reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Beacia no pech normalnie jakbym wiedziała to bym niani nie najmowała,:cool::cool2: a swoją drogą teściowa naprawdę jest przekonana że to świetny pomysł i na pewno kogoś znajdzie:-D:-D:-D
Agnieszka24 gratulacje, mały poprostu chciał podwójną radośc mamie zrobić:-D:-D
A co do wspólnego wyjazdu to swietny pomysł, tylko chyba lepiej będzie jak maluszki trochę podrosną to będą się ze sobą bawić a mamy może jakieś winko, malibu bądż inne dobrości wypiją
Gustlicek dużo zdrówka życzę
Ewa bywają i takie dni, dobrej nocki, jutro na pewno będzie lepiej
Basienka to sie tatus przekona jak to jest pracować na kilku etatach na raz:-D

reklama
Hej
polozylam Kacpra o 17.20 spac, i poprosilismy mame zeby zostala z malym,a my pojechalismy na zakupy do kauflanda, wracamy a maly spi, kurcze szybko go budze na antybiotyk, i teraz musimy z nim siedziec przynajmniej do 23.00 bo przeciez tak szybko spac nie pojdzie, :wściekła/y:
acha w kauflandzie za 54szt pampersow 38zl.
Ewa- zostaw naczynia mezowi a co;-)
Agnieszka - fajny pomysł tez bylabym za ale bardziej n.p w maju (majówka) lub wakacje :tak:

Dziewczyny tak mnie coś naszło teraz... Ania przypomniała, że walentynki tuż tuż. Może przydałoby się już pomyśleć o prezentach dla naszych drugich połówek. Rzucajcie a ja będę łapać :tak: Proszę o pomysły i te kupne i te domowej roboty. A może któraś chce się pochwalić czym najbardziej udało się zaskoczyć mężczyznę. Jaki prezent zrobił największe wrażenie, który czasem wspominacie. Nie koniecznie na walentynki, może być rocznicowy, miesięcznicowy - bo takie też na początku obchodziliśmy :-D kurcze to były czasy :-p może trzeba do tego wrócić... no ale u nas to w czerwcu będzie... hmmm... 8 lat:confused::baffled::szok::shocked2: :tak::-D to 8 lutego będzie 92 miesiące... kurcze to w październiku będzie 100 miesięcy :p będzie okazja do balowania!!!

Ostatnia edycja:
dobry pomysl Ewa, tylko ja zawsze mam problem co kupic Sebkowi, on zawsze cos wymysli, ostatnio bez okazji kupil mi sexi bielizne, a ja ostatnio zapomnialam o jego imieninach:zawstydzona/y::szok: az mi wstyd. u nas bedzie 20 lutego 8 lat:tak: jak ten czas leci....

zapytam na szybko...

Czy ktoras z Was ma w lazience albo kuchni jasna fuge? np niebieska, biala?
Jesli tak to czy szybko sie brudzi, czy latwo sie czysci?
Doradzcie czy warto 'inwestowac' :-) w jasna fuge [bo takowa najbardziej pasuje do wybranej przeze mnie terakoty]

______

co do walentynek to ja tez podlapie kilka udanych pomyslow :tak::-)

dziuuula ja mam białą fuge na podłdze i na scianach w łazience a terakota i gazura niebieskie, szczerze to sie mocno nie brudzi raz na kilka miesiecy czyszcze cillit bang zalewam fugi i po kilku minutach ścieram gabką i są czyste :tak:

Wkońcu śpi, a ja dosłownie padam po dzisiejszym dniu :wściekła/y: Mała tylko ręce i ręce, marudzi, ulewała jak nigdy dzisiaj, do tego rzadka kupa aż po pachy :no::no::no: Nie wiem czy to te zęby, ale lepiej niech już wyjdą.

No i racja, Walentynki, też sobie o nich dzisiaj przypomniałam i faktycznie trzeba zacząc o nich myślec :tak::tak::tak: Jakby co to też czekam na pomysły i propozycje :tak: Rok temu wybraliśmy się do hotelu na jedną noc :-D Wtedy brzuch był już widoczny, zapłaciliśmy 100zł za dobę, rano zjedliśmy śniadanie i pojechaliśmy do domu (jakieś 700m :-D:-D:-D:-D) No i to był nasz prezent wspólny.

1592.jpg
Cichutko tu jak narazie ;-);-);-)
Ja uciekam spac, więc............​

reklama
dzula też mam jasna fuge w łazience,brudzi sie to fakt ale da sie to doczyscic czyms mocniejszym.
No własnie walentynki niedługo,trzeba pomyslec nad czyms,my obchodzimy raczej symbolicznie to świeto,a my w tym roku bedziemy ze soba juz dziesiec lat,jak ten czas zleciał,a pamietam jak niedawno ganiałam z dziewczynami po dyskotekach i nie wyobrażałam sobie jak można wytrzymac z jednym facetem pół roku,przeciez to było by takie nudne.
Widze ze sie dziewczyny wykruszaja powoli,kolorowych snów :-)
A ja jeszcze pogrzebie troche na necie i może jeszcze wpadne na chwile

Do góry