reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Maylaszek się nie utopił :-):-):-)
Mówię Wam na zajęciach było super, instruktor dal nam tak w kość, że jak wychodziłam z wody, to nie miałam siły drzwi otworzyć, zmęczona ale szczęśliwa, i znowu się środy następnej nie mogę doczekać.:tak::tak:
Jestem tak poźno bo wróciłam po 22, no bo jeszcze herbatka z kolezanka musiała byc, potem mezusia trzeba było spakować, bo dziiś w nocy wyjezdza za trzy godziny, a ja wariatka już tesknie, a jak jest, to mnie czasem denerwuje, ehhhh kobiety:baffled::baffled:
No a usypianie małego, to powtórka z rozrywki, to juz czwarty dzien, kiedy mały ryczy przy uspypianiu, moja teściowa powiedziałaby,że go ktos oczarował, bo to tak od tych chrzcin sobotnich.... wierzycie w coś takiego? Ja nie zabrdzo, nawet nie miałam czerwonej wstążeczki przy wózku, za co zostałam objechana, ja wierzę w Boga, a nie jakiś czary mary, są u Was też takie dziwy?:shocked2::shocked2::shocked2:

Niutka mam nadzieję, ze to jednak nie astma, nie wiedziałam że pierwszy synuś też ma takie problemy, dzielna z Ciebie Mamusia. :happy2:

Beatko82, kup sobie jakąś ekstra bielizne, nie ważne że gdziś nam coś zwisa czy odstaje, bo to jakim nas inni widzą,zależy od tego jak my się czujemy !!! Zrob sobie jakis super make-up, zaskocz go, kokietu, ij faceci to lubią, .POWODZENIA:tak::tak::tak:
I nie myśl źle o sobie, bo na dupsko ode mnie dostaniesz, nu,nuuu

Agniesiu CONGRATULATIONS!!!!!!!! wklejaj nam fotki :-D:-D
Dobra moze pojdę spać w koncu :-)
A i miłych snów, żadnych porodów i tym podobnych prosżę!!!:-D:-D:tak:
BUZIAKI

PS. Dmuchawcu kochany , gdzieś nam zaginął??? Kartki zrobione, pochwal się:-)

Kasiurek pamiętamy Cię - przynajmniej ja... pamiętam twój avatar :tak:

Kasiurek tez cie pamietam!! fajnie ze coraz wiecej dziewczyn lipcowych sie odzywa na bb...ogladam wlasnie na ipla pierwsza milosc z mezusiem,popijamy drinka i mam masaz nog!! rewelacja!!

hihi nie wiedziałam ze mój avatar taki zapadajacy w pamiec jest ;]
Ja jak zwykle na chiwle ide ubierac sie i poniekotrych cżłonkow rodizny i jade do mamy pierwszy dzien babci jej to raz a dwa musze idzidzia pod jej opieke dac i do pracy szorowac buziaki

Dzien doberek:-)
Lezymy sobie z syneczkiem w piżamkach i gawożymy:-)
Małza jeszcze nie ma zajechał po nocce do tesciów i z życzonkami do babci swojej.
Kasiurek ja tez cie pamietam i twojego dzielnego Natanielka,chociaz ty pewnie mnie nie bardzo bo jak ty rodziłas to ja dopiero zaczełam sie udzielac.
Maylaszku no masz racje wiesz my czsem ten tego,ale kurcze dlaczego zawsze z mojej inicjatywy,też bym chciała żeby ktoś raz na ruski rok mnie uwodził,napewno poczułam bym sie lepiej.Bo jak pomysle ze znów to ja mam cudowac to mi sie odechciewa i wole isc spac.
Dobra nie smece z rana,synek domaga sie uwagi bo zjada mi reke i zaczepia,lubi jak mu tak z rana podokuczac:-)słoneczko moje kochane.
Dmuchawcu gdzie jestes:-)
Miłego dzionka wszystkim.

