziemy ze soba juz dziesiec lat,jak ten czas zleciał,a pamietam jak niedawno ganiałam z dziewczynami po dyskotekach i nie wyobrażałam sobie jak można wytrzymac z jednym facetem pół roku,przeciez to było by takie nudne.
Widze ze sie dziewczyny wykruszaja powoli,kolorowych snów :-)
A ja jeszcze pogrzebie troche na necie i może jeszcze wpadne na chwile

Do góry