Właśnie Aniu-Dmuchawcu. Jak się pojawisz to pytanko do Ciebie, czy faktycznie na chłopca trzeba się kochać w owulację? Jeśli tak to ze mna jest problem bo mam nieregularne miesiączki, to znaczy miałam bo teraz karmię piersią i nie mam, no i mam stwierdzone PCOS (niby mam policystyczne jajniki a w ciąże zaszłam od razu a miałam mieć DUŻE problemy więc nie wiem czy je jeszcze mam:p):tak:

Była u mnie przez 2 dni teściowa i spała u mnie. Bo we wtorek miałam zakładaną koronę u dentysty (ząb mi się dość ułamał, pewnie brak wapnia bo mała ssie wszystko ze mnie) no i nie miałam z kim jej zostawić a wczoraj miałam drugi raz jazdy doszkalające. Prawo jazdy mam od 6 lat ale nie jeździłam a teraz tyle razy by mi się przydało gdzieś pojechać. No i sobie jeżdżę...wszyscy żyją, nikogo nie potrąciłam, ale mam problem przy skręcaniu, jak mam bied zmienić na 2, wrzucić kierunkowskaz itd. jak dla mnie za dużo naraz...i co najgorsze....staczam się na górkach:confused:więc jeszcze muszę pojeździć bo ruszanie z ręcznego lub bez ręcznego na górce raz mi wychodzi a raz nie....więc wole nie wyjeżdzać na drogi sama...póki co:tak:

Co najlepsze egzamin prawo jazdy na mieście katowice zdałam za 1 razem a teraz się zastanawiam...hmmm jak ja to zrobiłam???? Wydaje mi się że jeźdzę jak pierdoła...i moim ulubionym pedałem jest pedał gazu:-D

Dam znać jak będę mieć kolejne jazdy- NIE WYCHODŹCIE WTEDY NA ULICE!!!

A dziś dzień babci. Ja kupiłam ramki i wywołałam zjęcia Małgosi w dużym formacie. Bo ani moi rodzice ani męża nie mieli fotki Małgosi mimi, że regularnie im daje na płytce. No i teraz mają...piękne w ramce:-D

wszystkim agnieszkom moc uscisków z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

hej dziewczyny u nas noc byle jaka co 1 godz musialam podawac smoka bo mala sie wierciła,nie wytrwałam wczoraj jesli chodzi o łóżeczko,byłam zmeczona po aerobiku i wogóle jakaś przybita....
Beatka26 a jak u ciebie???
Do pozniej.........

Hej dziewczyny! Widzę, że po kolei wszystkie się meldują :-D

Gdzież nam Dmuchawiec odfrunął? ani pół posta wczoraj :confused:

Ja właśnie szpinaczek rozmrażam, będą roladki schabowe ze szpinakiem i fetą...

Kuchnia już ogarnięta, zaraz pranko wstawię i pójdziemy z chłopakami odśnieżać, ale to tak po 11 najchętniej bym poszła, ale nie wiem czy wytrzymam z nimi w domu. Wczoraj Tomek dał mi tak popalić, że padłam jak kawka :no:

Miłego dnia dziewczyny!
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich Agnieszek :tak:

Dzięki daisy za przypomnienie. Moja przyszła bratowa to Agnieszka ;-)

Dziekuje za pamiec :tak::tak:

A to jak obiecalam wklejam foty syneczka opitolonego przeze mne :-D:-D
Wyszlo jak wyszlo...

Załączniki

• DSC05295.jpg
    DSC05295.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC05298.jpg
    DSC05298.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 43
reklama
No wyszło super :tak:

Ja co jakiś czas dopadam moich chłopaków... tzn. Tomka i Adama, bo Wojtek musi jakoś wyglądać jak idzie do ludzi ;-)

A że sama mam krótkie włosy i wiem jak fryzjerki mnie ścinają, to jakoś daję radę... ostatnio mój tato nawet myślał, że byliśmy z Tomkiem u fryzjera i był w szoku jak mu powiedziałam, że to ja ;P

Do góry